Автор Тема: ОККО  (Прочитано 136617 раз)

Оффлайн Renegade

• Пользователь
Re: ОККО
« Ответ #725 : 18 Января 2012, 13:37:11 »
OKKO, вопрос на засыпку можно через вас как то исправить Фамилию которая выбивает в чеке. А то те кто меня регистрировали сделали ошибку?????

!  Предложения партнеров: Приятные подарки себе любимым

Оффлайн ЩербачОК

• Старожил
« Ответ #726 : 18 Января 2012, 13:48:51 »
OKKO, як поміняти картку-фішку.
а то моя чогось облущилась за два з невеликим роки....

Оффлайн Luck

• Пользователь
    • www.kagana.com.ua
« Ответ #727 : 18 Января 2012, 16:13:53 »
Теж було би цікаво дізнатися, чи можна замінити картку

Оффлайн OKKO

• Пользователь
    • OKKO
« Ответ #728 : 19 Января 2012, 11:03:11 »
OKKO, вопрос на засыпку можно через вас как то исправить Фамилию которая выбивает в чеке. А то те кто меня регистрировали сделали ошибку?????
Да, конечно можно. Для этого Вам нужно позвонить на горячую линию Fishka 0 800 505 118 (бесплатно со стационарных телефонов) и сообщить об ошибке.

OKKO, як поміняти картку-фішку.
а то моя чогось облущилась за два з невеликим роки....
В випадку пошкодження/втрати картки ми рекомендуємо безкоштовно її замовити.
Так як ми не впевнені в тому що маємо вірно вказану в системі Вашу адресу, рекомендуємо самостійно відновити картки Вашого рахунку.
Способи відновлення та блокування карток:
- зателефонувавши на гарячу лінію Fishka 0 800 505 118 (безкоштовно з стаціонарних телефонів)
- через персональну сторінку https://cwa.myfishka.com (обравши в меню "Ваш рахунок" опцію замінити картку якщо це основна картка, або обрати "замовити додаткову картку" - якщо це додаткова картка). Відвідувати персональну сторінку можливо за умови якщо Ви знаєте номер основної картки та вона не є заблокованою.

Перед замовленням обов’язково необхідно перевірити поштову адресу.

Замовлені картки ми надсилаємо поштою і Вони надходять орієнтовно через 14-20 днів після замовлення за умови якщо Ваша адреса під час замовлення була вказана вірно.

Якщо втрачені основна та додаткова картка тоді для того щоб Ви мали змогу накопичувати бали не очікуючи замовленої картки ми можемо запропонувати Вам отримати на АЗК "ОККО" новий пакет учасника з картками Fishka та зареєструвати його заповнивши бланк анкети згідно умов програми.
Після реєстрації Вашого нового рахунку (на чеках відображатиметься Ваше прізвище та ім’я) ми зможемо провести об’єднання Ваших рахунків з перенесенням накопичених балів на новий рахунок. Для цього після реєстрації нового рахунку Вам обов’язково необхідно буде звернутись на гарячу лінію Fishka 0 800 505 118 (безкоштовно з стаціонарних телефонів) або надіслати повідомлення на електронну скриньку hotline@myfishka.com  та залишити запит на об’єднання Ваших рахунків.

Оффлайн Validol

• Старожил
  • Киев-Чернигов
« Ответ #729 : 19 Января 2012, 12:59:37 »
OKKO, Несколько лет назад мне выдали карточку "фишку", пользоваться ею я стал последние полгода. На чеках не пишет мою фамилию, я так понимаю эта карточка не зарегистрирована, хотя анкету я заполнял и забрасывал в ящик. Что мне сделать, чтобы доказать, что эта карточка действительно моя.   repa

Оффлайн OKKO

• Пользователь
    • OKKO
« Ответ #730 : 19 Января 2012, 15:18:23 »
Можно позвонить на горячую линию и уточнить почему данные отсутствуют и потом, если что, заполнить анкету ещё раз.

Оффлайн OKKO

• Пользователь
    • OKKO
« Ответ #731 : 09 Февраля 2012, 17:30:25 »
Купуй Цивілку - вигравай 100 літрів пального

Акцію «Купуй цивілку – вигравай 100 л* пального» продовжено до кінця 2012 року.

Кожен, хто до 31.12.2012 придбає цивілку на АЗК «ОККО» має можливість виграти 100 л* високоякісного імпортного пального.

Визначення переможців відбувається ЩОМІСЯЦЯ методом комп’ютерного випадкового відбору серед покупців цивілки за попередній місяць.

Оффлайн ЩербачОК

• Старожил
« Ответ #732 : 10 Февраля 2012, 09:00:02 »
OKKO, цікава природа виникнення плакатів з морозостійкістю дизпалива.
В брата дизельна машина. При перших холодах прихватило* солярку. Заправлявся тільки на ОККО. Він не один такий. Його колеги теж тимчасово пересіли на громадський транспорт.
Все тому, що не додавали "антигель", в надії, що і так переплачують за "якісне" зимове пальне.

