Автор Тема: Отпустите меня в СССР  (Прочитано 39534 раз)

Оффлайн Юджуля

• *Харизма 2012*
  • Член клуба
  • Дарую Світло! і Пітьма пропадає сама по собі :)
Re: Отпустите меня в СССР
« Ответ #400 : 13 Мая 2011, 14:08:32 »
Якимовbravo bravo vcool
Твої почуття це Твоя правда.Краще для Тебе є те,що для Тебе є Істина. ::) Счастье не надо искать — им надо быть. © Ошо

Оффлайн absurdum

• Старожил
  • in corpore
« Ответ #401 : 13 Мая 2011, 14:08:52 »
16 людей висловили бажання повернутись до СРСР. Матка бозка! Майн готт! Азохенвей! Ви знову бажаєте сплачувати комсомольські або партійні внески, дивитись пафосні фільми про те, як Ленін п'є чайок і гладить діточок по голівках? Мабуть, переважна більшість з вас мешкає на сході або півдні країни  :-X  Привіт Швондєру  :D

Миша: Хочеш купатися?
Толя: Я стрілять хочу!

Оффлайн Владюха

• Член клуба
  • Aveo Т-250 АТ black pearl
« Ответ #402 : 13 Мая 2011, 14:10:36 »
absurdum, это еще раз подтверждает то, что у нас очень разное государство на всей его территории!

Оффлайн Юджуля

• *Харизма 2012*
  • Член клуба
« Ответ #403 : 13 Мая 2011, 14:11:40 »
absurdum ugaga ugaga ugaga

доречі, дві копійки за комсомол якось я із легкістю віддавала без ужимки для кармана  ;)

і от чогось фільмів про ,Леніна не пам"ятаю - тільки книжки (в мене і досі десь є книжка - Ленін в Шушенськом і Ленін і діти  :-X)
« Последнее редактирование: 13 Мая 2011, 14:13:42 от ЮдЖУЛЬКА »
Твої почуття це Твоя правда.Краще для Тебе є те,що для Тебе є Істина. ::) Счастье не надо искать — им надо быть. © Ошо

Оффлайн uoi

• Член клуба
« Ответ #404 : 13 Мая 2011, 14:11:59 »
16 людей висловили бажання повернутись до СРСР. Матка бозка! Майн готт! Азохенвей! Ви знову бажаєте сплачувати комсомольські або партійні внески, дивитись пафосні фільми про те, як Ленін п'є чайок і гладить діточок по голівках? Мабуть, переважна більшість з вас мешкає на сході або півдні країни  :-X  Привіт Швондєру  :D
Говорили, говорили...

Оффлайн Владюха

• Член клуба
  • Aveo Т-250 АТ black pearl
« Ответ #405 : 13 Мая 2011, 14:15:34 »
где бы купить нормального эскимо, то которое было по 28 коп.? такого вкуса уже нет......

Оффлайн Igorbel

• Постоялец
« Ответ #406 : 13 Мая 2011, 14:18:58 »
Владюха, брехня, много вкусного мороженого! вы его хоть покупаете?

Оффлайн absurdum

• Старожил
  • in corpore
« Ответ #407 : 13 Мая 2011, 14:20:17 »
absurdum ugaga ugaga ugaga

доречі, дві копійки за комсомол якось я із легкістю віддавала без ужимки для кармана  ;)
Не в сумі справа :) Я сочувствую детям Германии и полтинника мне не жалко. А платить не хочу   :D

uoi, чого ти засумував? Ну що поробиш, що ми такі різні? І ось що: я нікого не осуджую, кожен має право на свою точку зору, але мені просто ніяк не зрозуміти, що ж такого гарного жити серед однакових та безталанних (я спеціально утрирую)? Он Якимов взагалі знайшов десь Хвелікса...  dntknw

Владюха, про ескімо ти правий. Але його вже майже не було наприкінці 80-х. Одного разу біля Золотих воріт  я купив солоний пломбир skaut 

Оффлайн Ярынка

• Старожил
  • *учечка
« Ответ #408 : 13 Мая 2011, 14:20:51 »
вчера вечером читала свежие посты в этой теме и зашел муж... спросил че я возмущаюсь ( я сидела и возмущалась читая) и попросил вкратце рассказать...  рассказала.. и муж стал рассказывать как они бегали и собирали  макулатуру и металлолом.. и  всегда занимали первые места... гордился говорит этим..всегда грамоты давали...  потом как служил в армии и тд и тп..  у него это радостные воспоминания... а я даже жовтенятком не была..не успела...  и я не могу судить..как я помню сознательно сове детство с 90-х... а это уже не СССР... муж еще задумавшись вчера сказал..вот если б Совок не развалился когда он был в армии.. то по приходу его б в партию взяли...  был там в армии каким то "крутым"...ахахахах

че все  собачатся? че грызутся? при чем тут флаг? тема про ностальгию....

