Чесно кажучи, з даного відео не можна катєгоріческі утвєрждать, шо хабара дали українським погранцям чи таможеннікам, але берем це за основу і попитаємось розглянути ситуацію з точки зрєнія сільської аналітики. А сільська аналітика констатірує настпуні хвакти:
- во-пєрвих, на державному рівні продуктової блокади Криму материковою Україною не встановлено, тому після просмотру тізєра цього захвативающєго хвільму "Як хохли Крим блокували" со всєй отвєствєнностю заявляю: сарказм режисьора на тєму блокади неумєстєн, бо її не впроваджували ніякими постановами чи підковьйорними актами. Насчьот корупції - так, умєсно, насчьот блокади - ні.
- во-вторих, ні для кого не сєкрєт, що подібна ситуація у нас практічєски на всіх точках пропуску із суміжними государствами і це означає лише одне: з цими пунктами пропуску потрібно зробити приблизно те ж саме, що зробили з міліцією - реформувати. А на простому язиці сільської аналітики це означає, що усім цим несвідомим громадянам треба дати волшебного пєндєля під дупу і набрати нових людей, які патріотічєскі настроєні, жертовні та мають нематеріальну мотивацію виконувати свій обов'язок чесно і сумлінно. Де таких людей набрати я напишу нижче, а щоб закінчити із цим, то нагадаю, як я писав раніше, какашок ще буде багато, бо дресіровка животних - це справа непроста, іноді неблагодарна, і на отримання результату необходіме врем'я, тим більше важко дресірувати тих тварин, в яких неправильна поведінка закріплена вже аж на рівні умовних рефлексів.
- по-третє, знаючи цей безпрєдєл, небайдужа обществєнность, возглавляєма лідерами кримських татар, рішила докласти своїх зусиль у справі позбавлення несвідомих граждан від нетрудових доходів, основаних на контрабанді. І це правильно, бо київській хунті зараз не до того, вона у вихідний день озаботилася питанням підвищення зарплати діпутатам, бо, мовляв, руки так і тягнуться узяти хабаря. Сільська аналітика знову ж констатірує ошибочность даного підходу, бо якщо підходити до цього вопросу з таким обоснованієм, то зарплату потрібно піднімати зразу усім українцям, а не тільки діпутатам- неоспорімий хвакт. Ну це я так, к слову, а вообще, суть даного пункту зводиться до того, що чому б несвідомих корумпірованих громадян у погонах не змінити тими ж самими актівістами, які реально перекрили дорогу любітєлям классіки на контрабасах? Мені здається дана ідєя заслуговує вніманія, і допоможе вбити одночасно двух зайців - навести порядок на межі з врємєнно окупованим Кримом і дати людям заробити на тій справі, яку вони вже роблять і забезплатно.
Ось так сільска аналітика розглядає представлений екшин (понапридумують же слів, трясця його матері).
Зберігаєм бадьорий бойовий дух і слєдім, шоб віздє порядок був! А не то, шо січас! (с)