і от, падає температура до -30 градусів, плакат різко змінюється на "дизпаливо -32", тільки піднялась на пару градусів "дизпаливо -20".
мало не в один день два різні плакати.
це ж зовсім треба дурником бути, щоб повестись на таку рекламу.....
антигель тре додавати навіть в найякісніше і найморозостійкіше імпортне пальне.....

Оффлайн mara_on_

• Член клуба
  • КиеВ, Рио-де-Оболонь
« Ответ #733 : 10 Февраля 2012, 09:37:49 »
...і от, падає температура до -30 градусів, плакат різко змінюється на "дизпаливо -32", тільки піднялась на пару градусів "дизпаливо -20".
антигель тре додавати навіть в найякісніше і найморозостійкіше імпортне пальне.....
надо в ветку юмора :D

Оффлайн maz69

• Пользователь
« Ответ #734 : 10 Февраля 2012, 13:22:02 »
надо в ветку юмора :D
В брата дизельна машина. При перших холодах прихватило* солярку. Заправлявся тільки на ОККО. Він не один такий. Його колеги теж тимчасово пересіли на громадський транспорт.
Все тому, що не додавали "антигель", в надії, що і так переплачують за "якісне" зимове пальне.

і от, падає температура до -30 градусів, плакат різко змінюється на "дизпаливо -32", тільки піднялась на пару градусів "дизпаливо -20".
Без лоха и жизнь плоха.

Оффлайн OKKO

• Пользователь
    • OKKO
« Ответ #735 : 10 Февраля 2012, 13:28:38 »

Плакати не мінялись взагалі. І плакату про -30 немає. В нас є 2 види дизельного палива: звичайний дизель (він до -20) і Арктика / Пульс Дизель (він до -32). От ці плакати Ви і могли спостерігати, а "-30" немає. І обидва цих дизелі були ще з початку зими. Але є АЗС де Пульс Дизелю немає.

Оффлайн mara_on_

• Член клуба
  • КиеВ, Рио-де-Оболонь
« Ответ #736 : 17 Февраля 2012, 09:35:47 »
Вот фоточка как работают заправщики:

Заправка на ул. Богатырская,2е. Подьехал на 6 колонку, сам открыл бачек и вставил пистолет, пошел заплатил, вышел, а к машине даже никто и не рыпнулся, хотя на заправке пусто :o...правильно это ж авео нафига...
ЗЫ еще раз повторю не сложно, но нафига этим типам платят деньги??? Думаю если б их небыло бенз стал бы на пару коп дешевле ;)

Оффлайн ЩербачОК

• Старожил
« Ответ #737 : 17 Февраля 2012, 10:01:25 »
І плакату про -30 немає.
ще раз прочитайте уважно моє повідомлення..... я і не казав про плакат -30
а от плакати -20 і -32 мінялись в один день - і це я бачив власними очима, вранці коли їду на роботу один висить... ввечері інший...
точну дату не скажу, коли це було... але памятаю, що це було тоді, коли вдарили перші морози до 30 градусів.... багато машин не завелись.
Заправка між Броварами і Києвом....

Оффлайн OKKO

• Пользователь
    • OKKO
« Ответ #738 : 17 Февраля 2012, 13:06:57 »
Заправка на ул. Богатырская,2е. Подьехал на 6 колонку, сам открыл бачек и вставил пистолет, пошел заплатил, вышел, а к машине даже никто и не рыпнулся, хотя на заправке пусто :o...правильно это ж авео нафига...
ЗЫ еще раз повторю не сложно, но нафига этим типам платят деньги??? Думаю если б их небыло бенз стал бы на пару коп дешевле ;)
Извините за неудобства! Уточните, пожалуйста, примерное время Вашего визита на АЗС. Спасибо!

ще раз прочитайте уважно моє повідомлення..... я і не казав про плакат -30
а от плакати -20 і -32 мінялись в один день - і це я бачив власними очима, вранці коли їду на роботу один висить... ввечері інший...
точну дату не скажу, коли це було... але памятаю, що це було тоді, коли вдарили перші морози до 30 градусів.... багато машин не завелись.
Заправка між Броварами і Києвом....
Вибачте, але я не розумію суть Вашої претензії. В нас є звичайний дизель з температурою фільтрації -20 і Пульс Дизель -32. І рекламні плакати обидвох видів.
Ви вважаєте ротацію цих плакатів - недобросовісною/нечесною рекламою?

Оффлайн ЩербачОК

• Старожил
« Ответ #739 : 17 Февраля 2012, 14:18:39 »
Ви вважаєте ротацію цих плакатів - недобросовісною/нечесною рекламою?
саме так.
я вважаю, що вине змінюєте пальне, а змінюєте вивіску....
але це Ваші проблеми.
я їжджу на газу і поки я тільки в планах маю дизельну машину..
але вже зараз знаю, що навіть в дизельне пальне ОККО -32 я додаватиму "антигель"..... (в бачок автономки доливав гальмівну рідину - чудовий засіб, не впевнений, що двигун цю суміш переварив би, але автономка гріла чудово...))))