з.ы.  в первый класс пошла с светской школьной форме.. эх красота..коричневая форма и белоснежный фартух..гольфики белые и бантики.. рюкзак с котиком....   curtsey
Да, я сука, точнее сучечка.  Если вы знаете меня другой - вам невероятно повезло...

Оффлайн absurdum

• Старожил
  • in corpore
« Ответ #409 : 13 Мая 2011, 14:32:19 »
Знаєте що? Я зрозумів:  люде бажають жити не просто в СРСР, а в СРСР, який нам показували за часів застою по телевізору. В такому СРСР я б теж жив і не варнякав. :D У 1987 році мене вибрали комсоргом 1-го курсу англійського фак-ту Київського ін'язу. Мені пророкували велике майбутнє, направили до партійної школи. Натякнули, якщо стукатиму ділитимуся інформацією про людей із "странным поведением", то стрімко піду в гору.  ::) Але у 1991 "ГКЧП" мені зруйнувало всю кар'єру!  wall   
« Последнее редактирование: 13 Мая 2011, 14:36:33 от absurdum »

Оффлайн Igorbel

• Постоялец
« Ответ #410 : 13 Мая 2011, 14:36:15 »
Ярынка, фигня все это, муж вспомнил детство-молодость... дальше пожил бы при совке, плеваться начал бы! Хотя кто как пристроится))) сейчас тоже есть место под солнцем! сейчас никто не мешает сдавать макулатуру, металлолом и за это получать не грамоты а деньги... Вы не забывайте еще про, то что мы живем в 21 веке! Сравнивать то, что было в радость,  в новинку в те времена... (тоже самое что первый поцелуй) и так как сейчас, за всем не успеешь! Ни все игры переиграть, не все блюда перепробовать, мир автомобилей, технологий! Развиваешься в любом направлении! Никто тебе не мешает, не под кого не подстраиваешься!
Если бы совка не было, было бы свободное государства, с границами и т.д. были бы мы не хуже европейских стран! Я в этом уверен на 100 процентов! Ностальгия штука клевая, всех зацепило по теме)

Оффлайн absurdum

• Старожил
  • in corpore
« Ответ #411 : 13 Мая 2011, 14:43:09 »
где бы купить нормального эскимо, то которое было по 28 коп.? такого вкуса уже нет......
Каштан по 28 коп (Я ОБОЖНЮВАВ ЦЕ МОРОЗИВО). Ленінградське по 22 коп. Фруктове за 7 або 9 копійок (феєрично смачно!), в Москві просто валявсь від "Бородіна" (морозиво у карамельній глазурі) та від пломбиру в ГУМі (вафельний гранчак з великою пломбирною єлдою зверху, яка була геть уся в ізюмі). Просто бомба, камаради.

Оффлайн Юджуля

• *Харизма 2012*
  • Член клуба
« Ответ #412 : 13 Мая 2011, 14:44:22 »
з.ы.  в первый класс пошла с светской школьной форме.. эх красота..коричневая форма и белоснежный фартух..гольфики белые и бантики.. рюкзак с котиком....   curtsey
Ярочка, фоткє давай!!!  8) vcool

зи. ах..... ці дитячі радянські садочки....  ::)

недоліки радянської уравніловки  :D - коли, збираючись  в 1-й клас я попросила підровняти волосся - мене  "обчекрижили "під горшок" - така була установка по парикМАХтерським  :'(  ugaga

десятий клас...  два випуска в один рік -  один зі школи і випуск із СРСР в незалежну......

:)

Оффлайн Юджуля

• *Харизма 2012*
  • Член клуба
« Ответ #413 : 13 Мая 2011, 14:47:03 »
Каштан по 28 коп (Я ОБОЖНЮВАВ ЦЕ МОРОЗИВО). Ленінградське по 22 коп. Фруктове за 7 або 9 копійок (феєрично смачно!), в Москві просто валявсь від "Бородіна" (морозиво у карамельній глазурі) та від пломбиру в ГУМі (вафельний гранчак з великою пломбирною єлдою зверху, яка була геть уся в ізюмі). Просто бомба, камаради.
а моє улюблене - кофейне по 16 копійок  8)

а в Москві якось їла сімейне - ОТТАКЕННИЙ СТАКАНЮРА за 24 копійки  8)!!!!! і не вкусний  :D
хоча раніше невкусного не було морозива.  :-X

в Москві дуже ескімо подобалося  ::) в фользі. curtsey

Оффлайн !NILS!

• Модераторы
  • Гонко ))
« Ответ #414 : 13 Мая 2011, 14:48:58 »
эко вас всех торкнуло...  :D
Свобода находится справа от педали тормоза

Оффлайн xbb

• Старожил
« Ответ #415 : 13 Мая 2011, 14:53:42 »
а моє улюблене - кофейне по 16 копійок  8)...
і моє :) тільки ми називали його шоколадним
пломбір був дорожчим, здається по 21коп., але був не такий смачний

Оффлайн Юджуля

• *Харизма 2012*
  • Член клуба
« Ответ #416 : 13 Мая 2011, 14:56:24 »
Знаєте що? Я зрозумів:  люде бажають жити не просто в СРСР, а в СРСР, який нам показували за часів застою по телевізору. 
йа пойняла, чого тобі вже срср в печінках  :-X ugaga
А это я 15 лет назад. Реальный лейтенант.

