Їздив я на Радар-сервіс в пятницю поскандалити. Приїхав значить і відразу до головного по сервісу підхожу з притензіями. Він спочатку щось віднєкувався ніби свято, вже запізно, треба було швидше приїхати. Після декількох моїх "теплих" слів машину взяли на підйомник. На цей раз від машини я не відходив. "Спеціалісти" подьоргали за колесо, щось пошарпали і заявили мол ми ж вам казали рейку треба міняти, коли буде в наявності - поміняємо. Довелось їм також "теплими" словами пояснювати, що моя машина нормально їздила до того часу поки я не приїхав на їх сервіс зробити ТО. Повідкручували колеса, почали там все пацати з розумним виглядом. Кажуть мол все нормально, нічого не має стукати крім рейки. Довелось мені лізти і дивитись самому. Допоміг досвід водіння форд фокус. Хай земля йому буде пухом. Виявилось, що ті козли, що знімали рейку зірвали різьбу на стойці стабілізатора. Так затягували, що порвали пильник, а коли гайка вже вперлась то ще кілька разів повернули і злизали різьбу. Понабирали пацанви на роботу, а вони пістолетом для відкручування гайок навіть користуватись не вміють. Одним словом стойка жила собі віддільним життям від машини. Їхній головний стойку в руках покрутив, показав мені різьбу і побіг пробивати по компютеру хто робив ТО і хто знімав рейку. Після цього в нього була тепла розмова з тими пацанами, але мені від того не легше. Нової стойки стабілізатора на складі немає, а моя вже нікуди не годиться. Поставили поки що якусь беушну, а мене відправили писати заяву ще й на гарантійну заміну стойки стабілізатора. Грошей не взяли, дуже вибачались і просили привести толкових майстрів, яких вони б з радістю взяли на роботу. Після сервісу я їхав на машині довольний як слон. Хоть рейка підтікає, а стойка стабілізатора бушна, зато стало набагато тихіше їхати. Далі буде...