Замовив диски Rotinger - 482 грн. і колодки Remsa - 204 грн.
Привезли не ті колодки, що замовляв.... Але то не важливо.... Ціна на 5 грн менша...
В суботу замінив диски і колодки.
Перед заміною погуглив - знайшов відео на якому чувак розповідав як це складно замінити диски на Авео. І які тре спецключі і ударні викрутки, а модні набори не завжди допомагають.. бла-бла-бла...
Для тих, хто думає, що це важко - викладаю фотозвіт.
Спершу треба визначитись що потрібно для заміни, крім самих дисків і колодок.
Я взяв 1 літр пива і 1 літр вишневого елю (забігаючи наперед скажу, що то багато, бо диски замінив під пиво. Ель допивав вже сидячи в машині)
Ключ на 19 для того щоб відкрутити колеса, ключ на
14 для того щоб супорт відкрутити, викрутка щоб зняти диск, щітку, щоб почистити ступицю перед тим, Як диск натягти новий.
Умнік з ютуба порадив взяти голівку на 19 і вороток, а також подовжувач і т.д. Далі поясню, чому вороток не потрібен.

Колесо зняти легко. Рекомендую його під машину покласти. Якщо з домкрата впаде, то принаймні ноги лишаться...)
супорт відкручується ключем "на 14". Мені більш до вподоби накидний, але було таке що і ріжковим відкручував.

Рекомендую супорт зняти повністю з кріплень. Не забудьте шланг відєднати від скоби на стійці, щоб супорт не висів на шлангу. Так, як в мене колесо під балкою лежало, супорт якраз можна на колесо і покласти.
Далі відкручуємо скобу кріплення супорта. Чювак з ютуба сказав, що це архі важко і доступу нема.
Подивіться фото. Звісно нема, якщо супорт не зняти. І ніякі голівки не вставиш.

Зніміть супорт і вуаля.

тепер спокійно без всіляких приспособ ключем, яким ви відкручували колесо (він же балонний) відкручуємо скобу.
Доступ пречудовий. Крутитиш однією рукою, іншою пиво тримаєш.
Далі - просто.
Відкрутити два гвинтика. На малюнку вони в кружечках.

Не знаю, як кому, а мені вдалося це легко. 3 із 4 відкутились викруткою від руки. Четвертому довелося допомогти. Вставив викрутку і один раз молотком стукнув - далі від руки.
В мене виникла невелика складність, коли знімав старий диск з правого боку. Але оскільки диск старий і йшов в кращому випадку на якір до гумового човна - спокійненько лупашив по диску зсередини молотком, провертаючи ступицю потихеньку.

так і зняв

Почистив щіткою ступицю з надією, що більше так не прикипить.
Зібрав в зворотньому порядку.
П.С. Про те, що стравлювати потрібно циліндр гальмівний не пояснюю, на попереднх сторінках це написано чудово.
П.П.С. Коли поставили супорт на місце - не забудьте причіпити гальмівний шланг до скоби на стійці. Бо я забув. Приєднував наосліп вже коли колеса на машині стояли, лежачи на спині під машиною.