Автор Тема: ОККО  (Прочитано 136594 раз)

Оффлайн Владюха

• Член клуба
  • Aveo Т-250 АТ black pearl
Re: ОККО
« Ответ #225 : 26 Мая 2011, 17:59:10 »
в Крыму в Джанкое 95-й каких будет?

!  Предложения партнеров: Приятные подарки себе любимым

Оффлайн SS

• Старожил
« Ответ #226 : 26 Мая 2011, 23:41:20 »

21 апреля или мая? Последнее время в Бродах 95-й от ПКН Орлен (Польша).

именно апреля.
Орлен, говорите... мда... пол года заправляюсь на Орленовских варшавских заправках (на избранных, тоже не все так просто), иногда Шелл, всегда до отстрела, и ни разу машинка ТАК не "перла".
Что в бензин мешаете? Где "это" купить?

:)
Если Smart распилить пополам - получим два прикольных мотороллера.

Оффлайн ОККО

• Партнер клуба
« Ответ #227 : 27 Мая 2011, 18:51:37 »
а по Киеву 95-й сейчас Мозырский? Или опять Орлен? Помню был одно время Мозырь - не то пальто. едет, но немного мертвовато... :)
Нет, сейчас 95-го Мозырьского у нас нет вообще.
По Киеву сейчас Орлен польский и литовский, какой именно, можно узнать на стенде с документацией топлива на конкретной заправке.

в Крыму в Джанкое 95-й каких будет?
В Крыму сейчас Орлен литовский.

Вообще это касается не только 95-го, а и всего топлива на наших АЗС, информацию о производителе и прочем можно узнать на стендах с информацией. Она там обновляется с каждым новым завозом.

именно апреля.
Орлен, говорите... мда... пол года заправляюсь на Орленовских варшавских заправках (на избранных, тоже не все так просто), иногда Шелл, всегда до отстрела, и ни разу машинка ТАК не "перла".
Что в бензин мешаете? Где "это" купить?
:)
А95 у нас идёт полностью от производителя. Дополнительные компоненты есть только в Пульс ы Пульс Дизель. Но рады, что Вам понравилось :)

Оффлайн ОККО

• Партнер клуба
« Ответ #228 : 28 Мая 2011, 12:34:44 »
Осталось всего 4 дня до конца акции ЗАПРАВЛЯЙ PULLS ВИГРАВАЙ VOLVO C30* и неделя до розыгрыша 2-х автомобилей VOLVO C30!

Оффлайн ОККО

• Партнер клуба
« Ответ #229 : 01 Июня 2011, 14:12:46 »
У нас 2 новости (обе хорошие :) )
Розпочато кампанію «Проїдь БІЛЬШЕ на ІМПОРТНОМУ пальному»!

1 червня 2011 року у мережі «ОККО» розпочинається нова акція «Проїдь БІЛЬШЕ на ІМПОРТНОМУ пальному».
Кожен клієнт – зареєстрований учасник програми FISHKA, який під час акції назбирає на своїй картці FISHKA 1 000 і більше балів за високоякісне імпортне пальне Pulls 95, А-95 Євро, А-92, Pulls Diesel та ДП Євро, автоматично отримає шанс виграти подорож довжиною від 100 до 40 000 кілометрів. Тобто з розрахунку споживання 10 л на 100 км переможці отримають пальне для подолання бажаної відстані, наприклад з Києва до Львова – 500 км, до Риму – 2 500 км чи Нью-Делі – 5 000 км.
Головний переможець кампанії зможе на цьому імпортному пальному об’їхати усю планету вздовж екватора, довжина якого становить 40 000 км.
Загальний призовий фонд кампанії складає 490 000 км (49 000 л). Цього достатньо, щоб подолати відстань від Землі до Місяця. Чим більше балів, кратних 1 000, нарахованих за імпортне пальне, тим більші шанси на виграш.
Нагадаємо, що пальне на АЗК «ОККО» постачають нафтопереробні заводи Європейського Союзу (ORLEN LIETUVA (Литва; колишній завод Mazeikiu Nafta), ORLEN (Польща), ROMPETROL (Румунія), MOL (Угорщина), а також Білорусі (Mozyr Oil Refinery), і це пальне відповідає найвищим на сьогодні стандартам якості.

