Автор Тема: Автозаправки у Львові  (Прочитано 23199 раз)

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
Re: Автозаправки у Львові
« Ответ #150 : 18 Января 2012, 13:54:36 »
Андрюха-71, А що скажеш про заправки Лукойл?
А де ще продають хороший 92  бенз?

Оффлайн Андрюха-71

• Пользователь
  • 1,5 LS black Pearl
« Ответ #151 : 18 Января 2012, 23:54:53 »
Chak,
ну...листок на касі це не сертифікат і не паспорт,це просто інформативний листок,а про якість не буду сперичатись,бо там не заправляюсь )
Roy1
лукойл так само зараз не в курсі,був колись Одеський...такий собі,чесно кажучи не дуже,зараз як мені відомо Одеський НПЗ закритий на реконструкцію,що вони продають,х.з. repa
А-92 гарантовано білоруський на WOG, він дуже хорошої якості,бо як я вже писав раніше "важкий",тобто густина його трішки менша за 95-тий. Але октанове число всерівно не дотягує до 95-го.Приблизно 93,8-94,0.
Хоча це вагомо для тих,хто не має "фішки"RON95.Я наприклад катаюь з фішкою (завдяки Semenigor)  beer2?тому що постійно в баку у мене  нижче 95-го  бензину не буває (це повязано з роботою )))
GREEN-WHITE AUTOFANS

Оффлайн Alex-K

• Пользователь
    • скачать бесплатно фильмы
« Ответ #152 : 30 Января 2012, 10:09:13 »
Заправляюсь ОККО Pulls 95 - непоганий бензин. Перевірений моїм дідом на Деу Ланосі на протязі 6 років :). Проблем з мотором не було - не було нагару, свічки чисті і розхід кращий.

Оффлайн Rapala

• Пользователь
« Ответ #153 : 30 Января 2012, 14:21:50 »
весь час заправляюсь на Окко на науковій, бо рядом. 92 і 95 - один хрен, різниці не побачив ні в дінаміці, ні в розході. А от Пульс 95 відчувається, машинка на ньому явно різвіша.

Останнім часом чую багато хороших відгуків про Лукойл той що як на Пустомити по Стрийській виїзжати.

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
« Ответ #154 : 01 Февраля 2012, 14:25:38 »
Останній раз вчора заправив 92 на WOG - мені бензин сподобався, проїзав за вчорашній день близько 200 км, таке враження що машинка почала веселіше їхати... тбудемо експериментувати далі....

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
« Ответ #155 : 01 Февраля 2012, 15:30:44 »
Позавчора заправив 20л. 95-го на ОККО. При цьому в баку було ще літрів 5-7 Шелівського 95-го.
Вчора машина почала на ходу глохнути !!!  :o :o :o
Окрім цього вчора трохи плавали оберти.
Сьогодні вранці повторилось - машина заглохла під час руху. Оберти майже стабільні.
Ввечері зніму датчик ХХ. Думаю через неякісний бенз причина саме в ньому.
Завтра відпишусь.
Отака куйня малята  ОККО  ! :(
« Последнее редактирование: 01 Февраля 2012, 15:32:51 от virus »
"Єдиний спосіб визначити межі можливого - вийти за ці межі" А.Кларк

Оффлайн Alex-K

• Пользователь
    • скачать бесплатно фильмы
« Ответ #156 : 01 Февраля 2012, 15:48:09 »
ОККО не куйня... Це просто ти мішанув бензини. В мене на Ланосі було таке саме, завжди заправлялися Пульсом 95 а раз якось щаправили чимось іншим. Глохла при холостому. ОККО хороший.
Різні варіанти могли бути...

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
« Ответ #157 : 01 Февраля 2012, 15:53:53 »
ОККО не куйня...
На рахунок ОККО можу посперечатись - як на мене якість бензу там не стабільна. Це вже не перший раз, коли я заправляюсь на ОККО і плююсь.  Хоча були і випадки коли на їхньому бензі машина літала.

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
« Ответ #158 : 01 Февраля 2012, 16:04:01 »
ОККО не куйня... Це просто ти мішанув бензини.

