Вертаюсь до теми. Після тестів, а саме поїздки з роботи і на роботу (~12км по місту в помірних заторах) підняття крісла нічим, практично, не порадувало
. При зручній посадці праве коліно впирається в торпедо
.
правое колено впритык.Если двигать назад сидение то не удобно на педали нажимать
Але вчора вечером мене осінила ідея, з якою я, надіюся, отримаю перемогу у своїй 4-річній війні з посадкою в авео:
наростити висоту педалі зчеплення...Треба згадати, що всі минулі спроби зручно всістися (без допрацювання підняття крісла) впиралися в дві речі: 1. Праве коліно впирається в торпеду; 2. Вкрай не зручно витискати зчеплення, а то і, взагалі, проблема його витискати.
Знову ж таки підручними засобами (картон + пластикові хомути) монтую нехитре підняття висоти педалі на 2-3см і...
Добавлено: 21 Апреля 2012, 18:48:47
...нечайно натиснув відправити...
. Зато інтригуюче вийшло... Назад до теми:
...О ЧУДО! Аж не віриться як
ДОБРЕ СИДІТИ: максимально високо, кермо максимально низько (можна і вище, впливає тільки на посадку-висадку), ніякої незручності витискати зчеплення (думаю підняти ще чуть вище).
Зауважу, що все це чисто суб'єктивно, але мені здається, що ідея має допомогти в посадці навіть без доробки висоти крісла, але це вже для кожного індивідуально.
P.S. Залишилося тільки максимально вдосконалити безпечний підйом висоти педалі (чув, що мають існувати готові накладки).
P.P.S. Можливо я вигадав велосипед...