Автор Тема: Реорганізація ДАЇ та МВС України  (Прочитано 48800 раз)

Оффлайн Славік

• Старожил
  • Ми не одні. (За нами спостерігають))))
Re: Реорганізація ДАЇ та МВС України
« Ответ #1025 : 27 Сентября 2015, 17:13:06 »
Треба буде написать.
трохи не по темі...
ооо скільки коштує "блокада"

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=H0mCpEyPNI8" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=H0mCpEyPNI8</a>

Оффлайн $talker

• Старожил
  • Танцую. Но плохо...
« Ответ #1026 : 27 Сентября 2015, 18:13:39 »
Чесно кажучи, з даного відео не можна катєгоріческі утвєрждать, шо хабара дали українським погранцям чи таможеннікам, але берем це за основу і попитаємось розглянути ситуацію з точки зрєнія сільської аналітики. А сільська аналітика констатірує настпуні хвакти:

- во-пєрвих, на державному рівні продуктової блокади Криму материковою Україною не встановлено, тому після просмотру тізєра  цього захвативающєго хвільму "Як хохли Крим блокували" со всєй отвєствєнностю заявляю: сарказм режисьора на тєму блокади неумєстєн, бо її не впроваджували ніякими постановами чи підковьйорними актами. Насчьот корупції - так, умєсно, насчьот блокади - ні.

- во-вторих, ні для кого не сєкрєт, що подібна ситуація у нас практічєски на всіх точках пропуску із суміжними государствами і це означає лише одне: з цими пунктами пропуску потрібно зробити приблизно те ж саме, що зробили з міліцією - реформувати. А на простому язиці сільської аналітики це означає, що усім цим несвідомим громадянам треба дати волшебного пєндєля під дупу і набрати нових людей, які патріотічєскі настроєні, жертовні та мають нематеріальну мотивацію виконувати свій обов'язок чесно і сумлінно. Де таких людей набрати я напишу нижче, а щоб закінчити із цим, то нагадаю, як я писав раніше, какашок ще буде багато, бо дресіровка животних - це справа непроста, іноді неблагодарна, і на отримання результату необходіме врем'я, тим більше важко дресірувати тих тварин, в яких неправильна поведінка закріплена вже аж на рівні умовних рефлексів.

- по-третє, знаючи цей безпрєдєл, небайдужа обществєнность, возглавляєма лідерами кримських татар, рішила докласти своїх зусиль у справі позбавлення несвідомих граждан від нетрудових доходів, основаних на контрабанді. І це правильно, бо київській хунті зараз не до того, вона у вихідний день озаботилася питанням підвищення зарплати діпутатам, бо, мовляв, руки так і тягнуться узяти хабаря. Сільська аналітика знову ж констатірує ошибочность даного підходу, бо якщо підходити до цього вопросу з таким обоснованієм, то зарплату потрібно піднімати зразу усім українцям, а не тільки діпутатам- неоспорімий хвакт. Ну це я так, к слову, а вообще, суть даного пункту зводиться до того, що чому б несвідомих корумпірованих громадян у погонах не змінити тими ж самими актівістами, які реально перекрили дорогу любітєлям классіки на контрабасах? Мені здається дана ідєя заслуговує вніманія, і допоможе вбити одночасно двух зайців - навести порядок на межі з врємєнно окупованим Кримом і дати людям заробити на тій справі, яку вони вже роблять і забезплатно.