Це типу - не можна пити водку і запивати пивом  ugaga ugaga ugaga  alik

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
« Ответ #159 : 01 Февраля 2012, 16:11:38 »
Це типу - не можна пити водку і запивати пивом  ugaga ugaga ugaga  alik

:D жжошш   :D bravo   В моєму випадку "пиво" - це ОККО  :D

Оффлайн yurbec

• Старожил
  • Вчера Aveo LS; Сегодня Nissan Qashqai 2,0 4WD CVT
« Ответ #160 : 01 Февраля 2012, 16:14:07 »
virus, мабуть привчив машину до якісного бензину - от вона і траванулась.

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
« Ответ #161 : 01 Февраля 2012, 16:53:09 »
yurbec,  десь так, але трохи і не так.
Намгаюсь заправлятись на Shell. Потім йде GFC, потім WOG і на останок - ОККО.
Враховуючи "зміну влади" на GFC намагаюсь заправлятись на Shell.
Позавчора "під рукою" було ОККО, на якій і заправився.
Не хочу грішити на ОККО, але до цього часу такого з машиною не було ні разу.

Оффлайн Ex-lovelas

• Член клуба
  • Інтуіція - це вміння голови, відчувати дупою.
« Ответ #162 : 01 Февраля 2012, 16:55:41 »
virus,  ти впевнений що це через бензин?
Не потрібно відноситись до життя занадто серйозно, нам з нього живими всеодно не вибратися!!

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
« Ответ #163 : 01 Февраля 2012, 17:10:34 »
virus, Тут Толік натякає на те, що може машинка просто "змерзла"  dntknw , все ж не липень надворі  :D

Оффлайн Ex-lovelas

• Член клуба
« Ответ #164 : 01 Февраля 2012, 17:23:04 »
virus, Тут Толік натякає на те, що може машинка просто "змерзла"  dntknw , все ж не липень надворі  :D

ні я трохи не про то...  останні пів року я заправляв 95 на WOG s GFC... але буквально на днях залив на 150грн на ANP бо до наступної АЗС не доїхавби.. і нічого не сталося.. машина не глохне.. я не думаю що через то шо Вова 1 раз заправився на ОККО і заправив гіршу бадягу ніж на ANP
Не потрібно відноситись до життя занадто серйозно, нам з нього живими всеодно не вибратися!!

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
« Ответ #165 : 01 Февраля 2012, 17:36:53 »
virus,  ти впевнений що це через бензин?
Думаєм логічно. Через що глохне авто на ХХ ?
Впевнений, що усі бачили датчик ХХ і усі усвідомлюють, що достатньо і мікрограма якоїсь куйні, щоб налипнути (намерзнути) і збити ритм ХХ.
Відтак, думаю що саме через неякісний бенз відбувається така куйня з авто. імхо.
ЗИ. якщо є інші варіанти  - уважно слухаю. 

Оффлайн Ex-lovelas

• Член клуба
« Ответ #166 : 01 Февраля 2012, 17:40:15 »
Думаєм логічно. Через що глохне авто на ХХ ?
Впевнений, що усі бачили датчик ХХ і усі усвідомлюють, що достатньо і мікрограма якоїсь куйні, щоб налипнути (намерзнути) і збити ритм ХХ.
Відтак, думаю що саме через неякісний бенз відбувається така куйня з авто. імхо.
ЗИ. якщо є інші варіанти  - уважно слухаю. 

стану мехінаком мотористом шось пораджу.. але просто повірити не можу що на ОККО настільки фіговий бензин шо автомобіль заглох..  ДП може бути.. а от бензин...... хз..

я на АНП залив на 150грн 95-ї, практично в пустий бак.. і не маю ніких проблем.. получається шо на ОККО гірша бензин ніж на АНП... чи як?

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
« Ответ #167 : 01 Февраля 2012, 17:54:00 »
Ex-lovelas
...я на АНП залив на 150грн 95-ї, практично в пустий бак.. і не маю ніких проблем.. получається шо на ОККО гірша бензин ніж на АНП... чи як?

Ще рз повтрюю: проблема практично усіх наших АЗС - стабільність якості !!!!
В користь версії некісного бензу свідчить і той факт, що авто тупить при розгоні.