+ специальное предложение от A la minute:

Оффлайн mara_on_

• Член клуба
  • КиеВ, Рио-де-Оболонь
« Ответ #230 : 01 Июня 2011, 14:19:13 »
вчера вечером приехал на заправку, а там на 6ть колонок очередь метров 20ть, развернулся и поехал на шелл, когда с него выежал очередь сдвинулась на 1ну машину... Надо увеличивать число персонала по приему денег...

Оффлайн ОККО

• Партнер клуба
« Ответ #231 : 01 Июня 2011, 21:28:29 »
Какая именно заправка? (где?)

Спасибо.

Оффлайн mara_on_

• Член клуба
  • КиеВ, Рио-де-Оболонь
« Ответ #232 : 01 Июня 2011, 22:31:54 »
ОККО, ул. Богатырская, та что возле пивзавода Оболонь. Там довольно часто тянучки. . .

Оффлайн ОККО

• Партнер клуба
« Ответ #233 : 03 Июня 2011, 13:44:42 »
Спасибо, передал в операционный отдел. О их решении и действиях сообщу позже.

Оффлайн ЩербачОК

• Старожил
« Ответ #234 : 03 Июня 2011, 13:54:50 »
ОККО, підкажи.
Батько заправляє службову машину ОККОвською карткою.
Чи може він користуватися ще й фішкою?

Оффлайн POA

• Пользователь
« Ответ #235 : 03 Июня 2011, 21:57:28 »
ОККО,  вопрос по заправке на Богатырской, Киев. Вчера, заправляясь, вставлял пистолет сам, заправщика не было. И это на этой заправке у меня уже третий раз подряд. Скажите, так и должно быть или просто мне не везет?

Оффлайн ОККО

• Партнер клуба
« Ответ #236 : 06 Июня 2011, 10:37:40 »
ОККО, підкажи.
Батько заправляє службову машину ОККОвською карткою.
Чи може він користуватися ще й фішкою?
Якщо він розраховується безготівкою через ОККО-кард, то Фішкою вже ніяк не можна...
Якщо ж іноді він приватно заправляється за власні кошти (розрахунок готівкою чи банківською карткою), то може завести картку Фішка, щоб при таких розрахунках збирати бали і брати участь у наших акціях.

ОККО,  вопрос по заправке на Богатырской, Киев. Вчера, заправляясь, вставлял пистолет сам, заправщика не было. И это на этой заправке у меня уже третий раз подряд. Скажите, так и должно быть или просто мне не везет?
Пистолетчик должен работать в зоне ТРК и обслуживать клиентов. Конечно, у него есть ещё и другие обязанности на территории заправки, которые он также выполняет, когда нет клиентов (уборка возле ТРК, принести чистую воду для протирки стёкол и т.д.). Если клиентов было много, пистолетчики могут быть заняты обслуживанием, если клиентов не было - могли отлучится по другим обязательствам или по «природному зову» :)
Как мне сообщили на той заправке работает 2 младших оператора днём и 1 ночью на 3 двухсторонних ТРК. Мне сложно сказать, почему его не было тогда, когда Вы подъехали. Но Вы правы, такого быть в принципе не должно.

Оффлайн ОККО

• Партнер клуба
« Ответ #237 : 06 Июня 2011, 10:41:46 »
Кстати, у нас ещё 2 новости:

Визначено переможців акції «Заправляй Pulls – вигравай VOLVO C30!»

Переможці акції від «ОККО» отримають у подарунок 2 автомобілі VOLVO C30!
3 червня мережа «ОККО» підбила підсумки акції «Заправляй Pulls – вигравай VOLVO C30!». Кожен клієнт – зареєстрований учасник програми лояльності FISHKA, який під час акції назбирав на своїй картці FISHKA 2500 балів, нарахованих за пальне Pulls 95 та Pulls Diesel, автоматично отримав шанс виграти один з двох автомобілів VOLVO C30 (бензиновий або дизельний).
У результаті комп’ютерного жеребкування переможцями акції та власниками нових авто VOLVO C30 стали: Валентина Зеленчук з Чернігова (бензинове авто) та Юрій Лесь з Києва (дизельне авто). Вітаємо!
За процедурою розіграшу та дотриманням принципів прозорості, чесності та справедливості спостерігав спеціально запрошений експерт міжнародної аудиторської компанії Ernst&Young.

