Автор Тема: Нестійкі обороти..провали в динаміці  (Прочитано 7292 раз)

Оффлайн Alex_S

• Старожил
  • г. Одесса
    • CarPC
Re: Нестійкі обороти..провали в динаміці
« Ответ #25 : 24 Июля 2015, 14:16:14 »
Akuzmich, В моторе 1.5 нет клапана рециркуляции, он есть только в 1.6.
Компьютер в машине
Мой БЖ

Оффлайн Reutov

• Неизвестный герой
« Ответ #26 : 24 Июля 2015, 14:30:20 »
непомню чи писав, що цей маленький глюк (падіння обертів та тупість) відбувається при прогрітому двигуні? це може на щось впливати, тобто температура? на катушку чи регулятор тиску палива? до речі де цей довбаний регулятор на моїй моделі - у модулі насоса? на рампі його немає!

Оффлайн Akuzmich

• Пользователь
  • Chevrolet aveo LT 1.6 16v
« Ответ #27 : 24 Июля 2015, 14:41:01 »
По идее должен быть, он даже на нексиях и ланосах попадается иногда, хотя утверждать не буду точно, По регулятору давления-если нет на рампе то тогда в колбе насоса, если в колбе насоса то можно поспрашивать тех кто менял колбу целиком чтобы вытащили регулятор и за пиво отправили
« Последнее редактирование: 24 Июля 2015, 14:44:32 от Akuzmich »

Оффлайн Колючий

• Пользователь
  • Колючкамобиль
« Ответ #28 : 24 Июля 2015, 15:00:28 »
Я  задал вопрос про катализатор, Вы не ответили. У меня была похожая ситуация. На холодную машина ехала нормально, на горячую ее за хвост держало. Долго  искал проблему, оказалось, что оплавился кат. Выбили, вварили трубу и полет нормальный.

Оффлайн Reutov

• Неизвестный герой
« Ответ #29 : 24 Июля 2015, 16:12:41 »
не думаю що катал-р, бо на теплий двигун вона теж літає, але лиш інколи тупийть з падінням обертів, це триває десь 2 - 3 хвилини...далі оберти на місті.

Оффлайн Akuzmich

• Пользователь
« Ответ #30 : 24 Июля 2015, 16:24:39 »
Газ случайно не стоит?

Оффлайн Reutov

• Неизвестный герой
« Ответ #31 : 24 Июля 2015, 16:47:46 »
ні ....тільки на бензині...був такий період що заливав дешевий бензин...може регулятор тиску палива забитий і клинить пружина на прогрітому двигуні....

Оффлайн Akuzmich

• Пользователь
« Ответ #32 : 24 Июля 2015, 16:51:52 »
Может

Оффлайн Reutov

• Неизвестный герой
« Ответ #33 : 25 Июля 2015, 15:55:48 »
ніби знайшов причину...збоку каталізатора зверху на шві якась схожа на застившу каплю шарик (схоже на клейковину що на деревах буває) стікаючи до низу катіка....це що поплавився кат? що робимо? заміна чи вибиваємо? що там із прошивкою ЕБУ при вибиванні ката? Хто що може сказати з цього приводу?
Прошу відмітити що при цьому машина їде нормально, лиш інколи на прогрітому чуток тупить....це він винен гад каталітичний? я вже ледь не пів машини перебрав))))

Оффлайн Akuzmich

• Пользователь
« Ответ #34 : 25 Июля 2015, 18:16:13 »
Врядли, кат или забитый или нет, он керамический, а капелька-ну мож чтото попало на него, это же снаружи

Оффлайн Колючий

• Пользователь
  • Колючкамобиль
« Ответ #35 : 25 Июля 2015, 18:38:54 »
Сними его и загляни внутрь. И все станет ясно. Если посыпался то выбиваем, ввариваем трубу и все. Ничего не нужно перешивать.

Оффлайн Reutov

• Неизвестный герой
« Ответ #36 : 27 Июля 2015, 11:37:02 »
Не згідний, кат забивається по-трохи в міру обрушення сот та плавлення, зверху на кат нічого не могло капнути, зверху нього лямбда, чиста, там не протікає нічого і не може протікати в принципі....на шві явно видно що кат оплавився та вижимає свої соки, які стікають по ньому...

Знімуть кат, потім напишу що там було у ньому))))

Оффлайн Колючий

• Пользователь
  • Колючкамобиль
« Ответ #37 : 27 Июля 2015, 13:19:23 »
Знімуть кат, потім напишу що там було у ньому))))
И мне интересно!

