waz дякую за пораду. Сьогодні купив якоїсь рідини (кондиціонер та герметик) яка сумісна з всіми рідинами ГУР- 40 грн за 350 грам. Долив грам 180. Виявив місце просочування рідини- в рульовій рейці- вона мокра в місці де входить рульова колонка я так розумію. Точне місце визначити неможливо, так-як заважає захист двигуна. Чекаю на корисні поради: терміново зайнятись ремонтом чи можливо поїздити, доливаючи при необхідності рідину? Це можливо сальник, як згадувалось вище? Скільки буде коштувати його заміна? Ще один нюанс, як їхав з гаража додому, відчував підвищений шум насоса ГУР (це після того як долив тої рідини), а можливо це уже накрутив себе.
Добавлено: 14 Апреля 2012, 10:59:53
Перечитав кучу інформації на цьому та інших форумах. Вердикт: потік сальнік рульової рейки верхній (тобто на валу, котрий з"єднується з валом рульової колонки. Рідина просочується по ущільненню від салону в підкапотному просторі на рейку та підрамник. В салон нічого не потрапляє, щено перевіврив. Буду надіятись що просочування зменшиться після того як долив кондиціонер та герметик (писав вище). Уже знаю точно, що для заміни сальника в наших авто - треба знімати рульову рейку (з салону не долізти- щено перевірив).
Тепер питання (з інформації яку перечитав відповіді так і не знайшов): рейки на Авео 1,6 ремонтуються (сальник замінити)? Де це можна зробити у Рівненській або Волинській обл.? Прочитав, що на офіційних СТО ремонтом не переймаються, пропонують заміну рейок в зборі: на РІВНЕАВТО і ВОЛИНЬАВТО також??? Провсяк випадок підскажіть оригінальний номерок рейки. Чекаю на будь-які поради.