Автор Тема: Хроніка ремонтів наших Авешок  (Прочитано 47196 раз)

Оффлайн marjan12

• Пользователь
Re: Хроніка ремонтів наших Авешок
« Ответ #425 : 09 Ноября 2010, 20:44:09 »
Handsomeboy,  А пробіг який в тебе ?

Оффлайн Handsomeboy

• Пользователь
« Ответ #426 : 09 Ноября 2010, 20:57:07 »
marjan12, Зараз пробіг 75 тис... але не факт що реальний пробіг більший.... так як машину купував б\у. Масло за останні 5 тис міняв 2 рази так як на сервісі залили мені fuch titans ultra unic 10w40 я відїзди на ньому 2 - 2,500 км мені зїло 0,5л приблизно, поїхав до одного моториста сказав замінити масло і слідкувати як їсть... Залив зараз GM 10w40 наїздив приблизно стільки ж, по місту масла не жре, потрасі к-ка раз проїхав 80-100 вроді не зїло або якщо і зїло то дуже мало бо незамітно, позаминулий раз дав їй більше 140- 160 зїло 100% скільки приблизно 0,3-0,5 см на щупі. останній раз їхав вже 90-120 реально таке відчутя що такох зїло 0,1-0,2 см так як більше обганяв на обгоні давав мотору 4-5 тис оберт
« Последнее редактирование: 09 Ноября 2010, 21:05:06 от Handsomeboy »

Оффлайн Handsomeboy

• Пользователь
« Ответ #427 : 09 Ноября 2010, 21:06:15 »
marjan12, неможу сказати так як сам на ній от наїздив 6 тис приблизно а масло міняв як бачиш через 2000- 2500 тис =(

Оффлайн marjan12

• Пользователь
« Ответ #428 : 09 Ноября 2010, 21:08:47 »
Handsomeboy,   Відкрути свічі і подивись чи їх не закидує маслом   

Оффлайн Handsomeboy

• Пользователь
« Ответ #429 : 09 Ноября 2010, 21:12:44 »
marjan12, Відкручував нагар є але ізолятори не закопчені а а білі. свічки нові бо міняв як купив машину на денсо 20 тт

Оффлайн marjan12

• Пользователь
« Ответ #430 : 09 Ноября 2010, 21:17:27 »
Ну якщо білий нагар  то напевно вже не сальники клапанів  не спіши шось робити покатайся  так тисяч 10 подивись як буде  і відпишеш !

Оффлайн Handsomeboy

• Пользователь
« Ответ #431 : 09 Ноября 2010, 21:19:13 »
marjan12, Я завтра подивлюсь свічки і напишу сюди бо свічки дивися коли замінював масло

Оффлайн marjan12

• Пользователь
« Ответ #432 : 09 Ноября 2010, 21:23:45 »
Handsomeboy,   Оглянь мотор  в районі зубчатого ремня  на наявність  потьоків масла можливо ще і сальник розпрідвала підтікати   в тебе 8 клапанів ?

Оффлайн Handsomeboy

• Пользователь
« Ответ #433 : 09 Ноября 2010, 21:33:22 »
marjan12, Хм... Я так дивився ніде вроді нічого не тече, ти сам зі Львова ?  та в мене 1,5  8 кл

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
« Ответ #434 : 10 Ноября 2010, 10:34:45 »
Handsomeboy, В тому як "жере" масло дуже багато залежить від самого масла. В попередню машину я заливав Ксатрол 10 /40 так жерло зараз приблизно 60-700 грам на 10 тис км. 
Купив Авеху теж БУ (тобто реальний пробіг невідомий) - поміняв масло - залив те саме Кстрол - проїхав десь 8 тис з'їло близько 0.5 літра і почав клацати один гідрокомпенсатор. Поїхав до моториста - промили мотор залив Мобіл 1 10/40 - гідрокомпенсатори перестали калатати - масло трошки рівень падає - за 10 тис доливаю близько 0.5 літра - і це при тому, що у мене капало масло біля катушки зпалювання та біля датчика тиску масла, ( зараз поміняв прокладку, і загерметизував датчик) ніде більше не капає - тепер буду дивитися чи далі буде падати рівень...
Я вважаю, що 0.5 літра масла  на 10 тис. км. - це ще не критично і краще за таких обставин в мотор не пхатися ....
Між іншим у багатьох двигунах ( зокрема Мазди, БВМ, і т.д.) вигоряння  масла на рівні 1-2 літри на 10 тис км - це нормативний показник, який записаний в характеристиках двигунів...  ;)

