Пройшов ТО 2. Вартість 864 грн. У вартість ТО ввійшли заміна масла двигуна (GM 5W-30, повна синтетика), фільтрів (масляний, паливний, повітряний), підтяжка ходової, перевірка електричних схем (подивились, як мигають лампочки
і підключили сканер), розвал сходження. Повітряний фільтр салону продули і поставили назад. В них немає його в наявності. Фільтр в вартість ТО не включали. Ще за 20 грн. поміняли свічки на ті, що я привіз з собою. Заміну свічок в сервісну книжку не вписували, бо по регламенту заміна лише на 30 тис. Після ТО машинка почала плавніше і швидше розганятись. Нові свічки і паливний фільтр дають своє.
На рахунок сцеплення сказали, що все в нормі, правда після регулювання педалі клацати почало менше. Для порівняння завели новеньку Астру класік 1,6. Там теж клацає, але тихіше ніж в мене.
Фільтр салону помняв сам. На авторинку він 135 грн. До речі, знайти фільтр салону до Авео 1,6 в нас це проблема. Власник магазину зідзвонювався з 5-ма своїми знайомими, поки один з них не приніс, якийсь завалявшийся. Я вже не кажу про те, щоб мати на вибір кілька виробників
.