Автор Тема: Горе-майстри на СТО  (Прочитано 19318 раз)

Оффлайн Roha

• Постоялец
  • Троещина!
Re: Горе-майстри на СТО
« Ответ #100 : 17 Апреля 2009, 10:59:13 »
Сочюствую!
СПЕШИ МЕДЛЕННО!

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
« Ответ #101 : 17 Апреля 2009, 10:28:10 »
777Joker777 а чим вони пояснюють той факт, що після їхнього ковиряння у твоїй рейці, вона почала ше більше калатати ?
"Єдиний спосіб визначити межі можливого - вийти за ці межі" А.Кларк

Оффлайн Монті

• Старожил
« Ответ #102 : 17 Апреля 2009, 10:32:10 »
я у вівторок на радар збираюсь поїду подивлюсь як вони тама працюють
Не відкладай на завтра те, що маєш зробити сьогодні!
Відклади на післязавтра й матимеш два вихідні.

Оффлайн 777Joker777

• Старожил
  • Шо тут у вас?
« Ответ #103 : 17 Апреля 2009, 10:33:45 »
virus Нічим не пояснюють. Я відразу не відчув що вона більше калатає. Поїхав відразу на кільцеву, а там дорога нормальна. Доїхав до перших ям кілометрів за 10 тоді й відчув. Вертатись вже нажаль не було можливості. Якщо вийде, то сьогодні поїду з притензіями. От таке
Самое дорогое в мире – это глупость, потому что за нее дороже всего приходится платить.

Оффлайн 777Joker777

• Старожил
  • Шо тут у вас?
« Ответ #104 : 17 Апреля 2009, 10:35:21 »
Монтімер Раджу машинку десь подалі від Радару залишити, наприклад біля Практікера, бо можуть підкрастись і тихенько щось зламати  :D
Самое дорогое в мире – это глупость, потому что за нее дороже всего приходится платить.

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
« Ответ #105 : 17 Апреля 2009, 10:48:34 »
Монтімер Раджу машинку десь подалі від Радару залишити, наприклад біля Практікера, бо можуть підкрастись і тихенько щось зламати  :D
  ugaga  жжоошш....  ugaga

Оффлайн Монті

• Старожил
« Ответ #106 : 17 Апреля 2009, 10:57:38 »
я їм потім  всьо поламаю

Myrko

• Гость
« Ответ #107 : 17 Апреля 2009, 14:52:19 »
Був на першому ТО на Галичині. Вартувало це задоволення 900 грн. Правда спочатку хотіли щоб я заплатив за знімання та встановлення захисту двигуна. Прокол в тому що вони мені його не знімали - масло міняли вакумним методом. А потім доказували що все зроблено - майтер підписався що він це робив. І як їм після того вірити?

Оффлайн Монті

• Старожил
« Ответ #108 : 17 Апреля 2009, 15:49:40 »
о галичина це зовсім окреме питання такий сервіс ще треба пошукати вони умудряються робити роботу так якісно й так швидко + так дешево що залишається лише радуватись за такий європейський сервіс

Оффлайн 777Joker777

• Старожил
  • Шо тут у вас?
« Ответ #109 : 22 Апреля 2009, 09:27:22 »
Їздив я на Радар-сервіс в пятницю поскандалити. Приїхав значить і відразу до головного по сервісу підхожу з притензіями. Він спочатку щось віднєкувався ніби свято, вже запізно, треба було швидше приїхати. Після декількох моїх "теплих" слів машину взяли на підйомник. На цей раз від машини я не відходив. "Спеціалісти" подьоргали за колесо, щось пошарпали і заявили мол ми ж вам казали рейку треба міняти, коли буде в наявності - поміняємо. Довелось їм також "теплими" словами пояснювати, що моя машина нормально їздила до того часу поки я не приїхав на їх сервіс зробити ТО. Повідкручували колеса, почали там все пацати з розумним виглядом. Кажуть мол все нормально, нічого не має стукати крім рейки. Довелось мені лізти і дивитись самому. Допоміг досвід водіння форд фокус. Хай земля йому буде пухом. Виявилось, що ті козли, що знімали рейку зірвали різьбу на стойці стабілізатора. Так затягували, що порвали пильник, а коли гайка вже вперлась то ще кілька разів повернули і злизали різьбу. Понабирали пацанви на роботу, а вони пістолетом для відкручування гайок навіть користуватись не вміють. Одним словом стойка жила собі віддільним життям від машини. Їхній головний стойку в руках покрутив, показав мені різьбу і побіг пробивати по компютеру хто робив ТО і хто знімав рейку. Після цього в нього була тепла розмова з тими пацанами, але мені від того не легше. Нової стойки стабілізатора на складі немає, а моя вже нікуди не годиться. Поставили поки що якусь беушну, а мене відправили писати заяву ще й на гарантійну заміну стойки стабілізатора. Грошей не взяли, дуже вибачались і просили привести толкових майстрів, яких вони б з радістю взяли на роботу. Після сервісу я їхав на машині довольний як слон. Хоть рейка підтікає, а стойка стабілізатора бушна, зато стало набагато тихіше їхати. Далі буде... 

