Автор Тема: Горе-майстри на СТО  (Прочитано 19319 раз)

Оффлайн iron2009

• Пользователь
  • вот так вот
Re: Горе-майстри на СТО
« Ответ #125 : 02 Августа 2009, 22:09:09 »
С китайскими авео 1.6 ещё и не такое бывает.
Уже по гарантии и заклиневшие движки на 3-х тысячах меняют, уже встречал на СТО.
Не то что ходовка быстро летит в общем китай люкс не может стоить одинаково с кореей базой...У самого корея база а на китай даже не засматривался.

Оффлайн vadimb

• Пользователь
  • режим, сечём в капусту
« Ответ #126 : 03 Августа 2009, 09:54:48 »
був в прошлу суботу на радари робыв то2
так пустили до машини стояв весь час "наглядав"
хлопчина все добре дуже зробив та щей то що окремо його попросив :)
скажем так не чекав такого поїхав задоволений ;)

Оффлайн mirek

• Пользователь
« Ответ #127 : 13 Августа 2009, 19:10:30 »
А чи ніхто часом не має бажання відвідати СТО Радар-Сервіс на Городничій  ugaga ugaga спробуйте, можливо вам більше повезе чим мені  dntknw

Оффлайн vadimb

• Пользователь
  • режим, сечём в капусту
« Ответ #128 : 14 Августа 2009, 09:48:19 »
А чи ніхто часом не має бажання відвідати СТО Радар-Сервіс на Городничій  ugaga ugaga спробуйте, можливо вам більше повезе чим мені  dntknw
спасибо не нада нам такова :D

Оффлайн mirek

• Пользователь
« Ответ #129 : 14 Августа 2009, 14:31:14 »
Там робота поставлена просто "Приїзджаєш, платиш гроші, від'їзжаєш тобто свалюєш" :D :D :D. Зате є великий "+" там тобі нічого не поламають   ugaga

Оффлайн mikado

• Пользователь
« Ответ #130 : 22 Сентября 2009, 23:38:05 »
проходив ТО-1 на Радарі- все культурно, гарно - прийняли машину, поміняли масло ... , я за вітриною наглядав час від часу, дивлюсь, пацанчик зняв фільтр кондюка, оглянувся чи ніхто небачить, скоренько продув його компресором і назад в машину. Після всіх робіт все так само гарно приємно до питання чому я маю платити за свій заводський фільтр? 8) тут приймальника (світлий в окулярах) перекосило, бе, ме, - коротше я за це неоплачував!!! доречі, приємно, що залишок масла мені віддали самі, без нагадування.
ДОРОГА - НЕ ШКОЛА, ВОНА НАВЧИТЬ...

Оффлайн Монті

• Старожил
« Ответ #131 : 22 Сентября 2009, 23:40:57 »
За фільтр це ти маладца
Не відкладай на завтра те, що маєш зробити сьогодні!
Відклади на післязавтра й матимеш два вихідні.

Оффлайн Ex-lovelas

• Член клуба
  • Інтуіція - це вміння голови, відчувати дупою.
« Ответ #132 : 23 Сентября 2009, 00:00:16 »
а я ні разу не забирав залишок масла...  а нах мені той залишок? чи може я щось не розумію?
Не потрібно відноситись до життя занадто серйозно, нам з нього живими всеодно не вибратися!!

Оффлайн Монті

• Старожил
« Ответ #133 : 23 Сентября 2009, 08:37:26 »
Lovelas ну скажімо так після трьох замін масла четверта безплатно :D
Не відкладай на завтра те, що маєш зробити сьогодні!
Відклади на післязавтра й матимеш два вихідні.

