Автор Тема: Хроніка ремонтів наших Авешок  (Прочитано 47200 раз)

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
Re: Хроніка ремонтів наших Авешок
« Ответ #250 : 28 Апреля 2010, 23:11:34 »
памятаю як під час одного із ТО мені вписали в рахунок зняття-монтаж захисту. Я питаю - а нах ви його знімали? Вони - щоб масло злити. Я кажу - так там жеж є спец. отвір для цього. Вони - так захист би маслом залили....  :o  Кажу :  це були б мої проблеми  -  зняв би і помив. А так  -  платити зайвих 45 грн. не буду. Я вас не просив його знімати це раз, а по друге не було потреби. Масло зливається через спец. отвір, а поміняти фільтр він не заважає.
Стискаючи зуби від злості  - все ж таки відмінусували суму  ...   :D

... ця операція висококваліфікованого рівня, вищої кваліфікації потребує тільки загвинчування ковпачка ніпеля  :D.
:D bravo
"Єдиний спосіб визначити межі можливого - вийти за ці межі" А.Кларк

Оффлайн Handsomeboy

• Пользователь
« Ответ #251 : 28 Апреля 2010, 23:43:25 »
virus, ха ха ха оце ти їх взув ))))

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
« Ответ #252 : 28 Апреля 2010, 23:49:33 »
Handsomeboy  якшо взяти перелік робіт, які проводились під час проходження ТО і уважно вичитати - гривень на 30-50 цей рахунок можна легко збити.  Перевірено!

Оффлайн Semenigor

• Старожил
    • Видалення вм'ятин без фарбування
« Ответ #253 : 29 Апреля 2010, 07:28:04 »
virus, ха ха ха оце ти їх взув ))))
Да. Це він може.
А ше йому зчеплення там перевіряли. :)
http://www.avtomaster.lviv.ua - видалення вм'ятин
http://www.avtozalizo.com.ua - запчастини до ZAZ, Chevrolet, Daewoo

Оффлайн Ex-lovelas

• Член клуба
  • Інтуіція - це вміння голови, відчувати дупою.
« Ответ #254 : 29 Апреля 2010, 08:27:46 »
Handsomeboy  якшо взяти перелік робіт, які проводились під час проходження ТО і уважно вичитати - гривень на 30-50 цей рахунок можна легко збити.  Перевірено!

я як проходив ТО... переглянувши весь список з значно завишеними цінами, відмінусувавби тільки регулювання фар.. всі інші роботи мені здається  потрібні..
Не потрібно відноситись до життя занадто серйозно, нам з нього живими всеодно не вибратися!!

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
« Ответ #255 : 29 Апреля 2010, 09:07:10 »
Ex-lovelas питання не втому чи потрібні вони  -  питання в тому, чи їх робили !!!???

Оффлайн Ex-lovelas

• Член клуба
« Ответ #256 : 29 Апреля 2010, 09:20:03 »
virus робили однозначно...  skaut
Не потрібно відноситись до життя занадто серйозно, нам з нього живими всеодно не вибратися!!

Оффлайн Handsomeboy

• Пользователь
« Ответ #257 : 29 Апреля 2010, 12:43:46 »
Доречі, я ж поміняв сайлент блоки в майстра в дублянах. Класний дядько! Виявилось що на ричагу де сайленти стоять різьбу позравивали =( один болт закрутили нормально а інший тупо незакручували а запхали і головку приварили і він так тарабанив... короче поміняли мені там ремінь моторний з роликом, + намучились з тим болтом поки болгаркою від піляли потім віконце в рамі зробили дали туди гайку і нормально закрутили, само собою заміна сайлент блоків - обійшлось мені це задоволення в 280 грн за роботу... якщо є бажання можу написати координати майстра у інший розділ ;)

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
« Ответ #258 : 29 Апреля 2010, 17:02:28 »
Handsomeboy Пиши однозначно - може комусь знадобиться. Вважаю, що ціна нормальна - середня ціна за заміну ременяі роліка РГМ - 200 грн.... - тому, вважаю, що з тебе дуже нормально "взяли"  bravo

