Їздив я значить вчора міняти рульову рейку. Краще б не їздив :'( Тепер по порядку. В відділі гарантії обрадували, що рейка є в наявності, масло і розвал теж за гроші фірми. Я повинен заплатити тільки за технологічну мийку. Видали мені папір типу "Рахунок" і відправили в стіл замовлень. По дорозі я подивився, що рейка у них коштує 4263 грн. Прийняли машинку відразу, а мене відправили гуляти і пити каву. Вигулювався я десь 2,5 год. Дивлюсь мою машинку виганяють на вулицю. Біжу значить довольний як слон, мол покатаюсь зараз на своїй ласточці без грюків, стуків, скреготінь і т.д. Питаю чи зробили розвал. Каже а для чого його робити? Підійдіть у гарантійний відділ
Підхожу з поганим відчуттям на серці. Там кажуть не підійшла рейка, мусили стару назад поставити. У вас машина 2008 р.в. У таких машин (в мене 1,6 Китай) рейки ставили китайські і корейські. У вас стоїть корейська, така як на 1,5, а там кріплення різні. Китайська є, не підходить, а корейську треба замовляти
. Замовили. Тепер треба чекати до двох тижнів. Але це ще не все. До їх втручання було так легееесенько чути глухий стукіт, а тепер тарабанить так, що мені здається на пів міста чути. Тарабанить навіть по рівній дорозі + захист двигуна залитий маслом. Правда машинка простояла всю ніч в паркінгу. Зранку я трохи відїхав і побіг дивитись чи не накапало з рейки. Ніби сухо, слідів не видно. Тепер виникає питання чи можна мені на такій машині їздити до заміни?
Я десь 1000 км в тиждень наїжджаю і машина зараз дуже потрібна. Ще цікаво чи це обійдеться 2-ма тижнями. Може в когось були подібні проблеми? Чим вирішилось?