Оффлайн Akuzmich

• Пользователь
« Ответ #38 : 28 Июля 2015, 13:05:22 »
Вы кат видели когдато? Если он забит то просто соты закупорены, а если поплавился то наружу точно никак не вытечет прям чтобы капли)), просто немного деформируется и растрескается

Оффлайн Reutov

• Неизвестный герой
« Ответ #39 : 29 Июля 2015, 12:58:13 »
Короче така петрушка)
Вибили кат, я б не сказав щоб дуже забитий був, хіба що трохи по колу по краях, але машинка стала легка та швидка. Запах у салоні - зовсім трошки є, і то не завжди, але у мене глушак задній барабан дирявий, може і від нього затягувати. Шум - відсутній. У салоні тихо як і було при наявності ката. Витрати палива - ніби так само як і при наявності ката. Ще одне - двигун не гріється так сильно як було при каті, та остиває також значно швидше!!!
Висновок: для евро 2 (з одним лямбдою) кат - це зайва річ, особливо після 100 штук пробігу.
Одне не розумію, що там за застивші потьоки з боку ката були ззовні. Реально там нічому падати на нього щоб поплавилось від температури, над тим місцем де потьок знаходиться лямбда, колектор прикритий обшивкою і дістатись до ката важкувато щоб на нього щось впало зверху.

Оффлайн Akuzmich

• Пользователь
« Ответ #40 : 29 Июля 2015, 13:05:55 »
Та может с дороги чтото просто залетело, не берите в голову, так что с провалом? Норм все или еще не проявлялось пока?

Оффлайн Reutov

• Неизвестный герой
« Ответ #41 : 29 Июля 2015, 13:25:25 »
Після як вибили кат, комп.діагностика показує що все ОК тобто помилок немає. хід нормальний...обороти на місці....провалів немає. Нехай так і буде!!!!!! vcool

Оффлайн Колючий

• Пользователь
  • Колючкамобиль
« Ответ #42 : 29 Июля 2015, 13:33:00 »
Поздравляю! Я оказался прав.)))))

Оффлайн Reutov

• Неизвестный герой
« Ответ #43 : 29 Июля 2015, 14:21:51 »
спс..
а у Вас як поводить себе авто після того як зник кат?

Оффлайн Колючий

• Пользователь
  • Колючкамобиль
« Ответ #44 : 29 Июля 2015, 19:28:06 »
Все отлично!

Оффлайн Reutov

• Неизвестный герой
« Ответ #45 : 31 Июля 2015, 11:44:10 »
Недовго я порадувався без каталіза тора...знову провал...знову впали обороти...шо за хрень така? що там ще може бути? в чому проблема?
На холодний двигун машинка мов формула 1, а на прогрітому через день інколи падуть обороти знову....
Я чув таке, що без ката (на двигунах де лямбда одна стоїть перед катом) все рівно треба прошити ЕБУ щоб вимкнути ляьбду взагалі, бо відтік газів без ката супер швидкий з випускного колектора і лямбда не фіксує нормально вихлоп кисню....просто не встигає....
Які будуть думки?

Оффлайн nalsuR

• Старожил
  • 093.911.66.77
« Ответ #46 : 31 Июля 2015, 14:24:07 »
Как вариант, проверь резинки на форсунках.
А мне по барабану вся эта муть,
Я не червонец, чтобы нравиться всем!

Оффлайн Колючий

• Пользователь
  • Колючкамобиль
« Ответ #47 : 31 Июля 2015, 15:09:28 »
Упс... У меня стоит газ Евро2, до того как выбил кат, мне прошивали под Евро0, потому что датчик воздуха давал ошибку и горел чек. После удаления катализатора ничего не шил, полет нормальный.
Еще история : на днях обратился знакомый, у него Ланос 1,5. Пропала динамика, машина на бензине и газе тупая. Менял насос, сетку, свечи, фильтра... Без изменений. Проверял сканером... Безрезультатно. Оказалась катушка. Полет нормальный.

Оффлайн Reutov

• Неизвестный герой
« Ответ #48 : 31 Июля 2015, 16:14:17 »
Чи може винуватцем моєї історії також бути клапан вентиляції бензобака....там ніби якщо він клинить то виникають проблеми з холостими, або може несправність системи примусової вентиляції картера (оскільки клапан рециркуляції у мене відсутній)....може шланги PVC забиті...якось я помітив що на закрутці  клапаної кришки куча лайна була у виді масляного нальоту....
Щодо катушки....незнаю, адже машинка їде в основному суперово, лиш інколи при нагрітому двигуні тупить з падінням оборотів. Катушка та вв провода або нормальні або не працюючі постійно.....

Оффлайн Akuzmich

• Пользователь
« Ответ #49 : 31 Июля 2015, 20:34:11 »
Я 8 лет работал на диагностике, и вполне успешно, перечитайте что я писал и проверьте, я ж говорил что кат не виноват, лямбда тоже не при чем, оставьте ее в покое, если все же неймется убедиться то просто отключите ее, загорится чек, двигатель начнет работать в аварийном режиме по усредненным таблицам(перепрошивальщики также делают, только чек не горит))

Я склоняюсь к тому что выпадают из работы пара цилиндров, хотя снимите ка этот процесс на видео и выложите, а там посмотрим))
« Последнее редактирование: 31 Июля 2015, 20:39:28 от Akuzmich »

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.