Автор Тема: Хроніка ремонтів наших Авешок  (Прочитано 47194 раз)

Оффлайн Ex-lovelas

• Член клуба
  • Інтуіція - це вміння голови, відчувати дупою.
Re: Хроніка ремонтів наших Авешок
« Ответ #150 : 04 Ноября 2009, 23:51:55 »
event-show Тепер по порядку:
13. Думаю, що в тебе могла розсипатися внутрішній шрус (граната) або "накрилася" коробка передач.

уточни чим накрилася... може в тому і проблема? :D :D
Не потрібно відноситись до життя занадто серйозно, нам з нього живими всеодно не вибратися!!

Оффлайн Ex-lovelas

• Член клуба
« Ответ #151 : 05 Ноября 2009, 00:11:36 »
а тепер моя історія...

Поїхав я сьогодні на Пластик.. Мені здається шо в мене пошов спати передній правий амортизатор.. Але після всієї діагностики ходової, нічого не виявили dntknw.. Пішов я до Паші 8) і з ним проїхався на своїй машинці.. Він мені сказав шо все добре шоб я не напрягався, шо то мені здається.. Ну фіг з ним, може і так.. Але прикол в іншому..   Паша почав виправлятися на очах... Сказав, що в мене полетів вижимний підшипник...  Ви собі можете таке уявити? ПАША, САМ СКАЗАВ, ЩО В МЕНЕ В МАШИНІ ЩОСЬ НЕ СПРАВНЕ!!!!  :o  Я хотів зателефонувати Гінесу, але номер телефону не знайшов... :D

До чого це я веду.. Народ підкажіть пліз, що таке той вижимний підшипник і на шо він впливає?.. Бо після заміни я якихось змін не замітив... dntknw
Не потрібно відноситись до життя занадто серйозно, нам з нього живими всеодно не вибратися!!

Оффлайн Semenigor

• Старожил
    • Видалення вм'ятин без фарбування
« Ответ #152 : 05 Ноября 2009, 07:49:54 »
Ex-lovelas
Цитировать (выделенное)
важную функцию выполняет выжимной подшипник: при нажатии педали сцепления он прижимается посредством привода управления сцеплением к нажимному диску и преодолевает силу пружины нажимного диска.
А може він в Паші просто зайвий був і треба було комусь впарити?

event-show
Тобі вже сказали, що через пильник масло витікати не могло. Пильник захищає місце з'єднання від потрапляння сторонніх предметів і бруду. Це не аж так дуже страшно і важливо. Коли було "Тіко" то пильники до нього діставати було складно і я з півроку десь їздив з пильниками замотаними скотчем. 200 грн за заміну пильника це круто. А накуя тоді гарантія цікаво.
А взагалі, як вже знову ж таки було сказано, їдь на сервіс і натягуй їх щоб міняли по гарантії. Ну або злазь з гарантії і займайся машиною сам.
http://www.avtomaster.lviv.ua - видалення вм'ятин
http://www.avtozalizo.com.ua - запчастини до ZAZ, Chevrolet, Daewoo

Оффлайн Ex-lovelas

• Член клуба
« Ответ #153 : 05 Ноября 2009, 08:56:42 »
Ex-lovelasА може він в Паші просто зайвий був і треба було комусь впарити?

та де там...   то напевно критика Віруса на нього подіяла!! :D

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
« Ответ #154 : 05 Ноября 2009, 10:02:35 »
Ex-lovelas А ти впевнений, що тобі вижимний підшипник міняли? Чому питаю, - щоб його поміняти потрібно від'єднувати коробку передач від мотора, а це досить довго і багато роботи....., може тебе просто "розвели"  ;)

Оффлайн Ex-lovelas

• Член клуба
« Ответ #155 : 05 Ноября 2009, 10:15:23 »
Roy1 да впевнений.. сам бачив як коробку знімали... 2 години то все зайняло....  я так змерз шо то піпец!!  а кафешка в них там працює тільки до 16:30 :(

ніякого сервісу Мля...   але прикол в іншому. Зараз Пластик продає Альфа ромео.. Хотівби я бачити як власники Альфа ромео  8) 8) будуть мерзнути там в низу біля боксів...
« Последнее редактирование: 05 Ноября 2009, 12:20:09 от virus »