Оффлайн Handsomeboy

• Пользователь
« Ответ #435 : 10 Ноября 2010, 12:34:24 »
 Roy1, діло в тому що в мене на попередньому маслі зїло за 2500 тис на 0,5 л.. ( маєш може майстра по моторах підїхали б хай подивиться або ти подивися б... просто я взагалі незнаю по мотору нічого то моя перша машина
« Последнее редактирование: 10 Ноября 2010, 12:38:56 от Handsomeboy »

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
« Ответ #436 : 10 Ноября 2010, 12:47:36 »
Roy1, діло в тому що в мене на попередньому маслі зїло за 2500 тис на 0,5 л.. ( маєш може майстра по моторах підїхали б хай подивиться або ти подивися б... просто я взагалі незнаю по мотору нічого то моя перша машина
0.5 літра за 2500 км - це багато. :(
Можливо тобі варто на офіційний сервіс заїхати на нормальну компютерну діагностику двигуна - кошутватиме не багато - зато може хоч "діагноз" поставлять, я сам теж не спеціаліст то навряд чи тобі щось толкове пораджу.
Єдине що - перевір на працюючому двигуні - відкрути пробку зля заливання масла - і накрий дірку долонею - потримай кілька секунд - газни пару разів - якщо на долоні буде масляний наліт - значить як мінімум сальники клапанів треба міняти....
А ще нехай тобі хтось подивиться на твій глушник коли їдеш на високих оборотах - якщо йде сивий димок - значить проблема з маслозємними кільцями.
Це такі два найпростіші "народні " методи перевірки, ну звичайно ще можна компресію поміряти в кожному циліндрі.... для заспокоєння совісті.
А толкового моториста у мене теж немає  :(

Оффлайн Handsomeboy

• Пользователь
« Ответ #437 : 10 Ноября 2010, 12:50:23 »
Roy1, Долонею вже провіряв масла нема, а от димок казав один майстер що вроді є... правда то дуже відносно бо було темно... а так коли заводиш машину то диму практично нема скажем прямо так як у всіх

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
« Ответ #438 : 10 Ноября 2010, 13:02:06 »
Handsomeboy, ну тоді тобі пряма дорога на Галичину або ще кудись на комп діагностику, перевірку копресії в циліндрах і т.д.
пи.си - а може то тобі таке "якісне" масло попалося? а може ти любиш двигун заганяти в 6 тис обертів - тоді нічого дивного у тому, що масло пропадає....

Оффлайн Handsomeboy

• Пользователь
« Ответ #439 : 10 Ноября 2010, 13:14:23 »
Roy1, Галичину то на городоцькій ?

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
« Ответ #440 : 10 Ноября 2010, 15:00:35 »
Handsomeboy, Ще тут почитай   http://aveo.com.ua/smf/index.php?topic=7428.0  ти не один з подібними проблемами.
А на Галичину на Городоцькій можеш подзвонити - запитати скільки буде кошщтувати діагностика і т.д. або дзвони на інші сервіси у кого є обладнання для компютерної діагностики...

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
« Ответ #441 : 10 Ноября 2010, 15:02:46 »
Handsomeboy, так, на Городоцькій.  Або на Пластик (вул.Січинського) або Радар (кінець вул.Стрийської).
"Єдиний спосіб визначити межі можливого - вийти за ці межі" А.Кларк

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
« Ответ #442 : 10 Ноября 2010, 15:11:11 »
Handsomeboy, Якщо подумати логічно то такий як у тебе "розхід" масла міг би бути про пробігу двигуна як мінімум 200 тис, або якійсь поломці...

