Автор Тема: ГРАВІТАЦІЯ  (Прочитано 6704 раз)

Оффлайн Gosha orange

• Член клуба
  • ...яскравий AveйkO...(БЕЗ ГБО))
Re: ГРАВІТАЦІЯ
« Ответ #50 : 23 Декабря 2013, 14:14:36 »
Vitalych,  ну а шо поробышь )))
Honda Accord 2.4 ___ [ місто-герой КИЇВ ] ___  ...breathe deep, race hard... https://e-drive.com.ua/@Gosha_orange/cars

Оффлайн absurdum

• Старожил
  • in corpore
« Ответ #51 : 24 Декабря 2013, 12:22:24 »
Звичайно, у кінотеатрі Сандра Буллок репетує ще голосніше :-)
Миша: Хочеш купатися?
Толя: Я стрілять хочу!

Оффлайн sergeyts

• Постоялец
« Ответ #52 : 24 Декабря 2013, 21:39:28 »
Теж дивився вдома. На жаль нема в нас поки що 3D ((. Фільм сподобався не дивлячись на певні "ляпи". Ну фізика там, уламки російського супутника, орбіти близько і тд. Тільки один "ляп", як на мене, дуже виділяється і є ключовим для сюжету. Це коли Сандра вимушена відпустити Джорджа Клуні. Смішно просто, так подали ситуацію ніби він висить на Землі над безоднею. В космосі якщо  Сандра його змогла б  зупинити, його можна булоб уже й не відпускати, або відпустити і він нікуди не полетів би. Там далі, коли корабель Сандри запутався в стропах, він же не висів в натяжку,  а полетів назад. Момент з Клуні мені не сподобався, але в іншому дуже гарний фільм.
« Последнее редактирование: 24 Декабря 2013, 21:42:40 от sergeyts »
Хочеш купатися, сину? Я СТРІЛЯТИ ХОЧУ!!! © Л. Подеревянський

Оффлайн grits

• Старожил
  • Донецк
« Ответ #53 : 26 Декабря 2013, 17:51:39 »
Теж дивився вдома. На жаль нема в нас поки що 3D ((. Фільм сподобався не дивлячись на певні "ляпи". Ну фізика там, уламки російського супутника, орбіти близько і тд. Тільки один "ляп", як на мене, дуже виділяється і є ключовим для сюжету. Це коли Сандра вимушена відпустити Джорджа Клуні. Смішно просто, так подали ситуацію ніби він висить на Землі над безоднею. В космосі якщо  Сандра його змогла б  зупинити, його можна булоб уже й не відпускати, або відпустити і він нікуди не полетів би. Там далі, коли корабель Сандри запутався в стропах, він же не висів в натяжку,  а полетів назад. Момент з Клуні мені не сподобався, але в іншому дуже гарний фільм.
+1 именно этот ляп был ключевым, в остальном - фильм заслуживающий внимания и уважения. Как минимум потому, что половину фильма смотришь в "театре одного актера" и блин не скучно... а говорят все темы изъезжены... и двух хороших актеров для фильма хватит, лишь бы идея была классная!

Оффлайн Vitoldo

• Старожил
  • через тонированное стекло не разговариваю
« Ответ #54 : 19 Января 2014, 21:52:11 »
Посмотрел фильм, чтоб как говорится увидеть то о чем "так долго говорили большевики". Честно говоря так и не понял. "Бездна" 1989 г. и то меня больше держит в напряжении, чем это. Эмоциональность имхо однообразна, что ослабляет ее. Клуни хоть как то вытягивает еще. В общем моё мнение - на один раз.

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.