Автор Тема: Автозаправки у Львові  (Прочитано 23204 раз)

Оффлайн marjan12

• Пользователь
Re: Автозаправки у Львові
« Ответ #125 : 17 Апреля 2010, 22:32:13 »
balasar  GFC на Навроцького там колись була така стара заправка  з недавнього часу зробили  GFC

Оффлайн avik

• Пользователь
« Ответ #126 : 18 Апреля 2010, 14:25:33 »
О, точно є така. Буду памятати де ще запрваки ГФЦ.

Оффлайн Андрюха-71

• Пользователь
  • 1,5 LS black Pearl
« Ответ #127 : 18 Апреля 2010, 14:27:33 »
avik
ще будується на Залізничній
GREEN-WHITE AUTOFANS

Оффлайн avik

• Пользователь
« Ответ #128 : 18 Апреля 2010, 14:34:33 »
Типу розширяються. Криза? Правильно ГФЦ роблять - завойовують ринок. Питання якості в них вирішене, сервіс також. Мають перспективи.

Оффлайн Андрюха-71

• Пользователь
  • 1,5 LS black Pearl
« Ответ #129 : 18 Апреля 2010, 15:50:07 »
avik
ні, не дуже розширяються, бо АЗС що в Грибовичах продана Шелл.Так само будувалась в Ямполі на кільцевій, що зараз там стоїть?? Правильно- Шелл.
GREEN-WHITE AUTOFANS

Оффлайн avik

• Пользователь
« Ответ #130 : 18 Апреля 2010, 20:21:50 »
Шел звичайно не відчуває кризи. Понадіємося, що в нас буде колись "празднік".

Оффлайн dol4uk

• Новичок
« Ответ #131 : 10 Сентября 2010, 17:15:13 »
Заправляюся 95м постійно на Шелі. Завжди повний бак. Деколи нема часу туди їхати тому їду на УкрНафта (за Шуваром з обидвох боків). Нарікань нема.
Якось заправив 10л (не хотів більше) на ОККО (не мап"ятаю де саме) - тяги із включеним кондюком ну явно не хватало.

Оффлайн yurbec

• Старожил
  • Вчера Aveo LS; Сегодня Nissan Qashqai 2,0 4WD CVT
« Ответ #132 : 17 Сентября 2010, 20:44:17 »
dol4uk  :o

Оффлайн yurbec

• Старожил
« Ответ #133 : 06 Января 2012, 16:21:19 »
Щось заглохла тема, а хочеться сказати про GFS (вроді така абревіатура). Останнім часом на заправці, що навпроти Дністровської пропонують 95-й бензин, румунський (щось там Лукойл і Румунія в назві). Так от, на касі мужчина відповів на моє запитання про даний бенз: спробуйте, а потім скажете. Так от спробував я вже літрів 200 і прийшов до висновку (довго себе стримував в плані суб’єктивності), що цей бензин найкращий за весь час, що заправляюсь на цій запрвці (а заправляюсь максимально лише там). Тяга я вам скажу ...  8) Не знаю, як решта показників (сірка і проча лабуда), а БК показує самі файні параметри.  skaut

Оффлайн Андрюха-71

• Пользователь
  • 1,5 LS black Pearl
« Ответ #134 : 06 Января 2012, 17:28:36 »
yurbec,
скоро забудеш про цю торгову марку,так як GFC повністю викупила азербайджанська мережа Сокар. І нафта там зовсім інша.
GREEN-WHITE AUTOFANS

Оффлайн Handsomeboy

• Пользователь
« Ответ #135 : 15 Января 2012, 12:18:56 »
Андрюха-71, +1 я, колись як правило заправлявся тільки на навроцького на GFC нормальна нафта була, але відносно недавно к-ка раз заправився то мав проблеми, машина просто відказувалась їхати... обороти скакали інколи глохла... перейшов на ОККО І WOG

Оффлайн STRIZH

• Старожил
« Ответ #136 : 15 Января 2012, 13:20:09 »
Вже як 5 років заправляюся на Пелехатого (Єрошенка)! Привик виїхав з гаражу заправив і поїхав. Польот норм.
В тюнінгу нерахують грошей, їх вкладають для власного задоволення!