Мобільні лабораторії удвічі частіше інспектуватимуть АЗК «ОККО»

Починаючи з 1 червня, дві нові мобільні лабораторії, придбані «Концерном Галнафтогаз», розпочали відбір проб та аналіз якості пального на АЗК «ОККО». Таким чином, контролери тепер зможуть фактично удвічі частіше відвідувати заправки мережі «ОККО» і значно оперативніше реагувати на зауваження та запити клієнтів.
За словами керівника відділу контролю якості «Концерну Галнафтогаз» Алли Сидорович, нові мобільні лабораторії використовуватимуться на трьох пріоритетних напрямках – у тих регіонах, де компанія не має власних стаціонарних лабораторій, у нових регіонах присутності мережі «ОККО» й великих містах, таких як Київ, Харків, Львів, Одеса.
«Ці лабораторії укомплектовано найсучаснішими високоточними приладами (Koehler, Eraspec, «Спектроскан») максимально придатними для роботи у пересувних умовах. Аби уникнути будь-яких збоїв у роботі техніки, ми забезпечили їх антивібраційними подушками, системами кондиціонування й витяжки, – розповідає керівник сектору «Мобільна лабораторія» Андрій Бац. – Встановлена апаратура дозволяє оперативно проаналізувати склад будь-якого пального за десятками різних показників».
За день роботи мобільна лабораторія може перевірити до 5-7 АЗК. Нині у структурі «Концерну Галнафтогаз» працює уже 4 таких лабораторії. «Наші клієнти можуть бути певні, що за такого рівня контролю потрапляння неякісного пального в мережу «ОККО» виключено», – зазначає Алла Сидорович.

Фотографии оборудования есть на нашей странице в Facebook.

Оффлайн mara_on_

• Член клуба
  • КиеВ, Рио-де-Оболонь
« Ответ #238 : 06 Июня 2011, 14:18:31 »
они бегут туда там де машины подороже)))

Очень часто именно на этой заправке приходиться, как самому вставлять так и вынимать, мне это не сложно, лиш бы побыстрее, но всеравно как бы быстро я этого не делал много времени приходиться простаивать в очереди для оплаты...

Оффлайн Leksi

• Член клуба
  • Вот ща.... Докняпаю....
« Ответ #239 : 16 Июня 2011, 11:27:59 »
ОККО,

В очередной раз получил порцию негатива от АЗС в Ладыжинке (Киев-Одесса, 226 км). На всех АЗС сети (простите за интимную подробность) туалеты бесплатные. Даже на той-же Киев-Одесса на въезде в Одессу горшок бесплатный. На этой АЗС - какой-то пипец! Хочешь пописять или помыть руки, чтоб покушать в Ля-Минуте - давай деньги!!!! Бесплатно - только при наличии чека с АЗС или из кафе.... А если я заехал только покушать??!!! И хочу помыть руки? Маразм полнейший! Как мне "объяснила" толпа бабулек, сидящих у входа в туалет с ехидными улыбками (секьюрити??  repa dntknw), туалет в оренде! Это че за №№№№№??!! Т.е. АЗС и кафе - владение ОККО, а горшок, находящийся между ними в одном здании, в оренде у бабушек? Мне не жалко той гривны! Но пусть тогда "арендаторы" шевелятся! В туалете - неприятный запах немытого туалета, от бумажных полотенец - пустая банка, с бумагой - тоже напряг... Хотите денег - так шевелитесь! Те же комплексы Поплавского на трассе берут деньги за пользование удобствами на АЗС.... Но там я вижу, за что плачу деньги!!!! Да и на АЗС простоял под пистолетом минут 20!!! очередь в 2 машины и томительное ожидание на кассе, пока зальется полный бак.... Я уж думал, там не 60 литров льют, а 600....

