Это интересно))) Думаю я в Теме)
так?
1. !NILS! =1
2. OLEG_S 2 взр+ 2 подростка
3. Серж 1
4. Юджуля 2
5. Яринки 2
6. Лысые - 2
7. Щербаки = 2
8. Vick +- подросток
9. .A.L.e.X.
10..
зи. шановні, нагадую ,вартість житла орієнтовно 60-70 грн доба з людини, не стісняємся , пишемся, думаю - що це вже непрілічна не приїхати за таку халяву
зи.з
и. для інформації попередньо - по їжі - є поки такі варіанти - 1. кожен везе все, що побажає на себе і + ще чуток - як показав той рік - це навіть багато виходить - але в цьому варіанті ризик викидати їжу, бо всі намагаються привезти побільше на того парня, і воно все залишається. Але немає обязаловки - хто що зміг - то то й привіз - хоч семки одні - особиста справа кожного
2.аля новосілки - на основні гарячі блюда - суп, плов, і тп - в общак (орієнтовно 20-30 грн) - все інше - кожен що взяв, то й молодець
3. є один гарний варіант - вартість +- 50 грн з людини за 3 дні, але з різноманітними домашніми стравами - але цей варіант поки уточнюється
4.чисто шашлична їжа : Мясо (багацько) - в общак + овочі фрукти кавуни кампоти - кожен сам. (можливо + супчик на ранок )
можливо в кого які пропозиції - пишем, розглядаєм
Добавлено: 06 Августа 2015, 17:04:53
доречі.
так як особо дрес кода не буде, але зовсім без теми якось некомільфо - чогось прийшло на думку...
тема навеялась Рафаеличем - його постом...
День Рождения только раз в году.Можно игнорировать его, не замечать,но отменить само событие.. Не надо отнимать у авеоклубников(тех кто остались верны ему) повод встретится с людьми которых любиш, которые хотят встретится друг с другом.Кто хочет -найдёт возможности приехать,Кто нет-найдёт причину и не одну. Дню рождению быть. .А формат??? Каждый берёт с собой выпивку, кусок сала,четвертинку хлеба, луковицу. и... море позитива, улыбку, хорошее настроение, желание пообщаться с дррогими ему людьми..Что ещё надо? Желания.
Старі фотографії на стіл розклади,
Дитячі історії смішні розкажи
І справжнім друзям не забудь, подзвони
Бо добре чи зле, з тобою завжди вони... (с) Кузьма
Кожного ,хто буде присутнім ,прошу згадати будь-яку цікаву на його думку (веселу чи сумну) історію із його життя в авеоклубі ..
і ввечорі... у костра... будемо ділитися спогадами