доброго ранку, таваресчє умнікі
сьодні вранці почула пісню навіть не знаю хто співає... і чомусь вона мені наклалася на наш хфорум
слова приблизно такі - *неужели обязательно надо с кем то бороться? почему просыпаясь по утрам, мы находим тот об"экт который нас раздражает и продолжаем вести войну?*
і ще... як там Цой співав....
И мы могли бы вести войну
Против тех, кто против нас,
Так как те, кто против тех, кто против нас
Не справляются с ними без нас.
звісно ж це не умні думки а вього то мої особисті.... але... навіщо?
форум прикольна штукенція... спочатку люди дружать шопіпець... потім чим більше товаришували, тим більше воюють
таких жорстоких товаришувань принаймні за десяток вже перевалило - це стосується і одеситів, і дніпропетровців - не тільки друзів парами.... саме пагане що потім починається *холодна* війна - *ізпадтішка*(не знаю як по українські буде)
зустрітися і з"ясовути ні в кого бажання немає - краще підсирати одне одного тут, на голубих просторах інету... навіщо?
і саме прикольне, що зараз кожен сприйме те що я написала на свій рахунок і частково буде прав - але я ні на чійому боці - і пишу я це не конкретно одній людині а всім....
кожна людина з якою я спілкуюся мені по своєму дорога і цікава... і навіть якщо хтось зі мною не спілкується тому що я наприклад пару днів потому спілкувалася з людиною *з ворожого лагеря*
то це не значить що людина зникла з мого життя - просто на даний час так
і взагалі - мені дуже все це огидно писати.... але... ну чому? ну невже підсирати одне одного це е сенс життя? ну не подобається людина - навіщо ганятися друг за дружкой по темам і цькувати одне одного? чи то є конкурс - за ким залишиться останне слово?
як то там ще співав Цой
Я не люблю когда мне врут
Но от правды я тоже устал.
Я пытался найти приют,
Говорят, что плохо искал.
И я не знаю каков процент
Сумасшедших на данный час,
Но если верить глазам и ушам -
Больше в несколько раз.
слухайте... ну давайте жити дружньо.... а ?
це ж так просто.....
паганий мир краще гарної війни
зи. всіх лЮблю