Ось так сільска аналітика розглядає представлений екшин (понапридумують же слів, трясця його матері).
Зберігаєм бадьорий бойовий дух і слєдім, шоб віздє порядок був! А не то, шо січас! (с)

Оффлайн Славік

• Старожил
« Ответ #1027 : 27 Сентября 2015, 18:30:23 »
Чесно кажучи, з даного відео не мо
Чітать сіє твареніє сіл нєт...... я то не прачітал а тут іще одно))))))))

Оффлайн $talker

• Старожил
  • Танцую. Но плохо...
« Ответ #1028 : 27 Сентября 2015, 18:49:41 »
Шановні соотєчєствєннікі! Леді і джентельмени! Пані та панове! Браття і сєстри! Родниє і блізкіє!
Ось тут випадково надибав відео, на якому сознатєльні кияни показали приклад цивілізованої поведінки на дорогах і рішив поділиться. Ще не так давно ми заздрили скорій помощі, яку пропускають дісціплініровані люмпени, а зараз вже і самі можемо похвалитися подібним. Даний хвакт вселяє іскренню надєжду, що не все у нас потєряно і якщо хочемо, то неодмінно зможемо. А головне, що хочеться донести, то це те, що дійсно починати нужно із себе.
Желаю усім приятного просмотра цієї мєлодрами, основаної на рєальних собитіях.
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=vEG5Zr0xrXg" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=vEG5Zr0xrXg</a>
ЗІ. Уважно придивившись, побачив там номери і з інших регіонів України. Так що, мабуть, така поведінка вже вірусом заражає наших вітчизняних водіїв, що тільки радує.
« Последнее редактирование: 27 Сентября 2015, 18:53:04 от $talker »

Оффлайн Krom

• Старожил
  • грамотей-опричникъ
« Ответ #1029 : 27 Сентября 2015, 18:55:19 »
$talker, особенно в этой мелодраме порадовала игра следующих актеров :
на 20 секунде - это порш кабриолет, которому "незападло" уступить дорогу
не 45 секунде - волынский мерседес, тоже из сознательных.

Оффлайн Славік

• Старожил
« Ответ #1030 : 27 Сентября 2015, 19:08:20 »
Даний хвакт
Саме таку і повинно бути. 8) І надіюсь в нас немає вилупків як в соседей..... бо там їх багато  bad
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=lhvcDecKLOg" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=lhvcDecKLOg</a>

Оффлайн mr_greed

• Старожил
  • свиду страшный, внутри добрый Хонда СР-В
« Ответ #1031 : 27 Сентября 2015, 21:13:02 »
а мне понравилась музыка у скорой(вроде скорая)....судя по всему на диско ехали...или я чегото не понял?
Стараюсь всё , могу не всё

Оффлайн Slava_DnDz

• Старожил
  • LaStochka LS1.5__ 2010гв
« Ответ #1032 : 27 Сентября 2015, 21:40:11 »
Саме таку і повинно бути. 8) І надіюсь в нас немає вилупків як в соседей..... бо там їх багато  bad
Вилупки є всюду, та цє не значить що всі такі
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=rPWHeeOoTcE" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=rPWHeeOoTcE</a>
А вообще, должно быть так
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=6ALewsccXLY" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=6ALewsccXLY</a>
Построить дом, посадить дерево, вырастить сына. ...Минимум дважды.

Оффлайн nazary

• Старожил
  • Leocity
« Ответ #1033 : 27 Сентября 2015, 22:11:38 »

Добавлено: 24 Сентября 2015, 23:38:13
Ти мабуть досі в діда мороза віриш,.....
Ми ще довго будем чекати на відео на якому ти попа журиш?

Добавлено: 27 Сентября 2015, 22:15:53
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=DmGDmCF22Rs" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=DmGDmCF22Rs</a>
Ах статистика.... А чого вони не згадали що тепер більше водіі звертаються до поліціі при ДТП, адже тепер можна розраховувати на порядність поліцая, а не те що він ще з тебе гроші викачає, або йому " зверху" подзвонять і пояснять як ДТП оформяти треба..звідти і цифри...
« Последнее редактирование: 27 Сентября 2015, 22:15:53 от nazary »
Кожен — коваль своєї долі.
Аппій

Оффлайн Славік

• Старожил
« Ответ #1034 : 27 Сентября 2015, 22:16:10 »
или я чегото не понял?
Да все ты правильно понял)))) Просто водила привык к своей работе... как таксист что ли. В салон не слышно...а если К то вообще пофин ему.

