Автор Тема: Хроніка ремонтів наших Авешок  (Прочитано 47175 раз)

Оффлайн STRIZH

• Старожил
Re: Хроніка ремонтів наших Авешок
« Ответ #725 : 03 Мая 2012, 16:59:02 »
Така проблема( Коли вивиртаю колеса вліво до упора і рухаюся чути хруст з правого боку, рівняю все ок.
Що може бути?
В тюнінгу нерахують грошей, їх вкладають для власного задоволення!

Оффлайн Handsomeboy

• Пользователь
« Ответ #726 : 03 Мая 2012, 18:08:44 »
STRIZH, Граната, шарова, або сайлент блок передньої балки задній! ( сайлент і шарову ще будеш чути коли будеш переїзжати лежачиш поліцейських в іншому випадку однозначно граната)

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
« Ответ #727 : 03 Мая 2012, 23:09:28 »
STRIZH, На 99%  - граната (по научному - зовнішній шрус). Я в себе колись міняв - ставив замінник від Опеля аскона - купував на Форварді за 140- чи 150 грн.
Оригінальна граната - тоді коштувала близько 100 у.о. але у мене виявилося не в гранаті проблема а в "розсипаному" підшипнику ступиці (тепер маю запасну гранату).

Оффлайн Ribeck

• Постоялец
« Ответ #728 : 04 Мая 2012, 15:37:51 »
STRIZH, в мене така сама штука, причому вже давно.
але проблем ні з шаровою ні з гранатами ні з чим іншим нема.  Правда в мене  хрускіт чисто пластиковий.

Добавлено: 04 Мая 2012, 15:40:22
Правда наднях виявилося шо сайлент перднього ричага (задній) треба міняти (порваний) але то до того хрускоту як на мене немає ніякого відношення, оскільки хрускіт вже є більше року а проблема з сайлентом появилася цього тижня. 
« Последнее редактирование: 04 Мая 2012, 15:42:07 от Ribeck »

Оффлайн balasar

• Пользователь
« Ответ #729 : 04 Мая 2012, 21:16:10 »
Хлопці а в мене є загадкова проблема. Вона вже раз була й зникла, а тепер знову почув... коли рушаю з місця (тільки) чути глухий грюк о дин раз, не важно чи різко чи плавно рушати, якщо плавніше то грюк на якусь долю секунди затримається, але буде. Щоб повторити потрібно зупинитись й знову рушити. Ніхто не стикався з таким, які версії?
Chevrolet Aveo 1.5 Hatch-BLACK (100500км)

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
« Ответ #730 : 04 Мая 2012, 22:18:25 »
balasar, Думаю, що це сайленти ричагів - коли появляється навантаження - ричаг стукає об балку - перевір сайленти.

Оффлайн Ex-lovelas

• Член клуба
  • Інтуіція - це вміння голови, відчувати дупою.
« Ответ #731 : 04 Мая 2012, 23:00:29 »
Хлопці а в мене є загадкова проблема. Вона вже раз була й зникла, а тепер знову почув... коли рушаю з місця (тільки) чути глухий грюк о дин раз, не важно чи різко чи плавно рушати, якщо плавніше то грюк на якусь долю секунди затримається, але буде. Щоб повторити потрібно зупинитись й знову рушити. Ніхто не стикався з таким, які версії?

а ручка КПП не дьоргається в той момент?
Не потрібно відноситись до життя занадто серйозно, нам з нього живими всеодно не вибратися!!

Оффлайн balasar

• Пользователь
« Ответ #732 : 05 Мая 2012, 21:22:22 »
Ex-lovelas,  ы-ы А я шось не замічав, а  як вона може нетипово дьоргатись? На вигляд чи на дотик?

На рахунок сайлентів - вроді нє, місяць тому діагностику ход. на Форварді робив.

Оффлайн Ex-lovelas

• Член клуба
« Ответ #733 : 05 Мая 2012, 21:33:27 »
balasar,  на дотик... в мене колись було таке що був свук і дьоргалась ручка кпп.. на сервіс не доїхав, обірвалося кріплення двигуна..
Не потрібно відноситись до життя занадто серйозно, нам з нього живими всеодно не вибратися!!

Оффлайн balasar

• Пользователь
« Ответ #734 : 08 Мая 2012, 22:49:46 »
обірвалося кріплення двигуна..
то подушкою ще називають?

Оффлайн Petro_vych

• Пользователь
« Ответ #735 : 08 Мая 2012, 22:59:26 »
balasar, саме воно
все так не буде...

Оффлайн Ex-lovelas

• Член клуба
« Ответ #736 : 09 Мая 2012, 22:53:41 »
то подушкою ще називають?
ну походу да.. відірвалося в тому місці де двигун кріпиться до подушки...