Оффлайн 777Joker777

• Старожил
  • Шо тут у вас?
« Ответ #134 : 23 Сентября 2009, 08:52:54 »
mikado Я вже пройшов 3-тє ТО на Радарі, на якому мені замість заміни фільтра кондюка його продувають. Жодного разу не платив за це. В них вже рік немає цих фільтрів  ugaga
На авторинку на Зеленій ці фільтри по 135 гривенеків, але до китайця знайти важкувато.
Самое дорогое в мире – это глупость, потому что за нее дороже всего приходится платить.

Оффлайн mikado

• Пользователь
« Ответ #135 : 23 Сентября 2009, 20:19:26 »
777Joker777 я точно незнаю, але думаю що там можна засунути не від китайця, бо він просто прямокутної форми, щось тай підібрати можна, а як порада - думаю його варто періодично міняти, мій був досить запилений (я аж здивувався), бо кондюком особливо не користуюсь- гуде він *неподєтскі* напрягає!!!  beer2 

Оффлайн 777Joker777

• Старожил
  • Шо тут у вас?
« Ответ #136 : 27 Сентября 2009, 21:15:31 »
mikado Я так і зробив. Лазив по базару зі старим фільтром і купив щось найбільш подібне. Після заміни скло менше потіє.  beer2
Самое дорогое в мире – это глупость, потому что за нее дороже всего приходится платить.

Оффлайн mikado

• Пользователь
« Ответ #137 : 01 Октября 2009, 00:07:27 »
777Joker777  підкажи від чого підійшов

Оффлайн 777Joker777

• Старожил
  • Шо тут у вас?
« Ответ #138 : 07 Октября 2009, 18:33:49 »
mikado Чесно кажучи навіть не знаю. Я не дивився. Просто прикладав фільтр і все. Зайшов довший десь на 3 - 5 см за наш. Все лишнє відрізав і все. Коробочка нажаль не збереглась. Старий (оригінальний) фільтр на всякий випадок вожу в багажни

Оффлайн Opecm

• Предупреждений 1
  • Неизвестный герой
« Ответ #139 : 05 Января 2010, 20:25:46 »
Хлопці я вже готуюсь на 4-те ТО на Галичині-Авто , Там ****** самі ******, починаючи від магазину, майстрів-приймальників, майстрів "очумелие ручкі" директора сто.. Я недавно мав справу з ними всіма... і перезнайомився вплоть до директора Галичини.... Хотів взяти рахунок на  4 запчастини по перерахунку..так вони хотіли за це 120грн.!!!! Ідіоти!!!

Але суть в чому маю я там майстрів нормальних, час від часу якусь флящину горівеги - і все люкс... проблем 0, але я завжди біля них , дивлюся під руки , ******, і вони все роблять як має бути...

Масла, фільтра,іт.д. беру на Захід-Авто (Рясне -2) ну наприклад Сastrol 5W30 - 270 грн. зараз...
Брав недавно свічечки ВOSCH  ULTRA+ 4 шт. здається 75грн.... разом виходить =400грн.+ТО =400грн. з розвалом..

Попередження за порушення ПРАВИЛ п.3.4   е)
« Последнее редактирование: 06 Января 2010, 15:21:25 от virus »

Оффлайн Opecm

• Предупреждений 1
  • Неизвестный герой
« Ответ #140 : 05 Января 2010, 20:30:35 »
А відносно Фільтра кондюка , так я купляв на 20000км. для корейца, майстер "очумелие ручкі " відломив одну стирчачу пласмаску,шо йому заваджала і запхав, і я щасливий!! а доречі фільтра є в продажу на ЗАМАРСТИНІВСЬКІЙ там де СТО і куча магазинів по =200грн. на китайця, і 120 на корейця.. я почув - був шокований...бо брав свій за 78...правда корейський..