Оффлайн Андрюха-71

• Пользователь
  • 1,5 LS black Pearl
« Ответ #137 : 15 Января 2012, 22:00:54 »
Handsomeboy,
там зараз (на Навроцького та і на інших азс) цієї фірми краще не заправлятись,так як йде прередача власності і в бочках може бути х.з що. На рахунок ОККО не в курсі,ну а за WOG можу гарантуати 8) :)
GREEN-WHITE AUTOFANS

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
« Ответ #138 : 16 Января 2012, 10:17:38 »
Андрюха-71, То ти у нас експерт по заправках ? давай детальніше по ЖФС - бо якраз хотів там заправлятися останній раз, але всеж - таки заїхавна ШЕЛЛ - машинка не жаліється  :D.

Оффлайн yurbec

• Старожил
« Ответ #139 : 16 Января 2012, 10:51:22 »
Якісь жахи розказуєте про GFC  :o. Після останньої заправки машина літає.  dntknw

Оффлайн Андрюха-71

• Пользователь
  • 1,5 LS black Pearl
« Ответ #140 : 16 Января 2012, 13:19:27 »
Roy1,
yurbec,
ну...не такий вже і  експерт  ,але трошки щось знаю ))
на Шелі дійсно непоганий бенз,бо він як кажуть "важкий" (густина ),тобто і машинка прийомиста і з баку не вилітає.Про ЖФК зараз на 100% не буду писати,але думку свою висловив. там дійсно зараз все міняється (я маю на увазі власників) і немає ніякої гарантії,що паливо десь у них буде не бадяжене.(але це тільки припущення).
На WOG бєнз зараз також прекрасний,як і на Шелі, він трішки "легший",але має дуже хороші властивості для "виводу" різних нечистот (вода,конденсат) з баку,а для зими це дуже вагомо. Розхід його може на початку бути  більшим,но  прийомістість машини також збільшується.Але це все також відносні поняття, все залежить від того,хто як їздить,і скільки їздить. Є такі ,що можуть залити і 80-тий і будуть говорити що в них машинка "летить" )))
GREEN-WHITE AUTOFANS

Оффлайн Ex-lovelas

• Член клуба
  • Інтуіція - це вміння голови, відчувати дупою.
« Ответ #141 : 16 Января 2012, 13:29:40 »
Якісь жахи розказуєте про GFC  :o. Після останньої заправки машина літає.  dntknw

я також дуже часто на навроцького заправляюся.. машина їздить класно.. а вот після ОККО, авто тяги немає зовсім
Не потрібно відноситись до життя занадто серйозно, нам з нього живими всеодно не вибратися!!

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
« Ответ #142 : 16 Января 2012, 13:49:09 »
yurbec,
скоро забудеш про цю торгову марку,так як GFC повністю викупила азербайджанська мережа Сокар. І нафта там зовсім інша.

Вїзджав вчора у Львів через Сокільники. Заправку GFC на Кульпарківській переробляють, а на самій АЗС вже висить вивіска "Сокар" і зображення нафтової вишки. отаке
Цікаво що буде із якістю бензу.
"Єдиний спосіб визначити межі можливого - вийти за ці межі" А.Кларк

Оффлайн yurbec

• Старожил
« Ответ #143 : 16 Января 2012, 15:48:24 »
Про SOCAR у Львові (одна з ...):
г.Львов, ул. Навроцкого 25
- СКОРО ОТКРЫТИЕ! На АЗС реализуется топливо: Nano 98, Nano 95, Nano ДП, А-95, А-92.
Принимаются топливные sCard.
 repa

