Автор Тема: Хроніка ремонтів наших Авешок  (Прочитано 47193 раз)

Оффлайн Rotorik

• Пользователь
    • 2A PhotoSTUDIO
Re: Хроніка ремонтів наших Авешок
« Ответ #175 : 08 Ноября 2009, 16:01:13 »
virus  ти б не приколювався, а краще б підказав, як перевірити рівень масла в КПП....
там є пробка просто добре подивись!!! або відкрий сторінку 161  посібника з експлуатації!!! beer2

Оффлайн DimaR

• Старожил
    • RDS
« Ответ #176 : 08 Ноября 2009, 18:28:07 »
Rotorik Дякую, я вже роздуплився )))
І четвер може стати понеділком, якщо в середу добре випити....

Оффлайн Rotorik

• Пользователь
    • 2A PhotoSTUDIO
« Ответ #177 : 08 Ноября 2009, 21:51:24 »
Rotorik Дякую, я вже роздуплився )))
нема за що!

Оффлайн balasar

• Пользователь
« Ответ #178 : 09 Ноября 2009, 14:24:27 »
Kapitoshka Привіт, у мене також було виломане дзеркало ліве десь з пів року тому (в браму не вписався задом).
Отже після довгих пошуків все ж взяв на Городоцькій в їхньому магазині (близько 380грн без підігріву), міняв сам... Але обовязково перевір як воно встало, а то в них номери однакові, а буває відрізняються ну плюс його ще малювати прийдеться або використати стару пластикову обудову якщо не трісла но в мене стара сіла на нове дзеркало з трудом. Бажаю успіхів!
Chevrolet Aveo 1.5 Hatch-BLACK (100500км)

Оффлайн migal.r

• Неизвестный герой
« Ответ #179 : 07 Февраля 2010, 23:40:25 »
 всім привіт .
допоможіть !!! троїть двигун був  в тих баранів на радарі  3 години тестували  мітки провіряли на шківах  ВВП міняли  і врезультаті сказали поміняти бензин . Я як дурень зляв весь бензин  заправився на Лукойлі результат той самий    правда ті барани спочатку казали що форсунки  треба промивати  але потім  ну що спочатку міняйте бензин

Оффлайн Ex-lovelas

• Член клуба
  • Інтуіція - це вміння голови, відчувати дупою.
« Ответ #180 : 08 Февраля 2010, 08:29:38 »
migal.r попробуй свічки поміняй, а ще є варіант шо ті желізні накладки на свічках коротять
Не потрібно відноситись до життя занадто серйозно, нам з нього живими всеодно не вибратися!!

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
« Ответ #181 : 08 Февраля 2010, 09:57:42 »
migal.r можливі причини:
свічки  - раз;
неякісний бензин - два;
погано працює лямда-зонд - три.

А найкраще підїдь на Пластик. Там більше толкові майстри.
"Єдиний спосіб визначити межі можливого - вийти за ці межі" А.Кларк

Оффлайн migal.r

• Неизвестный герой
« Ответ #182 : 08 Февраля 2010, 19:35:49 »
справа в тому що в мене лише 2-й циліндр барахлить
сьогодні був в одного електронщика провірили на компі  ще раз електрику все чудово поміняли форсунки 2-гу з 3 -ю місцями нічого не змінилось  ,підставляли другу катушку з проводами , свічки  результат *0*
Вирок в четверг будуть знімати головку можливо  компенсатор, можливо навіть клапан прогорів  але схиляються до думки що сальник неякісний  або ставив його тудент ось так
результат опишу  як тільки дізнаюсь .

Оффлайн migal.r

• Неизвестный герой
« Ответ #183 : 13 Февраля 2010, 23:14:51 »
двигун зробили  за 2 години .
зняли кришку блока  і виявилось що рокер випускного клапана звернувся в бік  і клапан непрацював  валось без розборки  з усиллями поставити на місце  і дигун заробив як швейцарський годинник  ціна ремонту 43 грн. в касу і 20 мотористу .
на радарі на стрийській заплатив 139 за ніщо .
поїхали.

Оффлайн yurbec

• Старожил
  • Вчера Aveo LS; Сегодня Nissan Qashqai 2,0 4WD CVT
« Ответ #184 : 20 Февраля 2010, 19:31:32 »
Афігєть!  :o Але, якщо не працював випускний клапан, тоді компресії в циліндрі не повинно було бути, або вона повинна була бути майже рівна нулю  :o. Перевірка компресії - одна із обов’язкових процедур при такій проблемі.
P.S.
Перед поїздкою на "Радар Тіпа Сервіс" попередньо (мінімум) заїжджаю на "Пластик".

Оффлайн Дмитрий-LV

• Пользователь
  • Шанхайская антилопа с мозгами Bosch 7.9.7.1
« Ответ #185 : 20 Февраля 2010, 22:51:01 »
yurbec
думаєш пластік панацея? Такі самі бестолочі
Чим глибше розумієш суть проблеми, тим важче пояснити її іншим.

Оффлайн Ex-lovelas

• Член клуба
« Ответ #186 : 21 Февраля 2010, 10:40:35 »
yurbec
думаєш пластік панацея? Такі самі бестолочі

ти помиляєшся.. на пластику толкові майстри.... але є один не достаток... вони ніколи не замічають поломок, якшо авто на гарантії.. Перевірено!! :)
Не потрібно відноситись до життя занадто серйозно, нам з нього живими всеодно не вибратися!!