Оффлайн mara_on_

• Член клуба
  • КиеВ, Рио-де-Оболонь
« Ответ #740 : 17 Февраля 2012, 15:37:21 »
OKKO, чек выбит в 9:06 теперь Вы еще узнаете где я живу :D и вообще кто я :D

Оффлайн алик амосов

• Старожил
  • погранец
« Ответ #741 : 18 Февраля 2012, 10:04:12 »
А сколько нынче на Окко ДТ стоит  в Крыму  ?
 Пока замело не выезжал из гаража , а вот пора ....
 beer2
Радость от жизни

Оффлайн OKKO

• Пользователь
    • OKKO
« Ответ #742 : 18 Февраля 2012, 12:02:36 »
саме так.
але це Ваші проблеми.
я їжджу на газу і поки я тільки в планах маю дизельну машину..
але вже зараз знаю, що навіть в дизельне пальне ОККО -32 я додаватиму "антигель"..... (в бачок автономки доливав гальмівну рідину - чудовий засіб, не впевнений, що двигун цю суміш переварив би, але автономка гріла чудово...))))
Ваше право. Але паспорти цих видів пального говорять протилежне. В нас таки 2 види дизелю :) Хоча не впевнений, що Вас можна переконати :)
ДП Євро
Пульс Дизель

OKKO, чек выбит в 9:06 теперь Вы еще узнаете где я живу :D и вообще кто я :D
Нет, Вам мы только можем высказать благодарность за бдительность. Время нужно для того, чтоб знать какая смена работала.
Спасибо и извините за неудобства!

Оффлайн Андрюха

• Старожил
  • Если стало в жизни туго - погляди на морду друга
« Ответ #743 : 18 Февраля 2012, 12:17:50 »
я так понял у них 2 типа дизеля, и в зависимости от температуры вывешивают плакат с либо "Евро" либо  с "пульс". типа на улице -31 вывешивают плакат с "пульс" который стоит дороже но веди на улице -31 :) если теплее - покупайте "евро"
имхо
С тех пор как начал водить авто стал осторожнее переходить дорогу...

Оффлайн алик амосов

• Старожил
  • погранец
« Ответ #744 : 18 Февраля 2012, 12:32:09 »
У нас одновременно и то и то продают .Отличие в цене  .Кто  какое хочет то и заправляет .
А о цене вопрос  остался открытым , сколько нынче ДТ в Крыму стоит? 
Радость от жизни

Оффлайн morbid

• Новичок
« Ответ #745 : 18 Февраля 2012, 12:53:44 »
Вот фоточка как работают заправщики:

Подивився я як ти б за 1100 грн/міс. бігав до кожної машини на заправці,а ше пару скарг на обслуговування то й взагалі 700 грн получе в місяць!!! ОККО тільки ззовні така благополучна,а насправді за 3 роки роботи в цій компанії я зробив висновок що це одна з найгниліших компаній на ринку України!!!!!!!!!!!!!

Оффлайн maz69

• Пользователь
« Ответ #746 : 18 Февраля 2012, 14:15:08 »
Так пускай топливо стоит 20 (или еще больше) грн и зарплату им 5000

Оффлайн mara_on_

• Член клуба
  • КиеВ, Рио-де-Оболонь
« Ответ #747 : 18 Февраля 2012, 21:13:23 »
morbid, уважаймый я когото заставлял идти туда работать? Обязаности его какие стоять и щелкать одним местом??????

Читайте мне пофиг я сам вставлю пистолет в бак, просто зачем нужны эти кадры.
Как говорится кто на что учился...и может ему еще больше платить?
morbid, сколько по вашему ему надо платить? 

Оффлайн morbid

• Новичок
« Ответ #748 : 19 Февраля 2012, 12:09:39 »
morbid, уважаймый я когото заставлял идти туда работать? Обязаности его какие стоять и щелкать одним местом??????

Читайте мне пофиг я сам вставлю пистолет в бак, просто зачем нужны эти кадры.
Как говорится кто на что учился...и может ему еще больше платить?
morbid, сколько по вашему ему надо платить?
Фото не обгрунтоване,оскільки ти сфоткав заправщика біля машини яка заправляється на третій колонці,а те що він стоїть на четвертій мабуть відійшов щоб не дихати випарами бензину. До відома більше однієї машини одночасно їм по правилам заправляти заборонено!
А на рахунок зарплати то бензовози приїжають практично кожен день і заправщик не соромиться злити з нього 50-100 літрів пального,а 100 літрів наприклад дизиля через лійку мужику в бак це 800-900 грн. на двох з оператором)) Вот і думай чи сильно він за ту зарплату переживає?! ;)

Оффлайн mara_on_

• Член клуба
  • КиеВ, Рио-де-Оболонь
« Ответ #749 : 19 Февраля 2012, 14:15:47 »
morbid,
1 у вас как со зрением? Машина заправляется на колонке под номером 2,а запревщик стоит аж на 4!
2 как Вас понять, то говорите что контора "лайно" и тут же заявляете что заправщик спокойно ворует, и зп ему вобще не надо? Но почему то жалуетесь что ему мало платят...
3 мне надо было попросить что бы он улыбнулся в камеру?
4 мы на ты не переходили!

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.