Оффлайн Seb

• Новичок
« Ответ #141 : 06 Января 2010, 13:13:40 »
 Opecm Да тебе там сильно достали, шо ти так матом гнеш. wall

Оффлайн Андрюха-71

• Пользователь
  • 1,5 LS black Pearl
« Ответ #142 : 27 Февраля 2010, 09:17:40 »
Всім фа-фа)
Побував я позавчора на Пластику на ТО-4.Що сказати. Перше(і напевно єдине)Майстри хороші.Ну і напевно цим і Пластик ще й тримається, але чи довго буде триматись,не знаю. Що мене з самого початку насторожило,т коли я заїхав на територію, то побачив дуже порожнє подвіря СТО.
Чому?Переконався потім,коли мені виписали РАХУНОК)))) Що мона сказати)))Цінам напевно дали дріжді поїсти,чи шо))) не хочу перечислювати всі ті послуги і матеріали,але ТО-4 обійшлось мені в 1720 грн. А ще так як гарантія на підвіску пропадає після 24 місяців (2 роки) думаю що заміна і фільтрів і масла за таку ціну подібна на великий лохотрон.
Ще одно- побачив майстер ходовик.що в задній балці сайленгблоки вже падуставші.Сказав,що тре буде через пару тисяч поміняти. Я запитав ціну- 320 грн за шт. Тобто,заміна 2-х цих втулок+робота на пластику обійшлась би приблизн 900-950 грн!!!! Позвонивши знайомим в магазини, виявилось,що ця "гумка"-коштує 165-грн(без знижки).Висновок? ))) Отож- рівно в два рази різниця...ОТ ТАКИЙ ПЛАСТИК.Ну і звичайно "ПРИВІТ" Паше с гарантії ))) В них скаоро клієнтів зовсім не залишиться, ото точно ГАРАНТІЯ)))
GREEN-WHITE AUTOFANS

Оффлайн Semenigor

• Старожил
    • Видалення вм'ятин без фарбування
« Ответ #143 : 27 Февраля 2010, 14:30:14 »
ця "гумка"-коштує 165-грн(без знижки).

Така:?
191     96535088     Сайлентблок переднього ричага (задній)     А     45 грн.     40 грн.
192    96535087    Сайлентблок переднього ричага (передній)    А    40 грн.    35 грн.

БО якраз теж брати треба й міняти.
http://www.avtomaster.lviv.ua - видалення вм'ятин
http://www.avtozalizo.com.ua - запчастини до ZAZ, Chevrolet, Daewoo

Оффлайн Ex-lovelas

• Член клуба
  • Інтуіція - це вміння голови, відчувати дупою.
« Ответ #144 : 27 Февраля 2010, 15:36:05 »
народ дивився цікаву передачу...

коли ми приїжджаємо в сервіс на чергове ТО, вони нам дають величезний список виконаних робіт, по заміні запчастин і т.д...  Всі ми знаємо що в цьому списку є багато чого лишнього... без чого можна булоб обійтися і що не передбачено в сервісній книжці.

кароче кажучи ми маємо повне право вимагати шоб вони робили тільки те що передбачено в сервісній книжці і вони не можуть зняти нас за це з гарантії.. 

це було сказано якимось чуваком з управління у справах захисту прав споживачів!!

в мене через 1000 ТО-2.. попробую повимахуватися :D
Не потрібно відноситись до життя занадто серйозно, нам з нього живими всеодно не вибратися!!

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
« Ответ #145 : 27 Февраля 2010, 17:39:25 »
Ex-lovelas

якщо шо  -  дзвони .... давно з Пашею не спілкувався  l-hi    Навіть вже встиг заскучити ...  ugaga
"Єдиний спосіб визначити межі можливого - вийти за ці межі" А.Кларк

Оффлайн Андрюха-71

• Пользователь
  • 1,5 LS black Pearl
« Ответ #146 : 27 Февраля 2010, 22:13:42 »
Semenigor
ні-ні,це не до переднього ричага,це до задньої балки "гумка"))) вона дорожча)
GREEN-WHITE AUTOFANS

