Зробив я літом ходову на славному Форварді. Якраз перед поїздкою в Крим в серпні. Замовив все що можна було поміняти, включаючи всі стойки і гумки і т.д., на додачу передні тормозні колодки. Недоторканими залишилися тільки сайлентблоки підрамників (якщо правильно висловлююсь
), бо кажуть - нормальні. А чому б і не поміняти все, якщо скрип і грюкіт вже дістав? Тим більше магазинчик з деталями і майстри під одним дахом, та й відзиви, знову ж таки ... Не переживай, кажуть - буде все номально
, ваших тут вже багато було, ще ніхто не був незадоволений
. Залишив машину, забрав машину ... Відразу все здалося кльово. Підвіска упруга ... На слідуючий день помітив, що підгальмовує переднє ліве колесо, аж гріється
. Дзвоню на славний Форвард, розказую проблему, розраховуючи відразу під’їхати. Ага ... В нас попередній запис ...
Треба втиснутися у "вікно". Втиснувся. Подивилися, покривилися, піднатужилися. Ну, кажуть, тепер все добре. Повірив. А те, що тормозні колодки свистять, то треба, щоб вони притерлися, кілометрів 500-600 ... Думаю, хай притираються, пофіг, що при гальмуванні вони ще й гудять, чого до заміни не було. Одним словом, після Криму, а це туди й назад не менше 2500 км колодки як свистіли так і свистять по сьогодні, та й гудуть так само. Мало того все гримить ще гірше ніж до заміни ходової. Варто лише передньому колесу впасти в невеличку ямку, як по всьому кузову відчувається нехілий удар. І так завжди, коли "морда" машини трохи йде вверх, або колеса вниз. От тобі і "Каяби", подумав я
. А ще подумав, мабуть я більше на "Форвард" не поїду. Понтів там вистачає, а от по прямому призначенню ... Чи може я не в той день заїхав?