Шановний, щось ви все перемішали: Голодомор, терор, дефіцит чоловіків...
І виходить всьому вина - цигарка та горілка.
Це, без сумнівів, шкідливі звички.
Але ж, ніхто нікому примусово цигарку в рота не встромляє та силоміць чарку не вливає в горло.
В даному випадку кожна людина САМОСТІЙНО робить свій ВИБІР. Так що ніякий це не терор.
Ви можете сказати, що суспільству нав'язують рекламою, інформаційною атакою чи прикладом батьків паління та пияцтво.
А я вам відповім: людина має право на ВИБІР - вестись або ні на рекламу/папу-алкаша/гарячого кіношного мачо з сигарою та стаканом віскі (потрібне підкреслити).
А вам, як представнику української медицини, задам зустрічне питання:
Хіба не терор проти здоров'я нації візит до лікаря (будь-якого напрямку)?
Адже КОЖЕН такий візит (навіть з банальною нежиттю) закінчується виписуванням як мінімум 2-3 препаратів (на бланку з адресою аптеки, з якої, напевно, терапевт має свій відкатик
). І пацієнт, довіряючи лікарю, купує їх та приймає.
Візьміть будь-який вкладиш з будь-яких противірусних препаратів, антибіотиків та почитайте побічні дії.....Можна сміливо цитувати ваш перший пост про верную и надежную смерть(с)
"Вилікованому" пацієнту потім обов'язково випише лікар препарати для відновлення печінки, нормалізації роботи шлунка.....
Куди там пивзаводам та тютюновим фабрикам братися до фармакологічної індустрії.
Хіба ж це не терор?
До чого це я веду: давайте називати речі своїми іменами.
звичайно ж усе ІМХО
зі Стосовно Голодомору - відвідайте музей в парку Слави, поспілкуйтеся з тими, чиї близькі стикнулися з тим, що таке "закон пяті колосков" та "чьорниє дощечки" і, я впевнена, ви не станете більше робити такі посилання