Оффлайн Semenigor

• Старожил
    • Видалення вм'ятин без фарбування
« Ответ #737 : 15 Мая 2012, 21:49:36 »
Сьогодні друг Вася поміняв в машині якийсь "штифтик", що з'єднує частини важілів перемиканя передач. Коротше скажу так. Перша і задня включалися не завжди з першого разу. Замінив "штифтик" болтом і все гут. У всякому випадку поки, що точно результат тішить.
http://www.avtomaster.lviv.ua - видалення вм'ятин
http://www.avtozalizo.com.ua - запчастини до ZAZ, Chevrolet, Daewoo

Оффлайн Андрюха-71

• Пользователь
  • 1,5 LS black Pearl
« Ответ #738 : 19 Июля 2012, 11:03:47 »
Поставили вчора пружинки (скоби ) на супорта. Таке враження ,що ходову перебрали заново. Грюкіт пропав зовсім .Величезна подяка за роботу і допомогу Handsomeboy beer2 beer2 beer2  і за тех.підтримку Semenigor  beer2  soglasen
GREEN-WHITE AUTOFANS

Оффлайн Kirill_

• Неизвестный герой
  • cc
« Ответ #739 : 19 Июля 2012, 11:16:27 »
8600 тык. поменял колодки передние  (стерлись в кизло, аж метал об метал) и диски тормозные((((..т-255 автомат, езда пенсионерская. 
cc

Оффлайн 777Joker777

• Старожил
  • Шо тут у вас?
« Ответ #740 : 19 Июля 2012, 11:17:12 »
Десь 2 місяці тому виникла проблемка. Можливо те саме що у Semenigor,  При наборі швидкості особливо на 2 і 4 передачах щось жужжить в ручці перемикання передач. Знімав чехол на ручці зі шкури молодого дермантіна, звук чути чіткіше. Змазав літолом всі зєднання ручки - результату 0. Тепер почало жужжати не тільки при наборі швидкості а й при зменшенні обертів двигуна. Якщо ручку переключання передач під час руху прижимати вліво або вправо звук пропадає. Передачі втикаються як і раніше легко. Знайшов на форумі відповідну тему, але там кінцевого однозначного рішення так і немає. В довгій дорозі це жужжання вже порядком дістало. От таке. Може щось підскажете. Хтось вже боровся з подібною штукою?
Самое дорогое в мире – это глупость, потому что за нее дороже всего приходится платить.

Оффлайн Андрюха-71

• Пользователь
  • 1,5 LS black Pearl
« Ответ #741 : 19 Июля 2012, 14:45:01 »
777Joker777,
і в мене така "жжужжаловка" деколи заводиться.....х.з repa. шо то   dntknw. А деколи зникає.... dntknw
GREEN-WHITE AUTOFANS

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
« Ответ #742 : 19 Июля 2012, 14:51:14 »
777Joker777, у мене в Лачіку теж така "жужа" сидить, у мене навіть є маленьке цокотіння ... теж все знімав дивися- нічого не знайшов....

Оффлайн BUGAI

• Член клуба
  • "Сер@я П@нночк@"
« Ответ #743 : 19 Июля 2012, 14:55:34 »
проблему повинна вирішити, заміна мастила в "коробці", таке було на ланосі) ото аж так віддає...
« Последнее редактирование: 19 Июля 2012, 15:08:43 от BUGAI »
Тазы не валят, Авео решают!!!

Оффлайн 777Joker777

• Старожил
  • Шо тут у вас?
« Ответ #744 : 19 Июля 2012, 15:03:09 »
BUGAI, Мені вже теж приходила в голову ідея поміняти масло в коробці, але жужання йде десь від зєднання ручки перемикання. До речі там все пластмасове і якесь на вигляд хліпіньке. Не знаю правда як в інших машинах воно виглядає.
Самое дорогое в мире – это глупость, потому что за нее дороже всего приходится платить.

Оффлайн Андрюха-71

• Пользователь
  • 1,5 LS black Pearl
« Ответ #745 : 19 Июля 2012, 15:32:59 »
BUGAI,
ні, заміна масла цю проблему не вирішує. Я вже міняв масло в коробці на 90 тис. А "жужа" була до того і є після того.
Це скоріше за все жужжить пружинка в самій ручці,яка відтискає важіль включення задньої передачі.
GREEN-WHITE AUTOFANS

Оффлайн BUGAI

• Член клуба
  • "Сер@я П@нночк@"
« Ответ #746 : 19 Июля 2012, 18:07:30 »
Ну, менi на ланосi допомогло, також знаю одному товаришу з авео клуба :)
Тазы не валят, Авео решают!!!

Оффлайн Андрюха-71

• Пользователь
  • 1,5 LS black Pearl
« Ответ #747 : 27 Июля 2012, 11:58:18 »
Два дні тому почало щось підвивати в районі правого боку. Не сильно. Думав що передній підшипник. А виявився правий задній. До речі машинка котилася не впевненно. Поміняв- зовсім інша справа. Гул пройшов і з ним накат появився) Ціна питання 180 грн підшипник+ робота.
GREEN-WHITE AUTOFANS

Оффлайн nazary

• Старожил
  • Leocity
« Ответ #748 : 03 Октября 2012, 14:28:08 »
народ хто останім часом міняв глушник(задню банку) що і де брали? що порадите?
Кожен — коваль своєї долі.
Аппій

Оффлайн Handsomeboy

• Пользователь
« Ответ #749 : 03 Октября 2012, 20:46:09 »
nazary, я міняв задній баняк минулого року осінню, поставив польський за 350 грн + 40 грн заміна...... От сьогодні доречі міняв середній глушник, купив за 270 грн на зеленій+40 грн заміна..

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.