Оффлайн Ярынка

• Старожил
  • *учечка
« Ответ #417 : 13 Мая 2011, 14:56:38 »
Igorbel, та пр чем тут "если б жил дальше в совке" мля.. тема про ностальгию.. никто туда не вернеться..поверь мой муж успешный человек... умеющий зарабатывать деньги... просто тогда было так . а не иначе.. это прошлое.. и оно стоит того чтоб быть и чтоб его помнили.. я не жила в СССР и не ору тут на весь форум что вы все дураки что вспоминаете о тех "галимых" временах.. каждому какой то момент времени чем то приятен.. не хочу с тобой вообще говорить..не приятный...
Да, я сука, точнее сучечка.  Если вы знаете меня другой - вам невероятно повезло...

Оффлайн absurdum

• Старожил
  • in corpore
« Ответ #418 : 13 Мая 2011, 14:57:58 »
эко вас всех торкнуло...  :D
Ми тут сперечаємось, але пики один одному не товчемо! Ну мухоморами трохи поласували - Якимов в диван поліз і революційні раритети знайшов, Юджулька фотки з колишнього тисячоліття надибала... я намагаюсь згадати, як я вперше закохався і вперше викурив цигарку у підвалі (Ту-154) разом із другом дитинства.  :)   

Оффлайн absurdum

• Старожил
  • in corpore
« Ответ #419 : 13 Мая 2011, 15:02:01 »
йа пойняла, чого тобі вже срср в печінках  :-X ugaga
Ні, не в печінках, бо я не маю злості на нього. Краще скажи, де ти мій військовий образ знайшла? Ти що, закладку на цій фотці тоді зробила чи шо?  :D

Оффлайн Юджуля

• *Харизма 2012*
  • Член клуба
« Ответ #420 : 13 Мая 2011, 15:03:51 »
і моє :) тільки ми називали його шоколадним
пломбір був дорожчим, здається по 21коп., але був не такий смачний

пломбір... 22 чи 21,  beer2
а це... мммммм..... воно таке... між какао і пломбіром....
а цей стаканчік? з бумажечкою зверху? пам"ятаєте?  ;)

єххх... хоч би на годинку машину часу - чиста морозива поїсти і газировочки попити  ::)

Оффлайн absurdum

• Старожил
  • in corpore
« Ответ #421 : 13 Мая 2011, 15:06:54 »
пломбір... 22 чи 21,  beer2
а це... мммммм..... воно таке... між какао і пломбіром....
а цей стаканчік? з бумажечкою зверху? пам"ятаєте?  ;)
єххх... хоч би на годинку машину часу - чиста морозива поїсти і газировочки попити  ::)
Ти просто садистка-мазохістка  :D. Я дуже добре пам'ятаю про бомажечку цю... а також про газировку за 4 копійки із подвійним сиропом - в нас її продавали там, де заряджали сифони (вибачайте, але була така кльова штукенція)   :D

Оффлайн Igorbel

• Постоялец
« Ответ #422 : 13 Мая 2011, 15:10:17 »
Ярынка,  А я про что! ПРО НАСТОЛЬГИЮ И ТОЛЬКО... )) никто здесь не орет, тем более не обзывают "дураками"!! Вы это, читайте внимательней!  я не спрашивал про успешность твоего мужа! (мне все равно) !!!!  ВЗАИМНО!

Оффлайн Юджуля

• *Харизма 2012*
  • Член клуба
« Ответ #423 : 13 Мая 2011, 15:10:50 »
АААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗНАЙШЛА!!!!!!!!!!!!!!!  vcool vcool vcool

:D      

гииии.... ми пили воду з цього  :o - вся країна з одного стакана і не боялися захворіти якоюсь заразою  :D
     8)

Ти що, закладку на цій фотці тоді зробила чи шо?  :D

тссс  :-X це контррозвідка - ТАМ все знають  :-X ugaga

Оффлайн virus

• Модераторы
  • Adam"s family
« Ответ #424 : 13 Мая 2011, 15:13:28 »
Не хочу назад в СРСР  -  мене тоді вигнали з піонерів .....  :'(   

А через декілька місяців і сам СРСР розпався ....  :D

ЗИ. на рахунок морозива без обгортки і автоматів з газованою водою  -  НЕ ГІГІЄНІЧНО ! ІМХО. Так мене завжд вчили батьки. А тому ніколи ми ніколи не купляли морозиво без оборток і не пили води з автоматів

Хоча при цьому шкільні котлети я вважав найсмачнішими котлетами на світі !  :D
"Єдиний спосіб визначити межі можливого - вийти за ці межі" А.Кларк

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.