midaV, я ніби ніде не стверджував, що СЕ це еталон, і взагалі чудо техніки, будь які програми мають баги, але як на безкоштовну програму, то вона на наших мустангах показує набагато більше параметрів ніж інші розповсюджені проги для OBD-II , і розхід палива це лише маленька частина того, що вона показує, але вона дає можливість оцінити умови в яких експуатується автомобіль, характер їзди водія, і це багато цікавих параметрів (наприклад температуру ОЖ, а відповідно роботу термостата, навантаження двигуна, і т.д.), і доречі, не таруючи її, а встановши коефіцієнт 3,7, про який я читав на форумах, у мене дані співпали з даними підрахунку за заправленими баками (далеко не одним баком) і пройденими кілометрами з точністю до 0,05 літра, що як на мене гон
, але так вийшло, і митєвий розхід на ХХ 0,8 - 0,9 про який теж неодноразово писали власники БК, і доречі показник по заправленим бакам теж можна піддати сумніву, а як же славнозвісний недолив на заправках, і зміна обєму бензини залежно від її температури?
І ЩЕ РАЗ повторюсь, розхід палива це найменше що вона показує!
P.S. Вона ще показує сигнал від ДК2, якого теж у Авео 1,5 перших версій нема, і що?це її не робить гіршою)) просто треба мозги включати, а не тупо графіки дивитись))) хоча якщо мозгів нема, то як відомо "там" не візьмеш)) Це не особисто до тебе)) а загалалом не люблю людей які гамняють чиюсь працю, мужик сидів робив прогу, на халяву в неті виклав, а тут її лише критикують, і кажуть своє фе
Особисто я кажу йому дякую, бо як на мене вона не дуже менше показує від дорого Сканматіка