Можу додати кілька слів на рахунок Галичина СТО.
Купував там машину в травні 2010 року. Приїхав із знайомим, який років 3-4 перед тим купував ланоса. Сказав що хочу поставити свою сигналку - Пандорра. Відпровадили мене до майстра із передпродажної підготовки (з візитки - Гуляйогородський Василь). Зайшли ми з другом до нього в кубрик і він "завівся". <Пандора? Та нах вам ставити таку дорогу сигналку?? Начиталися інтернетів. Та я вам поставлю Шерифа, ...., в два рази дешевше. Та то не так і легко поставити, там стільки пріколів, та ми того ще навіть ніколи не робили, це буде коштувати 1200 грн (щоб поставити тілько)>. Мій друг попереджав про цього майстра, тому коли це почув, попросив мене вийти і поговорити. Врешті я вернувся до кубрика і відмовився, так цей Вася чуть не плюватися почав. Переконував, заговорював зуби, казав що поставить всякі Шерифи за 600-700 грн.
Дзвонив я потім на Радар сервіс. Мені відповіли що не мають досвіду із встановленням таких сигналізацій.
Вже був думав, що ппц. Ніхто не поставить сигналки. Останній авторизований сервіс Шевроле - Галич Авто. Дзвоню, з"єднали мене із електриком Мішою. Кажу йому, що хочу поставити.
М (Міша): Із дистанційним запалюванням?
Я: Ні
М: Добре, приїжджайте завтра
Я: (здивововано) А ви точно зможете поставити? Мали такий досвід?
М: Ні, Пандори не ставив. Чого там важкого? Інструкція ж є?
Я: Звісно що є (і розказую йому слова попередніх сервісів)
Приїхав. вийшло так, що я не зміг купити Пандори (не було на складі, тре було чекати, а машина то не захищена), купив СтарЛайн приблизно за ту ж ціну.
Поставив, показав що і до чого, і саме головне що заплатив я стандартно як за будь-яку сигналку (дорога вона чи дешева) 550 грн. Дав на чай ще.
Ще приїжджав ставив магнітолу в нього - все супер і головне швидко.
Історія №2 про Галич Авто.
Якось під час їзди мені стало легше перемикати передачі, значно легше. Поїздив я так кілька днів, мені то не подобалося, подзвонив на Галич, сказали що можу приїхати хоч зараз. Поїхав. Прийняв мене начальник зміни Сипа Андрій, вроді толковий мужик. Каже давай проїдемося подивимося що до чого. Сів він за кермо, на місці попереключав передачі, проїхався по території і виїхав на дорогу. Розігнав машину десь до 90, перевірив усі передачі включно з 5ою і сказав що все гуд. Деталі ніби притиралися (це був 1ий чи 2ий місяць після покупки). Зара все нормально з тим.
Висновок, який я зробив для себе: на ТО-1 поїду тільки на Галич-Авто. За 4 місяці вже накатав 7000 тис з копійками, так що скоро тре буде туди їхати.
Нікого не агітую, просто описав свій досвід.