Оффлайн DimaR

• Старожил
    • RDS
« Ответ #156 : 05 Ноября 2009, 10:31:31 »
 А я вчора цілий день займався сексом зі своєю авою, бо роботою це назвати важко )))
знач так:
поміняв моторне масло, замінив всі фільтра, до речі, салонний фільтр виглядав просто фатально!  поміняв в коробці проміжний важіль, і о чудо!!! в мене вже працює 5та передача!!!!!! vcool
в коробку залив масло ХАДО 75/90 синтетика ( дороге ппц...) незміг знайти контрольного отвору, тому лив на око.
а ще вирішив поміняти гальмівні колодки і рідину, от тут почались приколи, колодки поміняв без проблем, передні були стерті на 0 ( за 11к пробігу  :D)
задні ще могли б бути. гальмівну рідину поміняв на ХАДО ДОТ4, ніби не погана. прокачав, все ок, але коли їхати додом, млін, гальма починають ловити за третім разом..... короче, вчора вже не мав здоровя з тим паритись, тому сьогодні катаюсь без тормозів ))))
далі буде....
І четвер може стати понеділком, якщо в середу добре випити....

Оффлайн Монті

• Старожил
« Ответ #157 : 05 Ноября 2009, 10:38:17 »
сьогодні катаюсь без тормозів ))))
Дімич я знав що ти екстремал ну вот аж ніяк не міг подумати що самовбивця repa
Не відкладай на завтра те, що маєш зробити сьогодні!
Відклади на післязавтра й матимеш два вихідні.

Оффлайн DimaR

• Старожил
    • RDS
« Ответ #158 : 05 Ноября 2009, 10:42:26 »
Монті та млін, а що робити? на роботу треба, я ітак вчора цілий день в гаражі просидів...
ти не переживай, в тому є свої плюси )))  наприклад колодки так швидко не будуть зношуватись  :D
та і ейфорія від пятої передачі, якої в мене довго не було, перекриває весь дискомфорт від відсутності гальм )))
єдиним мінусом може бути тільки те, що за кермом став більше матюкатись, бо вічно хтось заважає, як їхав по личаківській, три рази зеркала закривав об маршрутки, зате на роботу добрався за 13 хв )))
« Последнее редактирование: 05 Ноября 2009, 10:46:59 от DimaR »

Оффлайн Ex-lovelas

• Член клуба
« Ответ #159 : 05 Ноября 2009, 10:43:06 »
DimaR в тебе п*ята передача і без тормозів? :o :o все народ без особливих потреб краще не виїжджати на дороги Львівщини   ugaga ugaga

Оффлайн Semenigor

• Старожил
    • Видалення вм'ятин без фарбування
« Ответ #160 : 05 Ноября 2009, 11:40:35 »
Ex-lovelas
І навіть не виходити.
http://www.avtomaster.lviv.ua - видалення вм'ятин
http://www.avtozalizo.com.ua - запчастини до ZAZ, Chevrolet, Daewoo

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
« Ответ #161 : 05 Ноября 2009, 12:30:42 »
Ex-lovelas Ім простіше (а точніше - дешевше) зараз поміняти тобі вижимний, ніж потім бавитись із щепленням .... ;)

в коробку ....масло ХАДО 75/90 синтетика ( дороге ппц...) незміг знайти контрольного отвору, тому лив на око.

:o  :o  а в КПП хоч трохи попало ?

ЗИ. око після заливання промив ? dntknw  ugaga  ugaga
"Єдиний спосіб визначити межі можливого - вийти за ці межі" А.Кларк

Оффлайн DimaR

• Старожил
    • RDS
« Ответ #162 : 05 Ноября 2009, 12:43:09 »
virus  ти б не приколювався, а краще б підказав, як перевірити рівень масла в КПП....

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
« Ответ #163 : 05 Ноября 2009, 12:50:13 »
DimaR  а х/з .... repa ..... в мене в КПП є спеціальний щуп ....  8)   :D

ЗИ. мені як міняли на Сенсі масло в КПП - то заливали по рівень заливного отвору !

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
« Ответ #164 : 06 Ноября 2009, 09:31:58 »
DimaR - Побільше таких як ти, і всі СТО можна закривати   :D

Оффлайн DimaR

• Старожил
    • RDS
« Ответ #165 : 06 Ноября 2009, 09:58:18 »
Roy1 а кулє ))) багато що можна самому робити і без напрягів, в мене тільки одна проблема, часу дуже бракує...
virus знайшов, де в КПП рівень перевірити )))) там один болтік невзрачний, зразу його й не помітив, то і є контролька. а різницю в маслі реально відчув!

