Всім привіт! Відповідь MUKу на рахунок Пластик-Сервіс.
На Пластику обслуговуюсь третій рік (перед цим був Сенес). В принципі обслуговуанням задоволений. Як підмітив KIT майстри там дійсно більш-менш нормальні (правда не всі) і до своєї роботи відносяться нормально (хоча якщо дати гривень 20, то ще краще); в разі, якщо є якась несправність, то показують - що, розказують - як і кажуть кликати гаранійщиків (були регулярні проблеми із рульовим механізмом міняли без проблем як цілий так і втулки, наконечники та ін. в залежності від необхідності; 3 рази із верхнім сальником розподільчого валу; направляючі в суппортах та багато іншого) тобто те, що стосується гарантії мінялось в принципі без проблем.
На рахуок гарантійщиків, то звичайно в їхнє завдання входить якомога більше "відшити" гарантійних випадків і відповідно вони стараються це зробити (були зі мною і такі прециденти, правда ці особи, про яких піде мова там вже не працюють, а з новими я ще з питань гарантіїї не стикався).
Проте мені як юристу, тобто особі, яка читає "між рядків" важко, наприклад "розказати", що захист, куплений на базарі (який, до речі, коштує в два рази менше) є перешкодою для заміни по гарантії того самого верхнього сальника розподільчого валу, оскільки (як гарантійщик намагався мене переконати) завдяки моєму захисту, купленому на базарі, двигун отримує менше охолодження, ніж з їхнім "сертифікованим". Проте на моє запитання з чого він це визначив і чи є в нього результати тестів обох захистів по цьому питанню і чи він на 100 % може обгрунтовано довести причиновий звязок між цим, він трохи зніяковів і дав вказівку виписати новий сальник.
Те саме було і з "рульовкою", коли гарантійщик намагався "розказати", що "Рульовка" почала стукати оскільки в мене стоять титанові диски. Проте, знов ж таки, коли я запитався який тут причиновий звязок, і зауважив, що умови гарантіїї не забороняють ставити легкосплавні диски на машину втупив очі в підлогу і пішов заповнювати мої документи.
Роблячи висновок хочу сказати, що насамперед треба ува-а-а-а-жно вичитати умови гарантійного договору і логічно подумати щи той самий захист, чи титанові диски, які Ви купили на базарі та ін. можуть вплинути на інші деталі, вузли чи агрегати машини, чи Вас просто хочуть "натягнути" на копійку.
А майстри і сам сервіс на Пластику нормальний (суб'єктивно звичайно).