Оффлайн Ribeck

• Постоялец
« Ответ #168 : 01 Февраля 2012, 17:56:16 »
Я тут на днях їздив з другом до "народного цілителя", він возив свій ВАЗ 21099 на діагностику (скарги: "дуситься", "не хоче їхати"), думав що проблеми з карбюратором... Після проведеної діагностики майстер  сказав шо з технічної точки зору з машиною все чудово, а машина "не їде" бо бензин паскудний в нас а як дізнався шо друг заправляється на Шелі (а він заправляється тільки там) то ше з більшою впевненістю підтвердив це, мовляв, що останнім часом частенько чує скарги від клієнтів Шелу та й ще присутні в це й момент клієнти автомайстерні підтвердили теорію неякісного бензину на Шелі .... от таке то  repa

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
« Ответ #169 : 01 Февраля 2012, 18:03:15 »
.... останнім часом частенько чує скарги від клієнтів Шелу та й ще ... клієнти автомайстерні підтвердили теорію неякісного бензину на Шелі .... от таке то  repa

ти хочеш сказати, що "пивом" в моєму випадку був Шелл ??!!!
припустимо. чому тоді вона не тупила і не глохла дО того (маю на увазі до заправки на ОККО) ?  dntknw repa

Оффлайн Ribeck

• Постоялец
« Ответ #170 : 01 Февраля 2012, 18:08:36 »
до речі сам заправляюсь завжди на Окко - проблем ніколи не виникало  repa (хоча їжджу не багато :))
і в підтвердження слів Толіка, також недавно заправився на ANP (причина та ж: до наступної заправки можливо б недобрив  :D)  - машина їхала нормально без жодних негативних змін.

Оффлайн Ribeck

• Постоялец
« Ответ #171 : 01 Февраля 2012, 18:16:28 »
ти хочеш сказати, що "пивом" в моєму випадку був Шелл ??!!!
припустимо. чому тоді вона не тупила і не глохла дО того (маю на увазі до заправки на ОККО) ?  dntknw repa
та хз, сам на Шелі ніколи не заправляв, друзі теж заправляють на Окко і проблем ше поки ні в кого не було...
 мабуть просто немає стабільності в якості бензину на наших заправках

Оффлайн Ribeck

• Постоялец
« Ответ #172 : 01 Февраля 2012, 18:21:47 »
В Польщі рекомендують заправлятися  :), там якість стабільна і 92 кращий ніж наш 95 ...
недавно був в Польщі, заправляв, їздив - якість підтверджую   ;)

Оффлайн Андрюха-71

• Пользователь
  • 1,5 LS black Pearl
« Ответ #173 : 01 Февраля 2012, 18:35:38 »
Прочитав і зробив такий собі висновок.:
Якщо машина почала глохнути після заправки на якійсь даній компанії,значить, враховуючи теперішні погодні умови (-20) в паливі є або вода,або осад,який з часом назбирується  в резервуарах АЗС і який (яку ..Н2О) ті ж працівники технічних служб АЗС мають періодично відкачувати.Для цього є всі необхідні регламентні інструкції і засоби.(ревізія,замір метрштоком з нанесенням спеціальної пасти на присутність води,і таке всяке)
 Значить, або ці працівники недобросовісно відносяться до своїх обов'язків,або фірма-продавець палива "забила " на своїх клієнтів, а от якість палива  вже йде після цього всього.Хоча вона також відіграє не останню роль в поведінці машини.
GREEN-WHITE AUTOFANS

Оффлайн Semenigor

• Старожил
    • Видалення вм'ятин без фарбування
« Ответ #174 : 01 Февраля 2012, 23:34:04 »
Ну і мої 5 копійок.
Заправився два рази на шеллі Ві-Повером. Не сподобалось. Конкретно заправлявся на Шевченка, по дорозі до Рясне.
Останній раз (перед зустріччю в Брюховичах) заправився на ВОГу 92-ю бензою. Поки, що задоволений. І навіть виглядає, що економніше вийде по витратам ніж Шелвський Ві-Повер.
http://www.avtomaster.lviv.ua - видалення вм'ятин
http://www.avtozalizo.com.ua - запчастини до ZAZ, Chevrolet, Daewoo

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.