Вчора була остання серія серіалу про Чапаєва.
Не люблю серіали і не люблю телевізор.
Але, дружина дивилсь... Одним оком і я бачив.
Книжку не читав, тільки анекдоти, але вийшло так, що знав набагато більше, ніж дружина, яка навіть анекдотів не знає...)
Кіно, як кіно. Дивувало одне:
Братовбивство. Хто не знає - громадянська війна - це страшніше, ніж просто війна.
Бо, ніхто не вторгався на чужу територію. Це все відбувається в одному котлі і ти не можеш відрізнити свого від чужого.
До чого я це?
та до того, що поки ми не торкаємось політичних питань - ми єдині.
Як тільки торкаємось політики - відразу злість в очах і розкол.
Не знаю, може хтось є в авео-клубі з приближених до пасічника, зека, нинішньої зечки, недонациста, червоного комуна, але я не бачу між ними принципової різниці.
Не потрібна людина, Яка обєднає.. бо одна людина ніц не здатна зробити. Потрібно, щоб люди любили одне одного, а не обливали грязюкою на тлі політики, та ще й не своєї, а "їхньої" політики, бо НАРОД далекий від "верху".
Друзі поменьше агресії. Навряд чи хтось з "них" читає наші "хвилі в тазіку".
Було би набагато краще, якби я міг сказати цій самій Фаріонші в очі, що вона неосвічена і хвора людина, яку варто ізолювати, та навряд чи така можливість в мене буде. Але це ж не привід гризтися між собою, писати недвусмислі фрази і натяки.
Ось мені зараз добре видно, як люди накинулись одне на одного... добре, що без зброї. Маю надію до цього не дійде. І здоровий глузд допоможе зрозуміти, що ми браття ("козацького роду" (с) )