А вот кафе порадовало... Быстро и вкусно. :) В принципе - часто кушаем именно в этом кафе. И такое обслуживание всегда. Спасибо поварам. :)
Владелец "пьяной Хонды"
Передо мной 3 кубика с буквами Б, Л и Я - пока не сложу слово СЧАСТЬЕ отсюда не уйду!

Оффлайн mara_on_

• Член клуба
  • КиеВ, Рио-де-Оболонь
« Ответ #240 : 16 Июня 2011, 18:25:56 »
Leksi, заправлялся там прошлым летом, тоже это фича с туалетом удивила, под самой Одессой шаровый, а тут плати :o

Оффлайн ОККО

• Партнер клуба
« Ответ #241 : 17 Июня 2011, 13:25:01 »
Leksi, mara_on_, действительно, санузел в Ладыжинке, как и ещё на нескольких трассовых заправках - в аренде. Я передал замечания в нашу операционную службу - они займутся этим вопросом и он будет обязательно решён в ближайшее время.

Оффлайн Leksi

• Член клуба
« Ответ #242 : 17 Июня 2011, 13:41:10 »
ОККО,

Спасибо. Посмотрим, что получится....
Владелец "пьяной Хонды"
Передо мной 3 кубика с буквами Б, Л и Я - пока не сложу слово СЧАСТЬЕ отсюда не уйду!

Оффлайн ОККО

• Партнер клуба
« Ответ #243 : 17 Июня 2011, 14:40:57 »
И у нас свежая новость:
У Нікополі відкрили перший заправний комплекс «ОККО»

Із 14 червня мешканці Нікополя (Дніпропетровська область) та гості міста можуть заправити своє авто якісним європейським пальним на нововідкритому АЗК «ОККО». Комплекс розташований за адресою вул. Карла Лібкнехта, 196, на виїзді з Нікополя до Запоріжжя.
Автолюбителі можуть заправитися на АЗК брендовим пальним Pulls 95, A-95 Євро, А-92, Diesel Pulls.
Також до послуг клієнтів магазин супутніх товарів та міні-кафе. До оплати приймають картки «ОККО-кард» та паливні талони.
На АЗК є паркування та компресор для підкачки коліс.

Оффлайн ОККО

• Партнер клуба
« Ответ #244 : 18 Июня 2011, 00:36:38 »
Как оказалось, платные туалеты на АЗС в Ладыжинке - вынужденная мера :(
Вот ответ:
"Доброго дня.
Стосовно звернення на сайті можу пояснити слідуюче:
На АЗК № 44,46  проїзджає велика кількість відвідувачів (буси з торгівцями на Одесу) які не заправляються та не купують товари , а лише відвідують санвузли. В зв`язку з цим для підтримання санвузлів в належному стані та унеможливлення крадіжок обладнання санвузлів та засобів гігієни керівництвом Концерну було пройняте рішення туалети на даних АЗС здати в оренду приватному підприємцю.
Клієнти які обслуговуються на даних АЗС та в кафе відвідують санвузли безкоштовно при пред’явленні чеку на паливо, товар чи чеку з кафе про що розміщено відповідну інформацію біля санвузлів АЗС, також достатньо повідомити персонал що авто заправляється. Клієнти, які мають картку Фішка також користуються санвузлами безкоштовно. При великому напливі клієнтів, коли за день санвузол відвідує до 2000 чоловік засоби гігієни розходяться досить швидко і можливі ситуації коли наступному клієнту їх не вистачає, але дані ситуації виправляються дуже швидко.
Сподіваємось на Вашу лояльність компанії ОККО.

