Автор Тема: Автозаправки у Львові  (Прочитано 23200 раз)

Оффлайн Handsomeboy

• Пользователь
Re: Автозаправки у Львові
« Ответ #175 : 03 Февраля 2012, 13:45:36 »
Semenigor,  в мене на 92-ий зранку заводиться з 10-го разу і то якщо повезе ((( а літом на 92-ій все було норм, от ліки коли похолодало .. а на 95-ій норм з пів оберту, хотя розхід на 92-ій менший 100%

Оффлайн Chak

• Новичок
  • Авешко 1,6 16V
« Ответ #176 : 03 Февраля 2012, 14:30:03 »
Semenigor,  в мене на 92-ий зранку заводиться з 10-го разу і то якщо повезе ((( а літом на 92-ій все було норм, от ліки коли похолодало .. а на 95-ій норм з пів оберту, хотя розхід на 92-ій менший 100%
таке саме минулого року було. Тому перед морозами лию 95.
Седан, хетчбек, тепер седан....значить буде хетчбек  :)
185/65/R14 - перший крок до кросовера

Оффлайн Alex-K

• Пользователь
    • скачать бесплатно фильмы
« Ответ #177 : 05 Февраля 2012, 21:32:05 »
Сьогодні заправлявся, бензин подорожчав на 0.10 грн..... (Pulls 95, Mustang від WOG)

Оффлайн Alex-K

• Пользователь
« Ответ #178 : 05 Февраля 2012, 21:33:12 »
Коли вже нарешті почуємо: "бензин подешевшав"... напевно ніколи...

Оффлайн Semenigor

• Старожил
    • Видалення вм'ятин без фарбування
« Ответ #179 : 06 Февраля 2012, 09:07:39 »
Alex-K, Чому ж. От на Укрнафті десь з місяць тому подешевшав на 10 коп. Там 95-й був 10-20, а тепер 10-10.

ДО речі, якщо на аватарі твоя машинка, то підкажу одну річ. Мухобойки мене страшенно дратують, бо псують вигляд авто, а екстер'єр це далеко не останнє, на що ми звертаємо увагу купуючи машинку. Але бачив сірі машинки де мухобойки були пофарбовані в колір машини і практично непомітні. Набагато краще дивиться.
Ну це ІМХО.
« Последнее редактирование: 06 Февраля 2012, 09:09:44 от Semenigor »
http://www.avtomaster.lviv.ua - видалення вм'ятин
http://www.avtozalizo.com.ua - запчастини до ZAZ, Chevrolet, Daewoo

Оффлайн Alex-K

• Пользователь
« Ответ #180 : 06 Февраля 2012, 09:13:03 »
Такі заправки як Укрнафта я не дуже одобрюю....

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
« Ответ #181 : 07 Марта 2012, 14:38:53 »
Андрюха-71,  Ти у нас спец по заправках, виникло таке питання:
ЩО скажеш про заправки Укрнафта, Львівпетроль, Авіас - це всі заправки входять в групу АВІАС і бензин у них Український з Керменчуцького НПЗ...
Просто як дивлюся зараз на різницю в ціні між бензином ВОГ і ШЕЛ та АВІАС - а це різниця у 70 - 80 коп на літрі - "українська жаба давить"   :D

Оффлайн STRIZH

• Старожил
« Ответ #182 : 07 Марта 2012, 15:42:24 »
Roy1, Вже як 5 років заправляюся польот норм, тяга є, провірено skaut
В тюнінгу нерахують грошей, їх вкладають для власного задоволення!

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
« Ответ #183 : 07 Марта 2012, 15:49:34 »
STRIZH, Питаю тому.що у мене є добра знайома, яка кілька років працювала на ЛьвівПетролі головним бухгалтером так вона сама мені говорила - "Якщо є інші заправки то на наші не заїжджай", :D от я і не заїжджав... repa
Цікаво тепер дізнатися що люди скажуть про їхній бензин...

Оффлайн STRIZH

• Старожил
« Ответ #184 : 07 Марта 2012, 15:55:42 »
Roy1, Ну не знаю, говорю з свого опита)) А головну бухалтершу знаю :D мені таке не говорила :o
В тюнінгу нерахують грошей, їх вкладають для власного задоволення!