Оффлайн yurbec

• Старожил
« Ответ #187 : 21 Февраля 2010, 13:57:12 »
.... але є один не достаток... вони ніколи не замічають поломок, якшо авто на гарантії.. Перевірено!! :)
в тому-то і справа, що на гарантії стою в Радарі. Якщо звертаюсь на Пластик, то наголошую, що на гарантійний ремонт не претендую, виявлення недоліків оплачую. За таким підходом в них трохи розв’язується язик і нишпорять ретельніше. А потім вже на Радар (якщо ремонт підпадає під гарантію), озброєний деякою інформацією, яка не дає розводити тебе, як вони думають, як останнього лоха.

Оффлайн migal.r

• Неизвестный герой
« Ответ #188 : 02 Марта 2010, 23:04:23 »
и тому то і загвоздка що компресію міряли при мені  перший раз  небуло на другий раз поміряли є і ще раз є  тому непонятки , єдиним способом щоб все зрозуміти треба було знімати головку .

Оффлайн Aldwarf

• Новичок
« Ответ #189 : 25 Марта 2010, 08:48:14 »
Менял масло на 3000 и поставил не оригинальный масляный филтр. Надо на СТО к диллеру подъехать, посмотреть задние амортизаторы, да вот стримаюсь что они узреют филтр неоригинальный и начнут мусолить мозг про гарантию (я сличу с гарантии на двигло или вобще?). Можно ли поменять масляный филтр без слива масла?

Оффлайн yurbec

• Старожил
« Ответ #190 : 25 Марта 2010, 10:18:25 »
Aldwarf твои волнения насчёт гарантии не безпочвенны. Фильтр меняется элементарно без слива масла. При установке нового фильтра в него вроде как заливают немного масла (где-то так). А вобще, если есть нужда в осмотре задних амортизаторов, под капот никто не полезет. Неужели ты думаешь, что они будут искать себе работу? Разве что перепутают зад и перёд  :D

Оффлайн Ex-lovelas

• Член клуба
« Ответ #191 : 25 Марта 2010, 10:45:44 »
Aldwarf а мені здається шо ти вже не на гарантії...

бо на 3000 потрібно було в них міняти масло..  вони в себе роблять відмутку був ти чи не був... Ти з економив 300-400грн але якшо там сидять такі як в мене на  "Пластику" мудаки, то ти попав в халепу :(

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
« Ответ #192 : 25 Марта 2010, 11:03:32 »
Ex-lovelasAldwarf 3000 - це не обов'язкове ТО тому його можна і не робити - вважаю, що з гарантії ти не злетиш, якщо поміняєш фільтр на оригінальний... - поміняти його без зливу масла можна - але тоді частина масла в тебе витече (саме те масло, яке буде в фільтрі і т.д.)

Оффлайн Ex-lovelas

• Член клуба
« Ответ #193 : 25 Марта 2010, 11:20:00 »
Roy1 на 3000 воно то не обов*язкове.. але ти попробуй поясни то гарантійщику.. вони займають таку позицію спецом.. їм тільки  дай повід шоб тебе з гарантії зняти..

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
« Ответ #194 : 25 Марта 2010, 11:29:36 »
Aldwarf а мені здається шо ти вже не на гарантії...
  вони в себе роблять відмутку був ти чи не був ...  якшо там сидять такі як в мене на  "Пластику" мудаки, то ти попав в халепу :(

Толя, по перше ОФІЦІЙНО перше ТО на 10000. І крапка. ТЕ, що вони собі там таке придумали - нехай засунуть собі в ж*пу !!! Іхні дії неправомірні. Якшо вони як аргумент для зняття з гарантії використовують те, що ти не пройшов ТО-3000 (якого не існує в природі) - нехай дають письмову відмову. Якщо є вони таки наважаться таке намалювати  -  береш і відразу із Січинського їдеш в суд.
Походу з них ще й елементарно моральну шкоду стягнути можна + відшкодування послуг "ну дуууже дорогого" адвоката.  l-hi  

Roy1 не дасть мені збрехати ... ;)  

ЗИ. зрештою не всюди ж сидять такі муд*ки як на Пластику.   Хоча до того там працювали цілком адекватні хлопці ... dntknw
« Последнее редактирование: 25 Марта 2010, 11:31:40 от virus »

Оффлайн Ex-lovelas

• Член клуба
« Ответ #195 : 25 Марта 2010, 11:37:24 »
virus та я то в курсі шо нема ніякого ТО на 3000 .. але коли я проходив ТО на 10 000 вони мене запитували чи я міняв масло і фільтр на 3000...  В НИХ!?

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
« Ответ #196 : 25 Марта 2010, 12:01:24 »
virusEx-lovelas Якщо потрібно - то організуємо "ДУУУУУУЖЕЕЕЕ дорогого адвоката" . ;)

А ти ж не мусиш казати, що ти масло сам собі поміняв - нехай докажуть, що то не те масло, яке на заводі залили :D

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
« Ответ #197 : 25 Марта 2010, 12:02:03 »
Ex-lovelas на таке питання, дивлячись здивовано-невинними оченятами кажеш : " ... ні не мніяв. А хіба шось потрібно міняти ? В Сервісній книжці перше ТО на 10000 ...  repa  dntknw "  І все. І йух хто доведе тобі протилежне. Але при цьому потрібно масляний фільтр ставити такий, як ставлять на СТО ;) ...

Я вже проходив таке на двох авто....   ;) :D

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
« Ответ #198 : 25 Марта 2010, 12:03:12 »
virus beer2

Оффлайн Ex-lovelas

• Член клуба
« Ответ #199 : 25 Марта 2010, 12:05:37 »
virus ти шо вирішив мене повчити??

я вже нарешті навчився з ними там розмовляти... скоро будуть мене боятися так як тебе...

буде: Зайшов ТОЛІК - ПАША перехрестився!!!! :D :D :D
« Последнее редактирование: 25 Марта 2010, 12:37:17 от Ex-lovelas »

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.