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
« Ответ #110 : 22 Апреля 2009, 10:23:11 »
777Joker777 Так їм .... так....... хук зліва і апперкот ......  :D

ЗИ. Респект!  bravo  beer2

Оффлайн balasar

• Пользователь
« Ответ #111 : 22 Апреля 2009, 11:14:28 »
777Joker777 Дуже тобі співчуваю, я також намахався зі своєю рульовою, правда було то вже після гарантії, можеш в іншій темі про ремонт почитати. Скажу тільки що рульових тяг окремо до наших машин сюди ніхто не возить хоча вони в природі існують і зняти їх перший раз не знявши всїєї рульової переважно не вдається. Але переважно роздолбується пласмасова втулка в рульвій і тому зявляється цей прекрасний звук...
Chevrolet Aveo 1.5 Hatch-BLACK (100500км)

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
« Ответ #112 : 22 Апреля 2009, 11:23:12 »
...... Але переважно роздолбується пласмасова втулка в рульвій і тому зявляється цей прекрасний звук...

як правило більшість випадків це рульовки на авто без ГРУ керма!  Так що нам повезло трохи більше ......Якщо можна це можна так назвати ....

Оффлайн 777Joker777

• Старожил
  • Шо тут у вас?
« Ответ #113 : 22 Апреля 2009, 11:31:38 »
balasar В мене таке щастя вже другий раз. На попередній машині потекла за 80 км від Львова. Назад вертався 4,5 год. 10 км проїхав, пів години перекур, поки компресор не охолоне. Просто тоді не було грошей на евакуатор а загнати компресор це в 2 рази дорожче ніж рейка. Влетів тоді з рейкою в 1000 баксів (це тоді було 5500 грн.) за нову. За ремонт старої хотіли 3500 грн + запчастини. Вирішив замовляти нову зі штатів. В мене машина була звідти. Так що це не рейки рульові винуваті, а наші дороги, особливо весною. Почитати на інших форумах - так майже на всіх пишуть, що слабе місце у їх машинах - це рейка. Знаю точно про: Шкода, Форд і Део.

Оффлайн balasar

• Пользователь
« Ответ #114 : 22 Апреля 2009, 11:47:26 »
І чим нам повезло з тим ГУР...

777Joker777 З часом і Ауді...
Chevrolet Aveo 1.5 Hatch-BLACK (100500км)

Вуйко Андрій

• Гость
« Ответ #115 : 30 Апреля 2009, 10:50:22 »
Вчора був на Радар-сервісі,цівком задоволений.Міняв тільки масло,бо машині тільки півроку.Приїхав,оформив замовлення,і відразу забрали машину на підйомник.Через годину виїхав за межі сервісу.Єдине що несподобалось,що ціни говорять без ПДВ,а коли йде справа до розрахунку,то сума випливає вже інша,+20%.Так що звертайте на це увагу.

Оффлайн Vovik-Lviv

• Неизвестный герой
« Ответ #116 : 02 Июня 2009, 17:56:32 »
Пояснюю 777Joker777 на рахунок кермового механізму. Дійсно Авео 1.6 2008р. збирають з різними кермовими механізмами. Різниця між кермовим механізмом Авео 1.5 та Авео 1.6 у з'єднання між кермовим механізмом та кермовою колонкою, у Авео 1.6 - шліци, у Авео 1.5 півмісяць. Виявити це можливо тільки тоді коли від'єднати кермовий механізм та приопустити. Так що нічого там не було зломано.

Оффлайн 777Joker777

• Старожил
  • Шо тут у вас?
« Ответ #117 : 03 Июня 2009, 09:25:00 »
Vovik-Lviv Зламали не рейку, а кріплення стійки стабілізатора. Його треба відкручувати, бо інакше не можливо зняти рейку.