Оффлайн Handsomeboy

• Пользователь
« Ответ #443 : 10 Ноября 2010, 20:00:13 »
Roy1, дякую ту тему вже читав...

virus, дякую за інформацію

Оффлайн Beat

• Старожил
  • /dev/null
« Ответ #444 : 04 Января 2011, 17:45:25 »
Прийшли і до мене трабли. Почало пропадати масло з бачка ГУР, 2 рази вже доливав, так як було менше позначки MIN, глянув глибше, захист в маслі, і тече в районі рульової рейки., підїхав на Пластик, сказали що скоріше за все проблема з рейкою. Але що б її зняти-глянути, треба викласти порядка 400 грн., ну і + якшо в них брати рульову рейку то і того вийде 8 000 грн по росходам (ціна самої рейки 7 000 грн.). Шось як на мене то задофіга, Пластик дорогий сервіс конешно, ну але вісім штук то шось явно забагато.

Хто підкаже до кого можна звернутися, шо б хоча б глянули, чи треба рейку міняти, чи може сальник потік.

P.S. СТО Форвард, Галичина Авто - рейками не займається
« Последнее редактирование: 04 Января 2011, 17:48:42 от Beat »

Оффлайн Semenigor

• Старожил
    • Видалення вм'ятин без фарбування
« Ответ #445 : 04 Января 2011, 18:24:29 »
Beat,
рульові роблять в Дублянах. І роблять добре. Але я візитку їхню на роботі маю. Завтра можу взяти і дам номер. Або задзвони десь з 10-ї ранку мені і я продиктую номер.
мій номер 067-9653909
http://www.avtomaster.lviv.ua - видалення вм'ятин
http://www.avtozalizo.com.ua - запчастини до ZAZ, Chevrolet, Daewoo

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
« Ответ #446 : 04 Января 2011, 21:22:55 »
Beat,
рульові роблять в Дублянах. І роблять добре....

+1. Мене туди в свій час (коли ще їздив на Деу) посилали навіть майстри із Пластику.
"Єдиний спосіб визначити межі можливого - вийти за ці межі" А.Кларк

Оффлайн Beat

• Старожил
  • /dev/null
« Ответ #447 : 04 Января 2011, 22:27:48 »
наразі їду завтра в кооператив  "Ласточка" до майстра Діми, Саші, тоже багато хто їх радив з хорошого боку (в тому числі на Форварді), ну і Дубляни не далеко, і туди поїду, порівняю ціни       
« Последнее редактирование: 04 Января 2011, 22:31:14 от Beat »

Оффлайн Beat

• Старожил
  • /dev/null
« Ответ #448 : 04 Января 2011, 22:37:01 »
Доречі поміняв вижимний підшипник на Форварді (привет чорна полоса :)), так як почав свистіти (пробіг 52 тис.  :o)

підшипник - 120 грн
робота - 400 грн

Зробили за день, зранку лишив, ввечері забрав, все файно, надіюся проживе довге і спокійне життя  soglasen 

Оффлайн Beat

• Старожил
  • /dev/null
« Ответ #449 : 05 Января 2011, 16:48:45 »
Був зранку в к. Ласточка (Діма, Саша), і того сказали що потік сальник рульової рейки, по ціні вся робота з матеріалами - 850 грн
Дзвонив потім в Дубляни, там сказали що треба рем.комплект для рейки, а це 1300 грн + робота 400 грн, разом  = 1700 грн, але дають гарантію 20 000 км пробігу.

Різниця між ними майже в 1000 грн, шо впринципі немало, відгуки хороші що в одного що в другого, вот тільки що вибрати ... ніхто не користувався їх послугами ?                 

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.