Всім привіт!
Маю таку проблему
після проїзду на моїй Авео 1,6 ЛТ, 2500 км помітив якусь тугість включання 1 та 2 передачі і відразу ж помчав на Галичину (там я придбав автомобіль), думаю заодно і підтяжку ходової зроблю і масло поміняю (доречі масло вони мені залили GM 10w40). Після всіх процедур які вони там робили з моєю бібікою (процес зайняв десь півдня з яких біля неї реально майстри шось робили десь 1,5 максимум 2 год і то з перервами: приходили то відходили, піднімали на підйомник то опускали ), це все я наблюдаю за "шлякбаумом", підігнали мою машинку до тогож "шлякбаума", там вона простояла ще десь 40хв-1 год, прийшом майстер (такий лисувай, хто був на Галичині той знає), в машину просидів там ще хвилин 10 потім закликав мене до себе і каже, цитую " Ну шо! Кажу так як є! Там шось є
, ви знаєте там шось є, шось там періодично клинить
, там була зміщена куліса, ми її поставили на місце, ви поїздіть, може пройде, як не пройде то ви приїздіть до нас, не переживайте в вас машина на гарантії все буде добре", і віддав мені машину, я пишов оплатив все шо вони там мені нарахували, десь в районі 350 грн. і поїхав. По дорозі помічаю шо передачі почали включатись ще тугіше причому всі, пізніше в мене почала клинити друга передача, тобто її взагалі включити немогу. Думаю шо поїзджу до кінця неділі (може дійсно там шось притреться, я в цьому не дуже розбираюсь), а якщо не пройде то я до них поїду знову. Але через кілька днів це все вроді пройшло, їздив десь з неділю вроді все в нормі, десь через неділю знову появилось, я відразу ж СТО все їм розказав, сів знову той майстер поклацав коробкою і каже шо все гуд, от як буде клинити то приїзжай знову, сів в машину і дійсно все гуд, надругий день (тобто вчора) знов кілька разів клинила друга. Дуже мене це денервує бо машині тільки 1,5 місяця.
Хто що думає з цього приводу, які поради?
Наперед дякую!
З.І. Прям якійсь твір получився