Автор Тема: Є ідея на травневі свята (2-9 травня) відвідати Урекі, Грузія  (Прочитано 6292 раз)

Оффлайн absurdum

• Старожил
  • in corpore
Моя добра знайома (працювали разом багато років) наразі є адміністратором готелю Мегоброба *2+, що знаходиться в 50 метрах від пляжу на узбережжі Чорного моря на так званих чорних магнітних пісках. Перша берегова лінія. Безкоштовно надаються пляжні рушники і парасольки. Всі номери обладнані балконами. У кожному номері холодильник, кондиціонер і телевізор із супутниковими каналами. Можна користуватися приладдям для барбекю і безкоштовним Wi-Fi зонах громадського користування. У 5 хвилинах ходьби знаходиться автобусна зупинка Megobroba. Відстань до залізничного вокзалу Урекі (Ureki) складає 2 км.

Ціна номеру на три людини на 7 днів складає приблизно 2600 грн. Сніданки включені. Єдиний мінус - дорога туди і назад: на літаках WizzAir ~ 2800 грн. З людини. Автівкою якщо їхати, то довго - 1900 км в одну сторону :) Але з Донецька - тікі так ))) Може, ідея дика, але варта уваги, тим більше що цікавіше туди автівками. Як думаєте? Температура води на травневі свята приблизно складає 19-22 градуси.

Добавлено: 03 Апреля 2013, 11:54:16
З'ясувалося, що через Абхазію їхати не рекомендовано, а через Осетію - занадто довго, якщо їхати через Верхній Ларс. Паром дуже дорогий. Залишається тільки авіо, на жаль. :(

Добавлено: 03 Апреля 2013, 12:00:59
На жаль, через Абхазію не рекомендовано, а через Верхній Ларс (Осетія) занадто далеко. Паром дорогий. Залишається тільки авіа варіант.

Добавлено: 03 Апреля 2013, 12:05:57
Отримав інформацію, що з приходом до влади Іванішівілі начебто можна їхати через Абхазію. Повідомлю трохи пізніше.
« Последнее редактирование: 03 Апреля 2013, 12:05:57 от absurdum »
Миша: Хочеш купатися?
Толя: Я стрілять хочу!

Оффлайн Вега

• Пользователь
Через Абхазію було навіть протипоказано. Грузія вважає республіку незаконно відторгнутою грузинською територією, існуючий пункт пропуску з їх точки зору є також незаконним, перетин кордону з боку Абхазії є порушенням державного кордону Грузії. Покарання - здається, до чотирьох років ув'язнення (за останнє не впевнений - дізнавався ще минулого року). Мій знайомий їздив "Ланосом" до родичів у Вірменію минулого року, за звичкою СССР поїхав через Абхазію - повертався назад і через весь Північний Кавказ виходив на Воєнно-Грузинську дорогу (єдиний офіційний КПП між РФ і Грузією - Верхній Ларс). А потім ще платили за озброєний супровід на відрізку уздовж кордону з Південною Осетією. (Хоча я сам хочу колись поїхати у Грузію цією дорогою ... От якби Абхазія "відкрилась"...)

Оффлайн AceUA

• Член клуба
absurdum, из Донецка летают на Кутаиси от 340 грн., а там до Уреки 93 км...
...або псих, або геній...це дві крайності однієї і тієї ж сутності )))

Оффлайн absurdum

• Старожил
  • in corpore
absurdum, из Донецка летают на Кутаиси от 340 грн., а там до Уреки 93 км...
На травневі білети значно дорожчі (якщо летіти з Києва). Принаймні у WizAir. Треба ще подивитися на Fly Georgia. Та думаю, тема в прольоті, бо більшості не цікаво.

Оффлайн AceUA

• Член клуба
absurdum...та да, не совсем бюджетно с дорогой...
...або псих, або геній...це дві крайності однієї і тієї ж сутності )))

Оффлайн absurdum

• Старожил
  • in corpore
absurdum...та да, не совсем бюджетно с дорогой...
Тоді у Крим? "Там тепло! Там яблоки!" (с)

Оффлайн LeiTO

• Партнер клуба
  • Газовщик. Авиатор по совместительству :)
    • Газ на авто
Я бы летом слетал бы в отпуск....а-то в Грузятии небыл никогда, интересно :). Можно будет организовать контакт со знакомой? А что там с визами?
Газ на авто клубная скидка на установку ГБО - 5%
(06З)66З7722 (044)З5З0З4З (новый сайт в процессе доработки)

Оффлайн absurdum

• Старожил
  • in corpore
Я бы летом слетал бы в отпуск....а-то в Грузятии небыл никогда, интересно :). Можно будет организовать контакт со знакомой? А что там с визами?
Звичайно, можна, але влітку там аншлаг. Готуватися треба заздалегідь. Туристична віза в Грузію не потрібна громадянам України на перебування терміном до 90 днів.

Оффлайн Paolo

• Постоялец
absurdum, Тема интересна. Второй год работаю над схемой съездить в Грузию (подбиваю друзей, потому как одной машиной не хочу, и компанией веселее, а нужно что б у всех всё совпало - деньги, время, настроение,и т.д. и т.п.). Хотелось бы на авто - больше посмотреть, остановиться, где хочется и насколько хочется. Но явно не на майские (как в песне "... но институт, экзамены, сессия...") дитё в школе, жена-ДаЗдраПерМа, (д.р. 1-го мая), собираемся в Крым. Может летом или в начале осени и созреем. Ну и конечно стоимость проезда не на последнем месте, где-то в 4 500-5 000грн бензин станет. С собой, так чтоб не черезчур, думаю на троих 1 000$ нужно. А если на майские, то цена за отдых неплохая, но вот наколядовать сейчас на дорогу и с собой так быстро не получится. + 3,7,8 рабочие дни, хотя нет ничего невозможного... Поэтому, в плане информативности и контактов, лично мне познавательно.  beer2

Оффлайн absurdum

• Старожил
  • in corpore
Переліт недешевий, на жаль. А місце там дійсно чудове. Чорний пісок (темного такого кольору) з великим вмістом заліза - якщо до нього піднести металевий предмет - піщинки моментально обліплять його :)  А через Абхазію таки їхати не рекомендовано. Можуть виникнути серйозні проблеми на кордоні з Грузією.
« Последнее редактирование: 05 Апреля 2013, 09:14:44 от absurdum »

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.