... Нещодавно (перед ДР) отримала питання в лічку: "Якщо я приїду в суботу ввечері, ночувати не буду і їсти теж не буду, то скільки я маю заплатити?"
Люди, ви знущаєтесь з мене? Відповідаю! Якщо я прийду в театр і скажу, що я хочу пройти в середину, але виставу дивись не буду, то скільки я маю заплатити за квиток?"
А далі моє послання адресоване всім, кому цікаво скількі ж я врешті решт заробляю на ДР клубу.
Так от мої любі, скажу чесно, багато!!! Дуже багато!!! Гємору, втраченого часу і невдячності...
Конкретика по вартості свята:
Всі учасники заходу
здали всього 11400 грнз них було витрачено:- банкет 36 людини по 175 грн =
6300 грн- вечеря в п'ятницю 30 людей по 20 грн =
600 грн- проживання за 2 доби всього ((30*2)+4)*50=
3200 грна тепер уважно!:
- 2545 грн витрачено на бухло/печіво/каву/чай/воду в МЕТРО (чек докладу, якщо кому буде цікаво)
- 870 грн торт (5 кг по 170 грн і коробка для нього 20 грн)
- 815 грн м'ясна/ковбасна/сирна нрізка (чек докладу, якщо кому буде цікаво)
- 162 грн кавуни і дині
- 300 грн аренда генератора (бо я не люблю і не буду падати лицем в багнюку із-за того довбаного світла, і при цьому паскудити свято тим, хто його насправді чекав)
- 170 гр бенз до то довбаного генератора))
- 377 грн рамочки до дипломів (13 шт по 29 грн)
- 120 грн сіно ))) і сміх і гріх...
- 43 грн стяжки
- 57 грн декоративний мотлох (стрічки, шпильки, клей, скотч, тощо)
- 400 грн було зібрано за електроенергію по місцю, бо в нас банально скінчились гроші)))
Підбиваємо підсумки! Отож сумма перевитрат складає ХХХХ,ХХ грн
Це ті гроші, на які ми мали купити велику ванну Фадєю, щоб він мав змогу вчитись плавати
От скажете, хто ж мені винен, що я витратила ці гроші? А ніхто, бо ми прийняли таке рішення і зробили так, як зробили!
А тепер повернуся до списків, на які я розраховувала! Вважаю, що людина пишеться в список тоді, коли розуміє, що поїде і розраховує на деякі витрати. А коли хтось, десь поговорив, а потім за всіх вирішує хтось один - підстава!
Я ніколи в житті не "валила" проекти і не підставляла своїх клієнтів і для мене було справою честі провести цей уіккенд найбільш наближеним до свята!!!
Цим листом я не жаліюся на життя, бо в мене, хвала Богу, вже все є для повного щастя, а гроші ми ще заробимо.
Просто хочу, щоб це прочитали декілька людей і більше не патякали про те, що я заробляю на клубнях...
Мені, наприклад, дуже не приємно, а вам?