Оффлайн Андрюха-71

• Пользователь
  • 1,5 LS black Pearl
« Ответ #147 : 27 Февраля 2010, 22:17:26 »
virus
"Они" (Павло Батькович) нє мєняются :D. Поспілкуєшся,побачиш :D
GREEN-WHITE AUTOFANS

Оффлайн dol4uk

• Новичок
« Ответ #148 : 10 Сентября 2010, 16:52:36 »
Можу додати кілька слів на рахунок Галичина СТО.
Купував там машину в травні 2010 року. Приїхав із знайомим, який років 3-4 перед тим купував ланоса. Сказав що хочу поставити свою сигналку - Пандорра. Відпровадили мене до майстра із передпродажної підготовки (з візитки - Гуляйогородський Василь). Зайшли ми з другом до нього в кубрик і він "завівся". <Пандора? Та нах вам ставити таку дорогу сигналку?? Начиталися інтернетів. Та я вам поставлю Шерифа, ...., в два рази дешевше. Та то не так і легко поставити, там стільки пріколів, та ми того ще навіть ніколи не робили, це буде коштувати 1200 грн (щоб поставити тілько)>. Мій друг попереджав про цього майстра, тому коли це почув, попросив мене вийти і поговорити. Врешті я вернувся до кубрика і відмовився, так цей Вася чуть не плюватися почав. Переконував, заговорював зуби, казав що поставить всякі Шерифи за 600-700 грн.

Дзвонив я потім на Радар сервіс. Мені відповіли що не мають досвіду із встановленням таких сигналізацій.

Вже був думав, що ппц. Ніхто не поставить сигналки. Останній авторизований сервіс Шевроле - Галич Авто. Дзвоню, з"єднали мене із електриком Мішою. Кажу йому, що хочу поставити.
М (Міша): Із дистанційним запалюванням?
Я: Ні
М: Добре, приїжджайте завтра
Я: (здивововано) А ви точно зможете поставити? Мали такий досвід?
М: Ні, Пандори не ставив. Чого там важкого? Інструкція ж є?
Я: Звісно що є (і розказую йому слова попередніх сервісів)

Приїхав. вийшло так, що я не зміг купити Пандори (не було на складі, тре було чекати, а машина то не захищена), купив СтарЛайн приблизно за ту ж ціну.
Поставив, показав що і до чого, і саме головне що заплатив я стандартно як за будь-яку сигналку (дорога вона чи дешева) 550 грн. Дав на чай ще.

Ще приїжджав ставив магнітолу в нього - все супер і головне швидко.

Історія №2 про Галич Авто.
Якось під час їзди мені стало легше перемикати передачі, значно легше. Поїздив я так кілька днів, мені то не подобалося, подзвонив на Галич, сказали що можу приїхати хоч зараз. Поїхав. Прийняв мене начальник зміни Сипа Андрій, вроді толковий мужик. Каже давай проїдемося подивимося що до чого. Сів він за кермо, на місці попереключав передачі, проїхався по території і виїхав на дорогу. Розігнав машину десь до 90, перевірив усі передачі включно з 5ою і сказав що все гуд. Деталі ніби притиралися (це був 1ий чи 2ий місяць після покупки). Зара все нормально з тим.

Висновок, який я зробив для себе: на ТО-1 поїду тільки на Галич-Авто. За 4 місяці вже накатав 7000 тис з копійками, так що скоро тре буде туди їхати.

Нікого не агітую, просто описав свій досвід.

Оффлайн ШЕВАвео

• Новичок
  • Леополіс
« Ответ #149 : 10 Сентября 2010, 19:36:57 »
dol4uk У мій час, 3 роки тому як я утік з Галич-Авто, вони не мали "угоди на постачання гарантійних запчастин з Укравто" (здається так), тому технічне обслуговування вони робили, але із запчастинами гарантійнимим морочили голову.
Крім того вартість послуг у них вища ніж на, наприклад, Радарі 
Життя іде і все без коректур. І час летить, не стишує галопу.

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.