Автор Тема: Автозаправки у Львові  (Прочитано 23202 раз)

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
Re: Автозаправки у Львові
« Ответ #75 : 30 Марта 2010, 12:56:31 »
yurbec Що за такі модні "прибори" - які показують якість палива???

Оффлайн yurbec

• Старожил
  • Вчера Aveo LS; Сегодня Nissan Qashqai 2,0 4WD CVT
« Ответ #76 : 30 Марта 2010, 13:10:46 »
Roy1 "засекречений" Мультітронікс. З допомогою його основних функцій можна багато чого побачити. От він мені і каже, що на останньому бензині розхід на холостих впав з 0,9л/год до 0,8. Останній бензин це 95 Sup від GFC. Є ще деякі признаки, що в бак потрапив кращий бензин. Але то вже окрема розмова. Мультітронікс, доречі має функцію яка прямо вказує на відносну якість бензину. Але мені було лінь нею користуватись.

Оффлайн Ex-lovelas

• Член клуба
  • Інтуіція - це вміння голови, відчувати дупою.
« Ответ #77 : 30 Марта 2010, 13:12:50 »
yurbec а ти не пробував перевіряти тим Чудо-пристроєм якість 95-го на АНП??
Не потрібно відноситись до життя занадто серйозно, нам з нього живими всеодно не вибратися!!

Оффлайн yurbec

• Старожил
« Ответ #78 : 30 Марта 2010, 13:25:48 »
Ex-lovelas як тільки виїхав із салону заправлявся тільки на ОККО (не рахуючи випадкового шмельцу по дорозі в Крим). До речі після шмельцу доводилося чистити свічки. На цьому "експерименти" з різними бензинами закінчилися. Правда був ще WOG. Але це дуже крайня ситуація - ледве заводився з 3-4 разу. Отже, як на мене екпериментів вистачить - прочистити всю паливну систему, це не свічки викрутити. Тобто, про АНП сказати нічого не можу. А "чудо-пристрій" це звичайний Multitronics RI-500.  beer2

Оффлайн Ex-lovelas

• Член клуба
« Ответ #79 : 30 Марта 2010, 13:28:30 »
yurbec чесно кажучи.... в мене машинка краще і тихіше їде на бензині з АНП ніж з ОККО  dntknw
Не потрібно відноситись до життя занадто серйозно, нам з нього живими всеодно не вибратися!!

Оффлайн yurbec

• Старожил
« Ответ #80 : 30 Марта 2010, 13:41:12 »
Ex-lovelas, що тут можна сказати? Скільки машин - стільки і думок у їхніх власників  dntknw. Це питання напевно залишиться відкритим. Я особисто, чесно кажучи ще ні разу не відчував різниці в роботі мотору на слух (може вона не була такою кардинальною), хоч і маю музикальний слух. Може я заслабий в цьому питанні. Але покази приладів при діагностиці на СТО говорять про різницю "до" і "після", а мотор (як мені здавалося) працював однаково. Майстер казали, що бувають люди, яким мотор краще працює після підкачки шин  :D. В мене машина краще їде після мойки  :D          beer2

Оффлайн Ex-lovelas

• Член клуба
« Ответ #81 : 30 Марта 2010, 13:43:16 »
yurbec після мойки в мене вобше машина РАКЕТА!!! :D :D :D

Оффлайн yurbec

• Старожил
« Ответ #82 : 30 Марта 2010, 13:47:05 »
Ex-lovelas отож-бо і воно  ;)! Тре машину частіше мити! І тоді ями можна буде перелітати і приторговувати ракетним паливом  :D

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
« Ответ #83 : 30 Марта 2010, 13:56:30 »
yurbec Щодо мультітронікса, зрозуміло.  beer2 Я думав, що ти проводив якісь "лабораторні" дослідження.  repa
На попередній машині їздив виключно на 92 від Лукойла - проїздив 40 тис. км. за 2 роки бе жодних проблем і їхала машина краще ніж на деяких 95 бензинах. bravo.
Це моє субєктивне враження - без жодних досліджень ...
Ще одне згадав - купив попередню машину БУ- проїхав 40 тис на одних свічках (скільки всього вони проїхали невідомо). Жодних прочисток системи, заміни свічок і т.д. не робив. На спідометрі на момент продажу було 210 тис км.