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
« Ответ #166 : 06 Ноября 2009, 10:01:36 »
DimaR Все правильно. Я теж інколи люблю в машині "поковирятися", особливо якщо це стосується заміни фільтрів, чи галмівних колодок і т.д.  beer2

Оффлайн Kapitoshka

• Неизвестный герой
« Ответ #167 : 06 Ноября 2009, 15:58:15 »
Порадьте ,хто небудь ,де краще(дешевше) купити і встановити дзеркало до авео хетчбек 4?Виїзжала з гаражу і знесла ціле дзеркало... :'( :'( :'(Ще одне питання.Гарантія не пропаде ,якщо я не на свому сервісі буду міняти?

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
« Ответ #168 : 06 Ноября 2009, 16:18:37 »
Kapitoshka
На автобазарі на вул.Зелена декілька магазинчиків із запчастинами до Шевроле. На вул.Кульпарівській (майже на мості біля автосалону SsangYong) був колись магазин із запчастинами до Шевроле.
Але сумнівюсь, що там будуть дзеркала ....
Швидше за все прийдеться їхати до офіціалів і замовляти.
Гарантія не пропаде, якщо все акуратно зроблять. В іншому випадку інженери з гарантії можуть бити на "втручання у електрику", оскільки дзеркало з підігрівом  beer2.  Отаке.

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
« Ответ #169 : 06 Ноября 2009, 16:25:08 »
можна ще спробувати замовити дзеркало у нашого одноклубинка  Micadosan. Людина перевірена. Не раз замовляли.
Але в такому випадку потрібно :
по перше - потрбіно знати код запчастини згідно каталогу;
по друге - підрахувати вартість дзеркала у випадку його покупки на СТО та порівняти із вартістю у Micadosan + доставка Автолюксом.
« Последнее редактирование: 06 Ноября 2009, 16:28:33 от virus »

Оффлайн Kapitoshka

• Неизвестный герой
« Ответ #170 : 06 Ноября 2009, 16:59:46 »
Дякую за інформацію.Дзвонила в СТО сказали ,що буде 550грн.А в Micadosan скільки?Код запчастини визначають по номеру кузова?

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
« Ответ #171 : 06 Ноября 2009, 17:16:20 »
Дякую за інформацію.Дзвонила в СТО сказали ,що буде 550грн.А в Micadosan скільки?Код запчастини визначають по номеру кузова?

по каталогу! Попроси, щоб на СТО продиктували № запчастини по каталогу.  beer2

Оффлайн Petro_vych

• Пользователь
« Ответ #172 : 06 Ноября 2009, 17:25:26 »
Kapitoshka якщо машина на гарантії, бери у офіціалів однозначно. Я не думаю що ти знайдеш дещевше приміром гривень на 100. Мав подібний випадок з тормозними дисками, на Галичині знайшов найдешевше.
все так не буде...

Оффлайн event-show

• Новичок
    • NRG Promo
« Ответ #173 : 06 Ноября 2009, 17:39:52 »
Всім привіт! Дякую тим хто відписував по моїй проблемі!
Їздив я сьогодні на СТО на радар-сервіс. Приїхав (притягнули мене на буксирі), розказав їм ситуацію, а вони давай прикалуватись типу: ооо ше один довгожитєль, ти до нас надовго! Майстер-приймальник Орест (нормальним мужиком оказався) сів машину завів, передачі поклацав, погазував і прийняв. Каже незнаю треба піднімати! Короче одним словом, ЗА ГОДИНУ машину опустили і вивезли надвір! Оказалось що "зламалось штопорне кільце і ліва піввісь вилетіла з коробки передач"(зі слів майстра)! Поміняли нове кільце і все! Орест проїхався на машині "потестив" і все нормально!  vcool Зробили по гарантії!!  vcool

Оффлайн Kapitoshka

• Неизвестный герой
« Ответ #174 : 06 Ноября 2009, 18:24:20 »
Подумала і вирішила ,поїду на свою СТО(скупий платить двічі)...от лише пройде ГРВІ.

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.