Оффлайн Semenigor

• Старожил
« Ответ #259 : 01 Мая 2010, 08:14:36 »
Так. Одне бухтіння виявив. Таки згнилили задні аміки нові. Вчора поміняв їх на старі, а ці віддам назад і буду шукати інші. Ці були KLS. Типу Корея. Ну видно не дуже. Передні нормальні ніби, а задні почали бумкати. Виявив по тому, що коли досить легенько качав багажником, то вже відчувалося бум-бум. Поки міняв аміки на старі заодно й багажник трохи підрегулював, бо гуляв.

Оффлайн Semenigor

• Старожил
« Ответ #260 : 05 Мая 2010, 20:55:15 »
Альо? Хтось з наших Каябу ставив?

Оффлайн balasar

• Пользователь
« Ответ #261 : 05 Мая 2010, 21:03:16 »
SemenigorВ мене спереду стоїть... шукай я вже десь враження писав тут.
Chevrolet Aveo 1.5 Hatch-BLACK (100500км)

Оффлайн kulpick

• Неизвестный герой
« Ответ #262 : 07 Мая 2010, 15:49:49 »
Привіт.

Наїздив 4700 почало скрипіти ліве переднє колесо. На галичині попередньо два рази регулював вільний хід педалі гальм - не було накату. З галичини спригнув. Поїхав на діагностику на Галич-Авто. Подивились - кажуть клинить поршень в супорті. Давай міняти по гарантії. Подивились, а то колодки труть - поршень відходить норм. Змазали зачистили ніби ок...

В мене таке питання. Чи повинно між гальмівним диском і колодками бути якась мінімальна шілина? Логіка підказує що так, а на СТО мені тлумачать, що воно ще не втерлось. Мож в мене клинять колодки? Диски страшенно гарячі -- аж колісний диск гарячий.

П. С.: Бачив тему про гальмівні диски і колодки... але все ж вирішив писатити тут. Як би Львів рідніше.

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
« Ответ #263 : 07 Мая 2010, 15:59:05 »
kulpick звичайно що має бути мінімальний зазор.

А зараз машина по накату їде?
Те, що диск гарячий -  не дивно. Він у всіх не холодний. Спробуй декільки разів різко натиснути на педаль гальма і відразу пустити по накату. Так ти частково дізнаєшся чи клинить поршень чи ні.
Спробуй підїдь "в гаражі до дяді Васі". Послухай, ще і його.

Оффлайн kulpick

• Неизвестный герой
« Ответ #264 : 07 Мая 2010, 16:24:28 »
Дякую, virus

Машина по накату їде - пробував таку методику.

А з мін. зазором розберусь

Оффлайн STRIZH

• Старожил
« Ответ #265 : 08 Мая 2010, 20:45:39 »
Цитировать (выделенное)
Альо? Хтось з наших Каябу ставив?
Вже як рік проїздив на каябах  - все ок ;)
В тюнінгу нерахують грошей, їх вкладають для власного задоволення!

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
« Ответ #266 : 08 Мая 2010, 23:02:24 »
STRIZH а як би можна було би тебе попросити проїхатись ...  ::)   Так сказати  -  провести невеличкий тест-драв каяби ?  stroit glazki (за пиво звичайно ...  :-X )

Оффлайн Semenigor

• Старожил
« Ответ #267 : 09 Мая 2010, 09:44:00 »
STRIZH а як би можна було би тебе попросити проїхатись ...  ::)   Так сказати  -  провести невеличкий тест-драв каяби ?  stroit glazki (за пиво звичайно ...  :-X )
Да-да. Підтримую. Раз все одно virus ставить пиво, то і мені проїхатись. :)

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
« Ответ #268 : 09 Мая 2010, 12:27:58 »
Semenigor У мене спереду стоїть Каяба  (газ масло) - вже 20 тис накатав - все Ок.   vcool  vcoolминулого тижня поставиаи задні GM газ -масло. - тепер зад не "гуляє". bravo
Так що для Авео газ - масло - саме те що треба - абсолютно не жорсткіше ніж оригнальні масляні аміки.   beer2

Оффлайн STRIZH

• Старожил
« Ответ #269 : 09 Мая 2010, 16:47:04 »
virus Semenigor Нема питань! БУде зустріч приїду покатаю beer2
В тюнінгу нерахують грошей, їх вкладають для власного задоволення!