Оффлайн Андрюха-71

• Пользователь
  • 1,5 LS black Pearl
« Ответ #185 : 07 Марта 2012, 22:04:32 »
Roy1,
тобі бухгалтерша говорила ДОБРЕ  8)
А різниця в ціні ,це не різниця в жабі, це різниця в якості .......
Це по-перше.
На даний момент в Україні (чи то навмисно,чи то від "випадковості" залишився ОДИН "виробник" бензину- Кременчуцький НПЗ (який входить до групи "Приват" АвіАс,УкрНафта,АНП.- група Коломойського)
Зупинився,знову ж  таки ЧОМУСЬ....Лисичанський НПЗ (це до Вашого відома ,бензин,який продає "Шел"),Одеський НПЗ (Лукойл).
Працює один Кременчуг,який не те що робить бензин, він просто його НЕдоробляє......
Решта бензину по-любому буде дорожчим, і не те що буде дорожчим, а й буде до квітня ДОРОЖЧАТИ. І це наслідки не цін на нафту в світі, а "мудрих" податкових навантажень на паливних трейдерів.\По простому- немає грошей в бюджеті, з якого крадуть без міри....
СпасібА житєлям ДанбаССа.........
GREEN-WHITE AUTOFANS

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
« Ответ #186 : 08 Марта 2012, 18:37:16 »
Roy1,
Працює один Кременчуг,який не те що робить бензин, він просто його НЕдоробляє......
ЩО значить НЕдоробляє???  repa Якщо знаєш - поясни чим відрізняється бензин з Кременчуцького НПЗ від інших бензинів ?
А про податки і політику будемо в іншій темі говорити  ;) beer2

Оффлайн Андрюха-71

• Пользователь
  • 1,5 LS black Pearl
« Ответ #187 : 08 Марта 2012, 19:23:07 »
Roy1,
недоробляє- це означає,що бензин ,який там випускається не проходить технологічного процесу ,щоб досягти хоч мінімального рівня стандарту Євро. А це очистка,зменшення кількості сірки,збільшення октанового числа.
А не робиться це все по одній банальній причині- застаріле обладнання ще 70-х років.І вони не те що не хочуть це робити, а просто не можуть.
Для прикладу Мозирський (Білорусь)чи Можейкю (Литва) НПЗ мають нові обладнання і роблять бензин стандарту Євро-4. Хоча в Європі і цей стандарт вже рахується минулим етапом. А для нас він за щастя.))
GREEN-WHITE AUTOFANS

Оффлайн Rapala

• Пользователь
« Ответ #188 : 09 Марта 2012, 16:53:57 »
Шось на минулому тиждні на Окко на науковій залили якусь бурду замість 92-го. ніфіга не тяне. :(

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
« Ответ #189 : 09 Марта 2012, 19:25:26 »
Андрюха-71, Якщо я правильно зрозумів,то від "українського" бензину можуть рано - чи пізно виникнути проблеми з каталізатором і паливною системою ....
От тепер і думай чи економити при кожній  заправці 20-30 грн  чи заливай дорожчий бенз і надійся що не доведеться чистити форсунки через 10  тис км.

Оффлайн Андрюха-71

• Пользователь
  • 1,5 LS black Pearl
« Ответ #190 : 09 Марта 2012, 21:35:51 »
Roy1,
так, ти правий, наслідки можуть бути недобрі. В першу чергу це форсунки і каталізатор.ще може виникнути проблема в сіточці на бензонасосі ,тобто вона просто може не пропускати бензин.І ще великий мінус неякісного пального-це те що він просто не згорає,а вилітає в трубу у вигляді крапельок.Тобто збільшується його розхід і зменшується тяга двигуна. Відповідно коли бензин не згорає,він відкладає нагар на стінках циліндрів і поршнів. А це відкладення (смола) дуже згубне для поршневої групи і  майже нічим не відмивається.
GREEN-WHITE AUTOFANS

Оффлайн nazzik

• Новичок
« Ответ #191 : 27 Сентября 2012, 16:43:08 »
запралявся на шелі постійно а тут вияснив що в них 95 тепер з Лисичанська  :o В мене навіть чек двигуан був раз засвітився від цього бензину і тяги нема нормальної. Той їхній v-power кращий недопорівняння, але дорогий. Може, хто вкурсі де зараз у Львові нормальний звичайний 95 ? Чи нормального вже нема ніде  obkur ?