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
« Ответ #84 : 30 Марта 2010, 15:30:57 »
скажу вам так: найкраще машина їде на ХАЛЯВНОМУ бензині !!!  skaut ;)  :D
"Єдиний спосіб визначити межі можливого - вийти за ці межі" А.Кларк

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
« Ответ #85 : 30 Марта 2010, 16:11:37 »
virus
скажу вам так: найкраще машина їде на ХАЛЯВНОМУ бензині !!!  skaut ;)  :D

АДНАЗНАЧНА  skaut ШЕФ  vcool.
Шкода тільки, що рідко він попадається  :(

Оффлайн Андрюха-71

• Пользователь
  • 1,5 LS black Pearl
« Ответ #86 : 30 Марта 2010, 22:07:59 »
))) 95-й на GFC Прибалтика( Можейкю нафта) Так він непоганий. От тільки є маленький нюанс- ЛЕГКИЙ. Вилітає з баку так нормально.Про ОККО навіть не кажу. Вони зараз не до порівняння. Там купа всякої бензи в перемішку, а саме головне- МАШИНКА НЕ ЇДЕ _)))
Сама краща Бєнза  то БАЦЬКАВСЬКА ( Мозирський НПЗ) Білорусь.От там відчувається якість. РОЗХІД+ПОТУЖНІСТЬ.Де вона є? Питайте в Операторів АЗС ))) Вони точно скажуть ) Тільки не в ОККО!!!
GREEN-WHITE AUTOFANS

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
« Ответ #87 : 31 Марта 2010, 09:19:56 »
Андрюха-71 Якщо я не помиляюся, то раніше на ЛУКОЙЛІ 92 бензин був саме з Мозирського НПЗ (Білорусь). Мені цей бензин дуууже подобався особлиов у співвідношенні ЦІНА - РОЗХІД+ПОТУЖНІСТЬ.

Оффлайн Андрюха-71

• Пользователь
  • 1,5 LS black Pearl
« Ответ #88 : 31 Марта 2010, 16:43:12 »
Roy1
зараз бенза Мозирського НПЗ шо 92-й,шо 95 на WOG. Прекрасна. Особливо 95-й той шо Мустанг.
На Лукойлі якщо я не помиляюсь А-92 Адєса :) НПЗ (Одеський) - до речі він нікакущий.
GREEN-WHITE AUTOFANS

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
« Ответ #89 : 31 Марта 2010, 16:46:29 »
Андрюха-71 Останній раз заправляв 92 на Лукойлі приблизно рік назад, тоді там була Білоруська бенза. Який зараз - не знаю. Хоча у них добре тим, що постійно висить табличка в якій вказано постачальники кожного бензину...

Оффлайн vvtalk

• Пользователь
« Ответ #90 : 03 Апреля 2010, 17:02:19 »
Заправлявся на Лукоїл 95 але перестав,дурили на 20л пропадало десь 3л!!! Тепер заправляюсь на Шел простим 95 — нормальний бенз,розхід-потужність клас!!!

Оффлайн avik

• Пользователь
« Ответ #91 : 03 Апреля 2010, 17:37:58 »
Андрюха-71
 на рахунок ОККО погоджуюсь. Моторошно в них заправлятися. Попробував на GFC 95 - румунського виробництва. Машина їхала, навіть здалося що розхід трохи менший. Хоча це субєктивно дуже - залежить з якої ноги встав. Заправщик казав, що в них ще є прибалтійський  - типу кращий, щось на 20 коп виходив дорожче.

Оффлайн Андрюха-71

• Пользователь
  • 1,5 LS black Pearl
« Ответ #92 : 03 Апреля 2010, 17:57:55 »
avik
Так, є Прибалтійський 95-й Супер називається. Він непоганий, і чистіший, має октан приблизно 96,але є одне НО, він дуже легкий(густина), і тому більший розхід на ньому. От такої )
GREEN-WHITE AUTOFANS

Оффлайн avik

• Пользователь
« Ответ #93 : 05 Апреля 2010, 15:01:50 »
Андрюха-71

Я і на ньому попробував поїздити. Непогано їхалось. На рахунок розходу не помітив великої різниці. Не впевнений, що його летючість визначає розхід. Головне, що GFC можна довіритися.

Оффлайн avik

• Пользователь
« Ответ #94 : 11 Апреля 2010, 11:47:55 »
http://www.epravda.com.ua/news/4bae224e34837/view_print/  Я так поняв, що всі таскають бензин з одного заводу в Литві. GFC мабуть також.

