Шановні друзі! Я бачу, шо тут бороцця сложно, бо деякі наші несознатєльні гражданє предвзято відносяться до нашого силового новоутворення, тому, в качествє послєднього дискусійного прийому, я рішив застосувать "бойовий суржик", засновником якого є шанований мною Свирид Опанасович, блог якого зареєстровані товарищі можуть знайти на
Хвейсбуці або ж іще на
Рєпка-клубі, де його репостять з невеликим опозданієм.
До речі, в качестві хвилинки-цікавинки, хочу акцентірувать ваше вніманіє на тому хвакті, що в сільській аналітиці правильно писати через "хв" - Хвейсбук, хвонарь, хвотографія і т.д., тому що перевірочне слово - "хвиля", а хто скаже, що "хвиля" пишеться не через "хв", той закончений нєвєжда. Ну це таке, к слову, як то кажуть. А тепер по суті.
Аналізуючи пости деяких наших форумчан, фамілії яких я називать не стану, а лише намєкну, що і'мя одного з них починається на "С", а закінчується на "лавік", мені на думку приходить наступне порівняння: от граються собі у дворі прилічні піонєри серед прилічних людей. І серед цих піонерів знаходяться деякі, яким просто невиносімо боляче визнавати той хвакт, що нещодавно посаджений палісаднік радує людське око, а в недальоком будущєм даже буде давати тінь, захищаючи відпочиваючих громадян від палючого сонця. І, не дивлячись на то, що вони жодного кущика там не посадили, шукають опредєльонні із'яни в цьому палісадніку. І таки їм це вдається. Так, наприклад, вони знаходять під кущем какашку бездомної собаки, яка ще не зрозуміла, що тут тепер не смітник, а місце отдиха та по своїй старій звичці ходить на це місце гадити, і, замісь того, щоб самолічно прибрати це неподобство, начіплюють цю какашку на палку і виносять її на всеобщє обозрєніє відпочиваючих громадян, презентуючи це як свою небайдужість у общій справі.
Сільска аналітика предостерігає - це в корні неправильних підхід. Такі вчинки не тільки відбивають у громадян бажання проходити мимо того куща, а ще й викликають гіркоту у роті від щасливого обличчя завзятого піонєра. Крім того, не всі животні пройшли у дєцтві необхідну дресіровку, а деякі взагалі цьому не піддаються, тому какашки під кущами завжди будуть з'являтися і питання тут лише в тому, яким чином небайдужі громадяни будуть на це реагірувать: махатимуть ними перед обличчям общєствєнності, чи візмуть лопатку та гуртом прикопають. Нагадую, що після цього треба буде тщатєльно вимити руки щоб, часом, і самому не заразитися таким неподобством.
На цьому випуск сільської аналітики прошу щитать закритим. Зберігаєм бадьорий бойовий дух і слєдім, шоб віздє порядок був! А не то, шо січас! (с)