Привіт! Забрав тільки що машинку з пластика. Історія така: приїхав я з кривим колесом, запханим до мотора радіатором, перекрученим рульом на 180 градусів. Мене прийняли позачергово (хотіли типо на сьогодні записати) бо попросився з жалісними оченятами. підняли на підйомник, зняли захист, пофоткали колесо
. Короче міняли колесо (поставили сталюку з модною резиною Hankook), поміняли опорні, стойки стабілізатора, і колодки тормозні
. (нахера міняти тормозні колодки?) майстер сказав шо херові, йому там типо видніше було.
. Ну ладно, питаю шо з рульовою, кажуть шо все добре. А руль перекручує типо через те, що колеса спереду різні (типо одне титан на зимовій, а друге сталь на літній). Потім сказале шо балансування немає смислу робити, бо..........тут увага......екран кузова нахер розірваний, треба спочатку рихтувати, витягувати і варити, а там буде видно при балансуванні. Підняли мені машинку і я сам реально переконався, шо кузов то я розірвав!!!
. от заїхав в офіс відзвітувати і буду зараз їхати до кузовщика. а потім знову на пластик. Доречі роботи шо вони робили (на пластику) обійшлись мені в 938,05 грн. туди входило:заміна опорних, заміна стійок стабілізатора, заміна колодок (я х...єю), бортування колеса (з колесом), технологічна мийка (16 грн), заміна лампочки повортника, вирівнювання захиста двигуна. От такі пироги.