Добавлено: 27 Сентября 2015, 22:17:48
А чого вони не згадали що тепер більше водіі звертаються до поліціі при ДТП
ugaga
Я тебе больше скажу...они все звертаються до полиции  :D Так как к Гаи нельзя звернуться

Добавлено: 27 Сентября 2015, 22:18:56
Ты настолько ограничен, что ничего не понял вообще. Подарок заказал??
« Последнее редактирование: 27 Сентября 2015, 22:18:56 от Славік »

Оффлайн nazary

• Старожил
  • Leocity
« Ответ #1035 : 27 Сентября 2015, 22:44:31 »

Добавлено: 27 Сентября 2015, 22:17:48
ugaga
Я тебе больше скажу...они все звертаються до полиции  :D Так как к Гаи нельзя звернуться

Добавлено: 27 Сентября 2015, 22:18:56
Ты настолько ограничен, что ничего не понял вообще. Подарок заказал??
Розмову можна буде продовжити після того як ти викладеш відео на якому ти попа журиш, а наразі я припиняю звертати на тебе увагу, оскільки рівень твого IQ не відповідає конструктиву, і ще прошу мені теж до того як викладеш відео не писати, хоча щось мені підказую що рівень твого IQ не є достатнім щоб зрозуміти ці прості слов, la revedere
Кожен — коваль своєї долі.
Аппій

Оффлайн Славік

• Старожил
« Ответ #1036 : 27 Сентября 2015, 22:57:59 »
Ты Румын?? Чи то якщо по типу на іноземній написав то одразу вумній дуже ??))))))
рівень твого IQ
Він в мене хоч якийсь є....Якби ти мав хоча б одну клепку в голові ти б зрозумів би, що я не працюю в поліції і в мої повноваження не входить виписувати штрафи а ні попу, а ні коту!!!

Оффлайн OLEG_S

• Старожил
  • КИЕВ, Харьковский Фабия, Авео (была), Ford Fusion
« Ответ #1037 : 28 Сентября 2015, 11:45:20 »
в мої повноваження не входить виписувати штрафи а ні попу, а ні коту!!!

Можно расценивать , как: мешки ворочить ты не хочеш!
ЛЕНЬ - двигатель прогресса

Оффлайн Славік

• Старожил
« Ответ #1038 : 28 Сентября 2015, 12:52:56 »
OLEG_S,
Я гроздем не вызывался. Это их ОБЯЗАНОСТЬ!!! а не моя ОНИ ПОЛУЧАЮТ зарплату и им государство дало полномочия.

Оффлайн Leksi

• Член клуба
  • Вот ща.... Докняпаю....
« Ответ #1039 : 28 Сентября 2015, 15:39:47 »
Славік,

ИМХО, им дали полномочия ездить круглые сутки по городу на мигалках... И все!

в пятницу на площади Победы был пиндец и пробища! и где была эта "полюция"? коррумпированные гаеры уже бы давно там разруливали.... А эти только покатушки устраивают... Давеча ехал за етой "гирляндой" вечером... На протяжении трех кварталов: на светофоре повернули налево из правого ряда, НЕ пропустили пешеходов на зебре (тетя чуть на *опу не села, отскакивая), с выключенной люстрой повернули через сплошную, запарковались на тротуаре и пошли в ларек пить кофе..... ТРИ нарушения вряд!!!! И эти "люди" будут мне запрещать ковыряться в носу когда я за рулем??!!!!!
Владелец "пьяной Хонды"
Передо мной 3 кубика с буквами Б, Л и Я - пока не сложу слово СЧАСТЬЕ отсюда не уйду!

