нарешті сьогодні закінчив підсвітку днища своїй пташці
.
Виложу маленький фотозвіт виконаної роботи, може комусь допоможе.
З самого початку було придбано діодну полоску довжиною 3 метри, ось фрагмент, що залишився
якщо її пускати в таком вигляді то її потрібно 5,5 метрів, тому вирішив порізати її на блоки
і почав їх спаювати до кучі, через кожні 5 см. Місця пайки заливав (не знаю що воно таке, продається такою трубочкою, при нагріванні стає текучою і потім знову стає твердою, схоже на силікон) і вдівав термоусадку
осьтак вийшло
в такому вигляді мені здалося що вони там довго не протянуть, вода пісок, і т.д. тому придбав прозорий шланг
в цю трубку спочатку просунув стальну проволочку і привязав до неї діоди і затянув їх в середину
кінці трубки запаяв тим же самим що й діоди, провіряв на герметичність у воді.
після довгих роздумів як це закріпити під днищем, так як воно гнучке, прийшла їдея причіпити цю лєнту до металопластикової труби 16 діаметру за допомогою пластикових стяжок
до днища крепиться за допомогою защолок які використовують при монтажі наружної проводки.
завдяки тому що труба жорстка вистачило три хомута на сторону.
ось так виглядає на задньому бампері
і передній
ще один + металопластикової труби її можна зігнути по формі бампера.
і ось результат
в живу виглядає набагато краще ніж на фото, світло рівномірне і червоний зовсім не такий як на фото а набагато кращий.
вийшло просто бомба
я коли все це включив сам в шоці був
забув, включається разом з габаритами, але поставив на всяк випадок вимикач під торпедою
один на днище і ще один на підсвітку ніг.
залишилось тепер це все перевірити часом.