Ex-lovelas та мене не боялись - просто знали, що зі мною розводи на лоха пройдуть.
Але після одного випадку я з ними (попередниками) навіть подружився ....
Прикиньте ситуацію. Ше коли в мене був Сенс стався в мене 100% -ий гарантійний випадок (якшо чесно - вже навіть забув що саме). Я сміливо їду на Пластик. Але перед тим заїхав на заправку. На АЗС не працював банківський термінал, а тому прийшлось розраховуватись готівкою. Короче на СТО я приїхав, маючи в кишені гривню чи дві.
Походу мені все без проблем поміняли, але прийшлось ше поміняти якусь чи то прокладку, чи ше якусь хрень ..(ну вбийте не памятаю), яка коштувала близько 10-ти гривень. А в мене - НЕМАЄ !!!
Короче я іїм кажу мол пасани, ну немаю я пять гривень. Давайте я вам через пів години привезу.
Вони випали в осадок, мол як я так їхав на СТО без грошей. Та я і кажу , шо так і так, випадок гарантійний (тобто безкоштовний) + весь нал пішов на бенз .... :'( Ну полахали вони полахали і кажуть ладно - і провели цю прокладку як гарантоійний випадок. І кажуть їдь з Богом.
Якось незручно мені стало ..... та й на душі приємно ... короче поїхав я в Арсен, накупив кульок пива, фісташків і т.д., повернувся до них і торжественно вручив. Спочатку вони були трохи в шоці ... але потім ми випили по пиву і після того наші відносини перейшли на якісно новий рівень ...
ОТАКЕ . ....