Оффлайн Vovik-Lviv

• Неизвестный герой
« Ответ #118 : 03 Июня 2009, 11:02:07 »
777Joker777 тобі рейку кермову вже поміняли?

Оффлайн 777Joker777

• Старожил
  • Шо тут у вас?
« Ответ #119 : 03 Июня 2009, 12:27:26 »
Vovik-Lviv Ще ні. С... б... йо Слів не вистарчає. Тероризую їх постійно. Вже мене впізнають. Відмазуються, що корейці не хочуть відправляти малі партії, мінімум 2-3 контейнери. Останній раз мене запевнили, що рейка вже в Києві.
До речі, на Радарі є одна китайськарейка. Нікому не треба? По гарантії?  :D

Оффлайн Монті

• Старожил
« Ответ #120 : 03 Июня 2009, 13:38:01 »
До речі, на Радарі є одна китайськарейка. Нікому не треба? По гарантії?  :D
добрий ти :D ща свою паламаю й поїду міняти :D

Оффлайн 777Joker777

• Старожил
  • Шо тут у вас?
« Ответ #121 : 03 Июня 2009, 13:52:47 »
Монтімер Пиши відразу заявку на заміну стойки стабілізатора. 50/50 шо поламають  :D Шо один человек сделал то второй завсегда сломать сможет  :D

Оффлайн 777Joker777

• Старожил
  • Шо тут у вас?
« Ответ #122 : 10 Июня 2009, 10:59:39 »
От вже майже тиждень як я їжджу на новій рейці. Поміняли на Радарі рейку з рульовими тягами і обидві стійки стабілізатора + нове гідравлічне масло і розвал сходження. Все по гарантії. На цей раз мужикам з Радару від гарантійщика до майстра респект і уважуха. Тепер машинку не впізнати  vcool  8) Правда, з новою рейкою кермо крутиться важче. Правильніше сказати тугіше. Думаю з часом все притреться и буде знову легко крутитись. Єдина ложка дьогтю - якщо Вам обіцяють, що запчастина буде через 2 тижні НЕ ВІРТЕ. Спілкувався з мужиками, які теж чекають різні запчпстини на заміну. 2 тижні - це приблизно 1,5 місяці.
Після ремонту виявилось, що в моїй машині дрибіжить всяка холера в дверях. Раніше цього не було чути, бо рейка і стабілізатори стукали голосніше. Довелось розбирати двері і робити обезшумлення. Потративши 470 грн і один день було в мене щастя - дверки закриваються зі звуком як в дорогих авто  vcool . Після ходового тесту виявилось, зо в мене скрипить центральна частина торпеди (там де музика, полочка, і регулятори обдувки), особливо регулятори обдуву і температури. Раніше не було чути, бо все попередньо обезшумлене і відремонтоване гриміло, скрипіло і дрибізжало голосніше. Скориставшись залишками матеріалів після обезшумки дерей, вчора розібрав все що зміг і пообезшумлював все що зміг. Стало набагато тихіше  vcool. Сьогодні зранку прийшов до висновку, що не буде мені спокою, поки не обезшумлю стійки між дверками і задню полку  :'(
P.S. Дякую авеоклюбові та всім авторам фотооглядів по розбиранню та збиранню нашого пепелаца  beer2 

Оффлайн 777Joker777

• Старожил
  • Шо тут у вас?
« Ответ #123 : 10 Июня 2009, 11:17:16 »
До речі, на Радар-Сервіс новий дядя приймальник авто. Заганяє-виганяє машинки. Так от він редиска ні під яким поводом не пускає підходити до машинки. Так що вже не дуже й проконтролюєш що там мутять.

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
« Ответ #124 : 10 Июня 2009, 11:26:30 »
....ні під яким поводом не пускає підходити до машинки. Так що вже не дуже й проконтролюєш що там мутять.

от в цьому і мінус таких СТО!

Така практика взята із-за кордону. Тобто ти через шкло бачиш свою маФинко і бачиш шо там з нею роблять. Але ж це розраховано на ДОБРОСОВІСНИХ МАЙСТРІВ та і взагалі на ЧЕСНЕ ! обслуговування. Але в нас про таке і мови не може бути. Наші побачили в такій організації техобслуговування ще один спосіб кидалова власників авто.  >:(
« Последнее редактирование: 10 Июня 2009, 11:29:40 от virus »

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.