Оффлайн Semenigor

• Старожил
    • Видалення вм'ятин без фарбування
« Ответ #95 : 12 Апреля 2010, 08:01:04 »
Ну так як почав свідомо аналізувати вплив бензину на їзду, то маю перший результат. Точніше два результати.
   1. Заправив 20 літрів 92-го на АНП. Машина перетворилася в дитячий візок. Розганялася дуже тупо, при чому часто помічав ефект, що спочатку мало шо реагує на педаль газу, потім десь із середини йде ривок і тоді вже жвавіше трохи. Крім того дуже впала потужність. На гірку що йде від Варшавської до "Львівгазу" при наявності одного пасажира збоку і 4-х (досить худих) підлітків ззаду (малого з братвою віз на шашлик) виїхав ледве. На першій передачі. На другій не міг. Кілька разів машинка глохла досить несподівано. Висновок: АНП - какашка.
   2. Вчора докатав те АНПшне ... до нуля так, що лампочка думав буде вже не світитися, а матюкатися і поїхав на GFC на київській трасі. Там залив 20 литрів 92-го. Заправщик сказав, що білоруський. Навіть недовгою дорогою додому помітив відчутну різницю. Більше звичайно побачу протягом тижня, а це поки що попередній результат.
http://www.avtomaster.lviv.ua - видалення вм'ятин
http://www.avtozalizo.com.ua - запчастини до ZAZ, Chevrolet, Daewoo

Оффлайн Ex-lovelas

• Член клуба
« Ответ #96 : 12 Апреля 2010, 08:40:32 »
Semenigor не правильно тест проводиш.. нуна заправляти на всіх заправках 92-гу, і пробувати виїжджати тим самим складом під ту горку... :)

Оффлайн yurbec

• Старожил
« Ответ #97 : 12 Апреля 2010, 09:10:16 »
Semenigor так важко їхати під ту гірку - то вже капєц, а не бензин  :o! Я на неї легко їду на другій і якби не ями третя булаб доречно. Обходь той бензин городами  dntknw

Оффлайн avik

• Пользователь
« Ответ #98 : 12 Апреля 2010, 21:35:33 »
Semenigor
Ну так як почав свідомо аналізувати вплив бензину на їзду, то маю перший результат. Точніше два результати.
   1. Заправив 20 літрів 92-го на АНП. Машина перетворилася в дитячий візок. Розганялася дуже тупо, при чому часто помічав ефект, що спочатку мало шо реагує на педаль газу, потім десь із середини йде ривок і тоді вже жвавіше трохи. Крім того дуже впала потужність. На гірку що йде від Варшавської до "Львівгазу" при наявності одного пасажира збоку і 4-х (досить худих) підлітків ззаду (малого з братвою віз на шашлик) виїхав ледве. На першій передачі. На другій не міг. Кілька разів машинка глохла досить несподівано. Висновок: АНП - какашка.
   2. Вчора докатав те АНПшне ... до нуля так, що лампочка думав буде вже не світитися, а матюкатися і поїхав на GFC на київській трасі. Там залив 20 литрів 92-го. Заправщик сказав, що білоруський. Навіть недовгою дорогою додому помітив відчутну різницю. Більше звичайно побачу протягом тижня, а це поки що попередній результат.

Я не знаю, що таке але АНПешний бензин ще ніхто, ніразу не похвалив, на відміну від GFC. Просто не уявляю, як його ще продають, а люди купують. І звідки його беруть.

Оффлайн Semenigor

• Старожил
    • Видалення вм'ятин без фарбування
« Ответ #99 : 13 Апреля 2010, 19:37:49 »
Витяг із статті про бензин в "Еженедельник «Автоцентр»" за квітень цього року
Цитировать (выделенное)
Итоги
Каковы же результаты проверки?
АЗС «Укртатнафта», «Лукойл», ТНК, Shell, ANP, КЛО, «Рось», БРСМ продают «честное» украинское топливо. Оно хоть и «далеко» от евростандартов, но вполне пригодно для большинства автомобилей. ОККО и «Укравто» предлагают качественное евротопливо (последнее – даже без маркировки Евро). Не подтвердились и «слухи» об ухудшении качества топлива на АЗС КЛО. Качество бензина «КЛО» отвечает ДСТУ 4063-2001 «Бензини автомобільні».
http://www.avtomaster.lviv.ua - видалення вм'ятин
http://www.avtozalizo.com.ua - запчастини до ZAZ, Chevrolet, Daewoo

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.