Оффлайн kulpick

• Неизвестный герой
« Ответ #270 : 09 Мая 2010, 17:20:11 »
kulpick звичайно що має бути мінімальний зазор.

А зараз машина по накату їде?
Те, що диск гарячий -  не дивно. Він у всіх не холодний. Спробуй декільки разів різко натиснути на педаль гальма і відразу пустити по накату. Так ти частково дізнаєшся чи клинить поршень чи ні.
Спробуй підїдь "в гаражі до дяді Васі". Послухай, ще і його.

На гаражах ще не був. Хочу добити грьобану галичину до ручки. Дотяну до першого ТО і спригну з гарантії, але те що повилазило хочу зробити по гарантії.

Вирішив перевірити гальмівні диски на ступінь нагрівання наступним чином.
Проїхався 7 км. без вигористання педалі гальм. При потребі гальмував двигуном і ручним тормозом. Перевірив гальмівні диски. Лівий передній був гарячий, а правий передній ледь теплий. Я так розумію тут є якась несправність. Думаю так не повинно бути. Буде це вагомим аргументом для галичини? Так щоб я не лаханувся мол нова машина не все втерлось і т. д.

Оффлайн Ex-lovelas

• Член клуба
« Ответ #271 : 09 Мая 2010, 18:20:56 »
kulpick а кіко ти наїздив?

Оффлайн yurbec

• Старожил
  • Вчера Aveo LS; Сегодня Nissan Qashqai 2,0 4WD CVT
« Ответ #272 : 09 Мая 2010, 20:15:03 »
kulpick по дорозі в Крим я зупинявся перекусити і т.д. Так от, я як тіпа заправський шофер копав шини і пробував рукою диски (ступиці) на предмет нагріву - були тільки трохи теплі (враховуючи літню пору). Особисто я впевнений, що між тормозними колодками і тормозним диском у вільному стані тертя бути не повинно, що легко перевірити при вивішеному передку. Якщо в "галичині" кажуть протилежне, попроси дати офіційний письмовий висновок із зазначенням цього "протилежного" для слідуючої подачі скарги в "Укравто". Чомусь здається, що на них це повинно подіяти. З особистого досвіду: не переймайся наслідками твоєї нервової поведінки при спілкуванні з інженером по гарантії, вимагай письмового підтвердження відмов на твої письмово викладені претензії до гарантійного обслуговування, не бійся скласти враження емоційно не врівноваженої людини, яка захищає свої права (бачив, як на них справляє враження влучний і обгрунтований мат). Звичайно, у всьому потрібно знати міру і внутрішньо контролювати свої вчинки.  beer2

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
« Ответ #273 : 09 Мая 2010, 20:22:11 »
... між тормозними колодками і тормозним диском у вільному стані тертя бути не повинно, що легко перевірити при вивішеному передку.
однозначно skaut

kulpick ... вимагай письмового підтвердження відмов на твої письмово викладені претензії до гарантійного обслуговування, не бійся скласти враження емоційно не врівноваженої людини, яка захищає свої права (бачив, як на них справляє враження влучний і обгрунтований мат). Звичайно, у всьому потрібно знати міру і внутрішньо контролювати свої вчинки.  beer2

" ... золотые слова говориш, Юрий Венедиктович ..." (с)  :D

Оффлайн yurbec

• Старожил
  • Вчера Aveo LS; Сегодня Nissan Qashqai 2,0 4WD CVT
« Ответ #274 : 10 Мая 2010, 09:58:29 »

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.