Вчора пройшов ТО 4 на Радарі. Історія така: подзвонив на Пластик а там кажуть що вони вже не ділери
. На галичину їхати нема ніякого бажання (це вже буде останній варіант, якщо вибору не буде.) Подзвонив на Радар, направили на Городничу на їх сервіс. Що можу сказати.... Назначили на другу годину, в пів третьої міг вже віїзжати. З робіт що мали робитися тільки поміняли фільтри і масло.... ні тобі ходової, ні моториста з електриком :'(. Я звернув їм увагу на стуки в ходовій. Дописали в наряді додатково діагностику, довго дивилися і сказали що правий наконечник рульової, потім довго думали чи це гарантія, потім врешті решт сказали що потрібно міняти цілу рейку, її в них немає і взагалі з цим питанням треба їхати на Стрийську. :'(. Отаке. Коштувало це задоволення 750 грн. Так що якщо хочете швидко пройти ТО відносно недорого, але при цьому нічого крім заміни масла і фільтрів не робити їдьте на Городничу. Коли запитався про необхідні регламентні роботи згідно переліку отримав відповідь: " Ви що хочете щоб я в наряд записав додаткові роботи, і більше заплатити?"
Добре що маю БК і знаю що ні з мотором ні з АБС проблем нема. Через пару днів спробую поміняти рейку на Стрийській. Хоча їй нічого не бракує але на 40 т. отримати нову рейку теж непогано.