как мне нравится, когда люди, у которых тишина и грохочет только августовская гроза объясняют тем, кого будит по утрам коннонада, что там у них на самом деле происходит
(c) itigridia
Я дивлюсь тобі сподобалась ця фраза,так от тобі як людині аналізуючій факти,відповім інакше,це делітанство.
Для того щоб зрозуміти що полум"я гаряче і хто його підпалив,зовсім не обов"язково сидіти сідницями в полум"ї...
Приклад 1 .Ти не був на Майдані,значить не знаєш що там відбувалось і тому не можеш це обговорювати і аналізувати... ну не брєд? нє?
Приклад 2.У мене зараз 2 сестри і там з ними купка родичів,одна в Зугресі ,друга в Шахтарську...зараз всі скупчились в Шахтарську, бо на краю міста і дуже близько погреб і в будівлі є подвал...на ті не часті дзвоники, коли вдається дозвонитись,вони просто ридають в трубку,кажуть що вже нічого не розуміють,хто стріляє і куди,і по "слухам від сусідів",центр Шахтарська весь в руїнах..ну от тобі об"єктивна точка зору ,взагалі не зацікавлених людей...тобто маєм кладязь інформації з епіцентру подій...
зи вмовляли завчасно виїхать,не захотіли...
Приклад 3 В місто в"їзжає танк з українським прапором,фігачить в будинок... ,купа жертв,і всі хто це бачив,вважають що танк український...і тількі ті хлопчики,які бачили хто залазив в танк і хто чіпляв прапор розуміють ,що це типова провокація...а вскривається правда тільки ,коли танк потрапляє в полон і по докам всі розуміють ,що він приписаний до російської частини.Це просто приклад.
І таких прикладів може бути маса...
Це я все до того ,що велике( а те що зараз відбувається на Донбасі я вважаю світовою проблемою) краще бачиться зі сторони...
Ми теж не знаєм всієї інформації,ми вважаєм що Росія сцепилася з Україною,хоче відібрати Крим,в обмін на мир на Донбасі...а в цей час чорношкірий мисливець Обама схватив Путлера за я"ця...і реально заганяє економіку росії в нокдаун...
Ми тут всі в Україні в одній лодці і маємо право на обговорення і на свою думку,якщо вона має під собою аргументи,то взагалі супер...