Ответ на вопрос "Что такое клуб и как в него вступить?"
Вже третій сезон на Gislaved Nordfrost-3 високий профіль. Просто чудо, весною знімати не хочеться, настільки мягко кататись. Рекомендовано асоціацією авеоводів України.
Пришлось GoodYear Hydragrip покупать и ездить с комфортом
Sven,а Hydragrip це зимова резина чи літня, чи немае різниці ?Я чого цікавлюсь, бо весною прийдеться літню резину купляти ,от і в роздумах тіпа
Як я дивився на всых форумах найкраща зимова Nokian Hakapellita , але ціна так трохи кусається.... я взяв Nokian Hakapellita RSI 185 на 65 R14 одне колесо по знайомству потягло за 520 грн.... але я розумію так... що зима це зима.... ы зимову резину беруть раз в три-чотири роки... бо заводом виробником вони випускаються саме на цей термін, а потім починається процес руйнації Краще раз заплатити дорожче... і не міняти її кожний рік!
В мене GoodYear Ultra Grip 500 .http://www.ityre.com/uk/tyres/catalog/goodyear/model/1374/Гума чудова!!!! Не шипованаОдну зиму відїздив, не буксував ніразу, щіплення з дорогою, льодом прекрасне, Довольний як слон і всім рекомендуюБрав минулого року в Червонограді 14/186/65 по 65$ за штуку.