Доброї ночі, дорогі співвітчизники, до цих пір я уважно читав, що Ви пишете, ваші думки і тих кого Ви бездумно цитуєте, багато хто з Вас викликає повагу прото за те, що вміє користуватись своїми мізками, і за це їм респект.
Хочу звернутись до Вас державною мовою,
і може зараз хтось із Вас, дорогі форумчани захоче кинути в мене камінь,
я все ж таки хочу сказати й свою думку про все те, шо коїться в нашій країні.
А точніше хочеться відповісти на питання (Кто виноват, и что делать?), з моєї точки зору.
... Скажу одразу, що це стосується кожного, а не тільки тих, хто на окупованих територіях.
Так от хто винуватий, що ми так живемо, хіба ніхто не замислювався??
Хтось з Вас читав конституцію України?
Я Вам скажу, що там насано:"Джерелом влади є народ України...."
Народ наймає людей які повинні обслуговувати їх інтереси, і повинен контролювать їх роботу.
А, що робимо ми?
Ми нехтуючи своїм правом чи то обов'язком думати про своє "завтра", продаємо свої голиси на виборах .... хто за що (неважливо), а самі совісливі знас, розуміючи що роблять погано, оправдовують себе (перед собою ж) тим що всі вони однакові (кандидати), в результаті ми самі ж собі обираємо пройдисвітів, яких до речі хватає у всьому світі, і всюди вони воліють жити за рухунок інших, тільки там де народ не нехтує своїми правами і обов'язками "проскакує" таких набагато менше- результат бачите самі, як там в "гейропі" та "піндосії", и как у нас в Великой Руси!!!
Що саме цікаве, на цьому наша участь не закінчується, і зразу після виборів, ми розходимось по домівках. з словами " краще всеодно не буде"
берем гаманці, і кожен Божий день роздаємо хабарі, по суті щойно нанятим своїм підлеглим (Народ же влада),
і можна сказати дуже багато в цьому напрямі, просто ніхто все одно читати не буде))
А на питання, що робити? Мабудь варто почати з себе, наприклад ні за яких умов не давати хабар, адже на мою думку, коли наприклад ДАІ перестануть платити хабарі, і вони поживуть на одну зарплату, багато з них задасть питання керівництву про її підвищення, звісно багато й піде, але питання вирішиться, аналогічно всюди...
Тепер задайте собі перше питання ще раз, і дайте відповідь перш за все собі хто Ви?
Людина від якої хоч щось залежить, чи овощ напханий нітратами, з атрофованим мозком, якому простіше перекинуть відповідальність на першого ліпшого???
Дякую тим хто дочитав, нікого не хотів образити, але ж правда іноді буває гіркою, і від неї не завжди можна втекти