Оффлайн AceUA

• Член клуба
« Ответ #1040 : 28 Сентября 2015, 15:43:48 »
Leksi, тю, а де гражданская сознательность? на регик и Авакову на мордокнигу - пусть увольняет к едрени фени)))
...або псих, або геній...це дві крайності однієї і тієї ж сутності )))

Оффлайн Славік

• Старожил
« Ответ #1041 : 28 Сентября 2015, 15:49:51 »
Leksi,
Ты прав на все 100%
Добавить нечего!!!

Оффлайн OLEG_S

• Старожил
« Ответ #1042 : 28 Сентября 2015, 17:30:02 »
И эти "люди" будут мне запрещать ковыряться в носу когда я за рулем??!!!!!
И что ты сделал? Кроме жалобы на форуме? Действительно....где сознательность? Или благо к нам манной упадёт? Надо понять для себя... оно надо нам? Или всё раньше устраивало?

Оффлайн Славік

• Старожил
« Ответ #1043 : 28 Сентября 2015, 18:03:01 »
И что ты сделал?
НЕ ПРОСРАЛ миллионы бабла!!!

Оффлайн OLEG_S

• Старожил
« Ответ #1044 : 28 Сентября 2015, 18:48:31 »
НЕ ПРОСРАЛ миллионы бабла!!!
Я тоже не пр...рал, у меня их не было.
И дались они тебе, они всё равно не твои и даже не наши. Их дали от туда, именно на это.

Оффлайн Славік

• Старожил
« Ответ #1045 : 28 Сентября 2015, 18:54:57 »
Их дали
Прям подарили да))))) Ну прям безвозмездно.

Оффлайн Андрюха

• Старожил
  • Если стало в жизни туго - погляди на морду друга
« Ответ #1046 : 28 Сентября 2015, 19:03:11 »
Давеча ехал за етой "гирляндой" вечером... На протяжении трех кварталов: на светофоре повернули налево из правого ряда, НЕ пропустили пешеходов на зебре (тетя чуть на *опу не села, отскакивая), с выключенной люстрой повернули через сплошную, запарковались на тротуаре и пошли в ларек пить кофе..... ТРИ нарушения вряд!!!! И эти "люди" будут мне запрещать ковыряться в носу когда я за рулем??!!!!!
регистратор заснял хоть что-то ?

Добавлено: 28 Сентября 2015, 19:05:39
на регик и Авакову на мордокнигу - пусть увольняет к едрени фени)))
может что то в консерватории надо подправить ? гыгы
« Последнее редактирование: 28 Сентября 2015, 19:05:39 от Андрюха »
С тех пор как начал водить авто стал осторожнее переходить дорогу...

Оффлайн AceUA

• Член клуба
« Ответ #1047 : 28 Сентября 2015, 19:18:17 »
может что то в консерватории надо подправить ? гыгы
...кому надо и так о тебе всё знает...соцсети для этого совсем не обязательны... :-X ::) :D
...або псих, або геній...це дві крайності однієї і тієї ж сутності )))

Оффлайн К@питошк@

• Модератор
  • 3 китайских предупреждения неактуальны!
« Ответ #1048 : 28 Сентября 2015, 21:13:38 »
Для любителей "всьо пропало..." сегодня был у "знакомых", поймали два экипажа полиции, которые заправляли бенз в канистры и забирали домой)))
Ну додумались делать это прямо на заправке))))
Ку-Ку! Я - КОТЭэээээ!!!

Оффлайн Славік

• Старожил
« Ответ #1049 : 28 Сентября 2015, 21:37:14 »
поймали два экипажа полиции, которые заправляли бенз в канистры и забирали домой)))
Кто поймал?? Или просто видели??

Добавлено: 28 Сентября 2015, 21:49:53
Ааа понял "".
Ну шлем, теперь бенз, он кстати не лимитируется жестко. Боюсь подумать что будет через год...... ВСЬО ПРОПАЛО ШЕФ  :D
« Последнее редактирование: 28 Сентября 2015, 21:49:53 от Славік »

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.