З повагою, менеджер АЗС  № 44,46 Гандзюк Григорій"

Оффлайн Leksi

• Член клуба
« Ответ #245 : 18 Июня 2011, 12:49:27 »
ОККО,

Спасибо за ответ. Одно "НО"!!! На территории всей АЗС в Ладыжинке НИГДЕ НЕТ упоминания о том, что владельцам карт Фишка сия услуга предоставляется бесплатно... Если не затруднит персонал - пусть повесят такое объявление (или добавят текст в уже существующее о необходимости чека). Спасибо.
Владелец "пьяной Хонды"

Оффлайн ОККО

• Партнер клуба
« Ответ #246 : 18 Июня 2011, 12:52:53 »
ОККО,
Спасибо за ответ. Одно "НО"!!! На территории всей АЗС в Ладыжинке НИГДЕ НЕТ упоминания о том, что владельцам карт Фишка сия услуга предоставляется бесплатно... Если не затруднит персонал - пусть повесят такое объявление (или добавят текст в уже существующее о необходимости чека). Спасибо.
ОК, спасибо! Передам.

Оффлайн Livandovsky

• Неизвестный герой
« Ответ #247 : 20 Июня 2011, 09:25:55 »
солидарен по поводу заправок на полпути до Одессы.
Нужно что-то делать.
Сам Одессит - катаюсь регулярно, в последнее время банально проезжаю мимо, если много народу.
Достаточно заехать одной маршрутке - и заправка замерла.
Расставьте приоритеты: кто за бензом - обслуживается в первую очередь. А то превратили заправки в супермаркеты.

Оффлайн ЩербачОК

• Старожил
« Ответ #248 : 20 Июня 2011, 10:15:54 »
Розкажу одну історію.
П*ятниця.
Заправка ОККО...
Черга аж до дороги.
НУ по-перше, завжди багатолюдно тут, а по-друге, п*ятниця ж...
Дочекався своєї черги.
Став під пістолет.
П*ята колонка, другий бенз (запамятайте цю комбінацію)
Стою в черзі до каси.
Касир носиться як вогонь. Швидко... Старається...
Всьо встигає.
Попереду, через одного від мене хлопчина замовляє п*ятий бенз на другу колонку на 500 грн.
Коли доходить моя черга і я суну свої 100 грн і фішку*, касир каже - вже заправляється (але зорієнтувався і кляпнув "стоп", там саме натікло на 310 грн)
Парніша з другої колонки забігає: А чьо ви менен не заправляєте??

Касир швидко (віддаю йому належне) княпає і заправляє на другу колонку 95 бенз...
Береться за голову і каже: плять... купив собі бензу на 210 грн.
До мене: може ви купите? не зливати ж....
Я: В мене 100 грн на бенз... і 100 грн на газ...
Більше нема.
Він: Будь-ласка, бенз же вже у Вас в машині. Можливо ваші друзі мають, викупіть цей бенз.
Я йду до машини, раджуся з колегами і плачу ще 200 грн.
Хоч можна було б хлопчину "наказать" за неуважність і нічого не платити, але це не в моїх правилах.
Добре, що були гроші.
Бо якби  не було, я теж хз, щоб робили далі....

То до чого це я все.
Мене влаштовує бензин на заправці....
Мене влаштовує персонал (за винятком деяких заправників, про це пізніше, був у мене бед ікспіріенс)
Єдине - в п*ятничні вечори та інші години"пік" влаштовуєте подвійні зміни. Щоб людей було вдвічі більше.
Тоді все працюватиме швидше і точніше.

Оффлайн ОККО

• Партнер клуба
« Ответ #249 : 20 Июня 2011, 13:14:26 »
Livandovsky, к сожалению, тут больше территориальные особенности диктуют свои условия :( Мы не можем запретить маршруткам заезжать на заправку, так же не можем их выгонять с неё :)
Я передам ваши сообщения, чтоб на эту проблему обратили дополнительное внимание.

+ как мне сообщили, там в ближайшее время вывесят информацию, что владельцам карт Фишки - вход тоже бесплатный.

ЩербачОК, большое спасибо за понимание! Действительно в часы пик у кассиров пар из ушей. Также передал Ваше предложение на счёт дополнительного персонала.
Спасибо!

+ уточніть, будь-ласка, про яку АЗС йде мова.
« Последнее редактирование: 20 Июня 2011, 18:43:48 от ОККО »

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.