Создание качественного розничного бизнеса SOCAR в Украине – одна из самых приоритетных задач в развитии компании на сегодняшний день. Мы первыми в Украине начинаем официально импортировать в Украину высококачественное топливо из Финляндии – премиальный бензин А-95, соответствующий нормам ЕВРО-5 с повышенным содержанием этанола, что позволяет уменьшить выбросы СО в атмосферу.
 repa
« Последнее редактирование: 16 Января 2012, 15:50:39 от yurbec »

Оффлайн Андрюха-71

• Пользователь
  • 1,5 LS black Pearl
« Ответ #144 : 16 Января 2012, 17:26:42 »
ЕВРО-5 с повышенным содержанием этанола, что позволяет уменьшить выбросы СО в атмосферу===
це по простому дуже просто пояснити: бензин ,в якому велика кількість спиртів.Зараз переважно всі брендові АЗС продають такий бензин.Він рахується ніби то  екологічно чистим,але його великий мінус,те що він просто таки "вилітає" з баку.І ще одно: в нас на ринку поки що немає бензину Євро -5. Це все "тра-ля-ля" . Саме "круте" що зараз є-це Євро-4 і то не всюди)
« Последнее редактирование: 16 Января 2012, 17:36:58 от Андрюха-71 »
GREEN-WHITE AUTOFANS

Оффлайн Андрюха-71

• Пользователь
  • 1,5 LS black Pearl
« Ответ #145 : 16 Января 2012, 17:35:21 »
virus,
Сокар- це державна Азербайджанська нафтова компанія,яка видобуває нафту,але не має своїх НПЗ (нафто-переробних заводів). Тобто нафту вони мають,а свого бензину не мають. Нафту,як давальницьку сировину відправляють танкерами,чи цистернами  на різні НПЗ,(фіни,чи прибалти)а взамін получають бензин,який збираються продавати наприклад в Україні.Так що про якість поки що ніхто не знає. А те що гарні назви на кшталт нано,чи євро,чи супер,чи ще щось,то все рекламні трюки від самих АЗС)
GREEN-WHITE AUTOFANS

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
« Ответ #146 : 17 Января 2012, 09:49:27 »
Андрюха-71, Нафтовий ЕКСПЕРТ  8)

Оффлайн Chak

• Новичок
  • Авешко 1,6 16V
« Ответ #147 : 18 Января 2012, 01:15:23 »
Я спочатку заправлявся на ГФЦ, а тепер та сама заправка стала Сокар. Заправка та що за МЕТРО на Городоцькій.  Звичайна 95 в них ромунська, 92 - білоруська.  Така сама бензина була і на ГФЦ, змінилася тільки вивіска. Головне що карточки на знижку ГФЦ діють на Сокарі. vcool
Седан, хетчбек, тепер седан....значить буде хетчбек  :)
185/65/R14 - перший крок до кросовера

Оффлайн Андрюха-71

• Пользователь
  • 1,5 LS black Pearl
« Ответ #148 : 18 Января 2012, 07:43:05 »
Chak,
вже якась неув'язочка виходить  :)
Сокар не відправляє нафту,яку видобуває в Румунію і Білорусь.Румунський,як ти кажеш,це звичайний А-95(лукойл-румунія)А-92(так,це скоріш за все і є Білорусь,Мозирський НПЗ,він непоганий,для тих хто катається на 92-му)
Це те про що я говорив раніше,що при зміні власників в бочках може бути не та бєнза,яку презентує фірма.А презентують вони ,здається Прибалтів і Фінів.
Але є ще одна версія,що оператори на АЗС тобі дали не точну інфу про бензин,ти ж сертифікати  не дивився?
GREEN-WHITE AUTOFANS

Оффлайн Chak

• Новичок
  • Авешко 1,6 16V
« Ответ #149 : 18 Января 2012, 11:29:43 »
На касі стоїть листок на якому написана марка бензину і виробник. Там чітко вказано що звичайна 95 ромунська (пару раз була угорська), а хто виробник покращеної 95 я не звернув увагу. Но звичайна 95 в них хороша - на тій заправці вже рік заправляюся.
Седан, хетчбек, тепер седан....значить буде хетчбек  :)
185/65/R14 - перший крок до кросовера

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.