в контексті таких подій напишу ще одну свою думку...
ніколи не розумію - чого всі так трима.ються за то модераторство?

невже то краще ,чого можна досягти у житті?

от Кіттен - тоді ж реально також всі переругалися тупо із-за того, шо часу на форум в неї не було, а модератором бути хотілось... і шо виходило?
люди спілкуються, вона раз в місяць зайшла, тіпа чік чік - шось почистила (шо на її погляд було флудом) і дасвідос до наступого разу...
і також всі адміни казали - дуже гарний модератор - і де вона зараз?

що це кому дало гарного? ну немає часу на форум - відпустіть... це ж таке щастя, коли є чим зайнятися у реальному житті і не чиплятися за той форум..
не розумію...
мені буде наспраді дуже жаль, якщо ми знов втратимо частину клубників із-за непорозумінь і банів ... я принаймні кажу про тих, кого знаю особисто...

Добавлено: 07 Декабря 2012, 15:08:25
і ще... друга сторона медалі... може воно звісно зі сторони здається і вашим інашим

але мені давно вже все одно шо про мене думають

для тих, хто нажаль збирається піти з форума авео (чи вже пішов)....
справа не у лідері і не у модераторстві...
Для того,
чтобы стать свободным и счастливым,
ты должен пожертвовать
скукой.
Не всегда такую жертву принести
легко. (с)
хочете зустрічей - робіть

хочете свята - робіть

все в ваших руках - яка різниця , хто модератор?

ви думаєте новий форум врятує вас від лені? не хочу вас засмучувати, але НІ!

я тусю на декілька таких форумах (рідко дуже) - от пішло з основного форума 15 людей - то вже три роки їх так і є 15... ну 20ть... і нічого не міняється... так, трохи більше свободи в написанні постів, але в реальному житті - зустрічей - нуль, або знов таки між собою...
новий форум - не вихід... (я так думаю).
але рішає кожен для себе сам...
ще раз повторюся - в будь-якому випадку мені жаль, що авео-клубні кудись уходять...