Автор Тема: Мухобойка!?  (Прочитано 2960 раз)

михайло

• Гость
Мухобойка!?
« : 05 Января 2008, 12:09:40 »
Здоров, братва!!! Як може від  мухобойки знести з траси,шановні?вона захищає капота від камінчиків та комарів з мошками.Та  й естетичний вигляд непоганий, там як тойоти прадо або кемри, на моїй авешці виглядаї непогано, пропоную тему обговорити, а не зачиняти її , як дверцята...

-SE-SOFIEVKA-

• Гость
Re: Мухобойка!?
« Ответ #1 : 05 Января 2008, 16:22:33 »
Здоров, братва!!! Як може від  мухобойки знести з траси,шановні?вона захищає капота від камінчиків та комарів з мошками.Та  й естетичний вигляд непоганий, там як тойоти прадо або кемри, на моїй авешці виглядаї непогано, пропоную тему обговорити, а не зачиняти її , як дверцята...

Повнiстю згоден з апонентом!!!! Задав питання,а менi почепили замок на запитання!
Так я повнiстью и не зрозумiв! Чому такi жахливi наслiдки використання мухобойки(( !!!
Доволi прискиплэвэ ставлення до такого дiвайса,чи цэ вжэ не дiвайс???

михайло

• Гость
« Ответ #2 : 05 Января 2008, 17:56:57 »
а що таке дівайс?...поясніть, будь-ласка.це як-то ноу-хау?я свою приліпив на скотч, друзяко з прадо посадив на саморізи.може так краще, порадьте  що робити. 8)

-SE-SOFIEVKA-

• Гость
« Ответ #3 : 05 Января 2008, 19:40:01 »
михайло
Як цэ прикрутив? Я бачив тiки на скотчцi!!!!!! Цэ мабуть оригiнал якийсь!!

михайло

• Гость
« Ответ #4 : 05 Января 2008, 19:57:38 »
-SE-SOFIEVKA-

шановний, а увас який авео, у мене білий, 2004 року, 217 тисяч пробігу, з гідропідсилювачем., мухобойку посадив на скотч, закріпив двома саморізами, з виду як новий, доречі а у кого які авео?а ну порасказуйте

Оффлайн m@x

• Администратор
« Ответ #5 : 05 Января 2008, 20:23:02 »
Друзi! Тема про мухобойку розжована в достатнiй кiлькосьтi! Користуйтеся пошуком.

-SE-SOFIEVKA-

• Гость
« Ответ #6 : 05 Января 2008, 20:28:25 »
Ciрий мiталик:2 поколiння,дуже гарна!!! skaut
При наймi я у захватi!!!!!! При змозi додам фото!!!
Хоча пiсля того як побачив цэ http://www.tripcomputer.ru/forum/viewtopic.php?t=501  alikспати нэ хо!!!!!!
Як тiки з'явится одразу купуватиму!!!!!!!!

Та ще в них чудовi бортовi компутери!!!!!!
« Последнее редактирование: 05 Января 2008, 20:32:46 от -SE-SOFIEVKA- »

Оффлайн m@x

• Администратор
« Ответ #7 : 06 Января 2008, 10:59:47 »
Ну, добре, лінтяюги! Ось вам посилання на мухобойки 1 2 3 достатньо?

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.