Оффлайн Андрюха-71

• Пользователь
  • 1,5 LS black Pearl
« Ответ #192 : 27 Сентября 2012, 23:56:39 »
nazzik,
Лисичанський бензин не є найгіршим. Навіть можна сказати непоганим. Так як він дійсно виготовлений за стандартами.
Але не факт,що слова ,сказані на АЗС,що це  А-95,це правда.Тобі ж не показали "сертифікат" чи "паспорт",звідки це паливо.
А нормальний  звичайний  95-тий (Польський) є на WOG.Ціна та сама що і на всіх мережах АЗС.
GREEN-WHITE AUTOFANS

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
« Ответ #193 : 28 Сентября 2012, 10:22:10 »
Якщо ми знову заговорили про бензин - скажу свої спостереження:
Останні кілька місяців запрвляю виключно 92 бенз або на Лукойлі або на ЖФС (Мозирський бенз).
Середній розхід близько 8 літрів на 100 км зміншаного режиму (інколи виходить 8.2 інколи 7.8 л/100 км.)
У Липні їздив - катався по Карпатах (Закарпаття) так от привиїзді зі Львова заправив повний бак 92 на Лукойлі в Солонці, проїхав 510 км (можна вважати 100 тарса але по горах, перевалах і т.д.) приїхав на туж саму заправку і знову залив до повного бака - влізло 28,5 літра.
Трасовий розхід вийшов близько 5,8 л/100 км. (режим їзди - спокійний 100-110 км/год, близько 30% їзди з кондиціонером) vcool
А - забув сказати - авто - Лачетті 1,6 в машині 2 дорослих і дитина + дві сумнки в багажнику.
Можу сказти - бензином задоволений  :)

Оффлайн Андрюха-71

• Пользователь
  • 1,5 LS black Pearl
« Ответ #194 : 28 Сентября 2012, 10:53:57 »
Roy1,
Розхід хороший.  Але я особисто от  чомусь звик все робити "по книжці" Як там написано, так і роблю  soglasen :)

Графа "Октанове число бензину"
Це фото з книжечки по експлуатації. Там ще є декілька сторінок,які мені лінь було сюди вставляти. Так на тих сторінках те саме. "95 і вище"..... dntknw
GREEN-WHITE AUTOFANS

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
« Ответ #195 : 28 Сентября 2012, 14:10:05 »
Андрюха-71, У мене стоїть "фішка 91" ;)  тому заливаю 92 - і совість мене не мучить  :D

Оффлайн Андрюха-71

• Пользователь
  • 1,5 LS black Pearl
« Ответ #196 : 28 Сентября 2012, 23:01:20 »
Roy1,
А шо є така фішка "91" ? Навіть не здогадувався.... :) repa
GREEN-WHITE AUTOFANS

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
« Ответ #197 : 28 Сентября 2012, 23:26:04 »
Roy1,
А шо є така фішка "91" ? Навіть не здогадувався.... :) repa
Поки не купив Лачетті - теж незнав що така є.
А тут тільки вікриваєш капот - перше що бачиш це фішку з ВЕЛИКОЮ біркою  "91"  :D
Почитав на Лачетівському форумі, що всі Лачіки 1.6 теж  мають дві прошивки під 92 та під 95 бенз, однак на більшості з них стоять з заводу фішки на 92 бенз (якщо не помиляюся то машини після 2009 року вже йдуть без фішок з заводу).

Оффлайн nazzik

• Новичок
« Ответ #198 : 29 Сентября 2012, 00:13:43 »
Лисичанський бензин не є найгіршим. Навіть можна сказати непоганим. Так як він дійсно виготовлений за стандартами.

в них на касі було написано що в 95 бензина ДСТУ 2001 р. ! ну там де сірки в десять раз більше ніж треба. а то що бензин лисичанський то сказав заправщик. я теж бачив в неті що лисичанський бензин ніби євро-4 з ДСТУ 2007. одним словом не знаю но на шелі більше заправлятись не буду, хіба в-повер. і дякую за інфу по вог. був я сьодні в них то показали мені сертифікат відповідності де ДСТУ 2007, а бензин кажуть вроді білоруський.

і в мене ще питання, хтось заправлявся на СОКАРІ ?

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
« Ответ #199 : 29 Сентября 2012, 22:39:44 »
і в мене ще питання, хтось заправлявся на СОКАРІ ?
Отанніх кілька місяців заправляюся лише на Сокарі або на Лукойлі (щоправда заливаю 92 бенз) претензій до якості бенихину немаю.
Якщо я не помиляюся - 95 у них - Білоруський. (Мозирський НПЗ)

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.