Загалом ситуація така.
8.10.2008 попав у ДТП.
Іхав не на власному авто, по дорученню. Ну скажемо я ще не надто досвідчений водій, стаж водіння пів року був(на час скоєння ДТП).А машинка старенька трійка вазівська. Страховки немає.
Діло було так: Їхав вечером з роботи не внастрої (на роботі мозги попарили). І тут така ситуація відказують гальма і я опиняюся взаді октавії. Швидкість мінімальна 5-10км. Із пошкоджень в актівії подряпини на бампері і маленька вмятина на багажнику. В мене зігнутий номерний знак і поламана решітка перед радіатором. Перше ДТП у житті, хвилювання надмірне, стрес, мене аж всього тиліпало.
Виходжу з машини, водій актавії також виходить, за рулем був громадянин данії, по нашому трошки і то тільки іменики. Ну загалом виявилося що він працює юристом в ТзОВ, авто зареєстроване на цю ж компанію. Ну юрист звичайно ж відразу зателефонував своєму начальнику, і дав мені трубу.Ну а начальник сказав що так як їх офіс не далеко, зараз підійде їхній співробітник щоб можливливо було якось то все оформити. За той час викликали ДАЇ.
Прийшов співробітник ми ще з ним перечикали біля години наших даїшників, та їх все не було.
Після чого співробітник зателефонував якомусь товаришу щоб той посприяв швидшій появі ДАЇ.
І все таки даї приїхало, через хвилин 20. Як зясувалось що пан з данії не мав права керувати авто. То співробітник оформив дтп на себе, ну за пару рублів в кишеню ДАЇ(доручення на ту октавію там на пів фірми). На експертизу нас не возили.
Ну даїшники порекомендували мені написати мою помилку як винуватця дтп , а не несправність авто і т.д.
В стресовому стані я все підписав, та і додому хотілося після десь 2-3 год цієї вилокити. Сказали щи запрошення на суд прийде на протязі місяця, але вже пройшло 4,5 місяці і тільки сьогодні мені подзвонив молодший брат що мені там щось прийшло із суду. Завтра буду вдома і подивлюсь що це. Після цього випадку ніколи не сідав за це авто, воно робоче, завжди їздив на своїй 99.
А загалом чого мені чекати від цього всього, в мене і так зараз дуже скрутні часи, криза майже мене вбила. І якщо я немаю грошей на погашення відшкодування цього дтп, чого мені чекати?