У мене моторчик модуля бензонасоса вже поміняний....тому підозра на регулятор тиску, він також у модулі тусується....
Добавлено: 15 Сентября 2015, 14:39:21
Питання до знавців конструкції моторного відсіку E-TEC II, авео.
Під рамою де защолка капота, трохи правіше
, бовтається якась фішка на проводі орієнтовно над радіатором, а ось куди чи з чим вона повина зєднуватись? і ще рядом також тонкий провод у гофрокожурі, але без роз'єма, наконечник якиїсь плоский пластмасовий із трьома дирками, ніби якась "масса" чи що, нікуди також не приєднаний лиш проводком прикріплений до іншого проводу (я так думаю що якиїсь криворукий механік мені цей провід забув на місце приліпити, а до розєма якиїсь інший провод).....
може я тупо пояснив, але хто знає той знає що там і як)
Добавлено: 17 Сентября 2015, 11:27:04
З мого попереднього питання вияснив таке:
Та фішка про яку я писав - це розєм для датчика температури навколишнього середовища, цей датчик не встановлюється виробником бо на панелі приборів вікно закрите...А вот щодо проводу що біля цієї фішки я надибав - не пойму що це за провід.....
у гофрокожурі, але без роз'єма, наконечник якиїсь плоский пластмасовий із трьома дирками, ніби якась "масса" чи що, нікуди також не приєднаний лиш проводком прикріплений до іншого проводу Цей провід заходить позаду ЕБУ у переднє ліве крило через отвір та тянеться не понятно куди...
Хто що може сказати з цього приводу?
дякую