На минулому тижні прокатав більше 1200 км на Форді Куга 2014 року. Чи 13, але куплена в 14... коротше, нова Куга, вопщєм не важно..)
Виїхали з Броварів, доїхали до Донецької області і повернулись назад. Машина щільно була завантажена передачами нашим бійцям, трошки інструменту + два тіла вагою під 100 кг (я і кум))))
Двигун - 2 літровий дизель і 6 ст автомат.
Вся подорож зайняла приблизно 24 години. Практично весь час за кермом.
Якщо описати одним словом машину, то сподобалось!
Розганяється добре, в міру жорстка, дорогу тримає, кліренс достатній, щоб пропускати між коліс хвилі* асфальту. Гальмує теж добре.
Місця в плечах і над головою - достатньо, багажник місткий. Нерівності ковтає*, по дорозі не рискає, на ділянках дороги з нормальним асфальтом особисто я їхав 160 по спідометру - їде впевнено і не втрачає керованості, тільки похитується на мілких нерівностях.
В керуванні, розгоні, гальмуванні - цілком прогнозоване авто.
З мінусів - мало місця для ніг. Не для колін, а для ступнів (принаймні мені з моїми 46 розтоптаними кросівками).
Хлопці (в тому числі і власник Куги) кажуть, що в ній меньше місця, ніж в Корандо. Я на Корандо їздив тільки одного разу і тільки в ролі пасажира, проте теж відчув, що там просторніше (принаймні для ступнів)))))