Всім привіт. після цієї теми зявились подібні, але хочу поділитись вирішенням своєї проблеми саме тут (описував вище). Всі проблеми зникли, коли замінив акамулятор на новий (60А). Хоч тої зими міняли мені акамулятор на новий по гарантії, але показав час він був не новим (був заклеєний різними наклейками). Жаль що я зразу не звернув увагу коли відбувалась заміна акамулятора на СТО (Рівне АВТО) на клеми АБ. На нових АБ клеми змазані шаром мастики.
Результат: уже як 2 місяці зникли всі глюки при холодному старті (а про темп. навколишнього середовища цієї зими не варто розказувати...до -33! в наших районах).Так що тим вкого є проблеми просто поекспериментуйте: пробуйте заводитись на потужнішому акамуляторі (напр. зичнути в кореша).
Я наївно думав, що в мене стоїть новий акамулятор, незважаючи на те що і розряджався за 3-5 днів, до того часу коли одного ранку не завів авто, а терміново треба було їхати.Негайно пішов на базар та й купив перший попавший акамулятор. Хоч і не хвалять дану фірму "Іста" 60А, ціна 480 грн,гарантія 2 роки, зате Є ПОЗИТИВНИЙ РЕЗУЛЬТАТ. Хай щастить!!!