Автор Тема: Фарион требует запретить буквы "Ы" и "Ё"  (Прочитано 6941 раз)

Оффлайн Андрюха

• Старожил
  • Если стало в жизни туго - погляди на морду друга
Фарион требует запретить буквы "Ы" и "Ё"
« Ответ #75 : 25 Февраля 2013, 14:05:02 »
зи 350 років українську в Україні забороняли і придушували,на сьогодні російську в Росії ніхто не забороняє і не придушує,бажаючі,-дивляться ,вільно спілкуються і тд.
ну это пока еще... пока таких как фарион в Раде мало. станет больше - будет хуже. все на выборы ! гыгы
С тех пор как начал водить авто стал осторожнее переходить дорогу...

Оффлайн Andrew

• Старожил
  • Україна-Русь
« Ответ #76 : 25 Февраля 2013, 14:14:03 »
Андрюха
що в ГосДуму теж потраплять такі як Фаріон? ugaga
ти трошки забуваєш що є держава Росія,яка шаленні кошти вгепує в популяризацію та розвиток російської,і треба бути дурнем ,щоб не бачити цього,або робити вигляд що нібито нічого не відбувається... ;)
поїдь в Москву і поумничай там на українській,а ще краще на грузинській... :D
Робиш - не бійся, боїшся - не роби, а зробив - не шкодуй!

Оффлайн absurdum

• Старожил
  • in corpore
« Ответ #77 : 25 Февраля 2013, 14:39:29 »
А мені все це приколює - усі ці розмови про російські літери і український телеграфний текст. Про консенсус, який начебто можна знайти між сходом і півднем і "братні народи з однією історією". Насправді такого консенсусу ніколи не буде знайдено, навіть якщо всі будуть ситі по обидва боки. Менталітет заважатиме. Він - здобуток культурного розвитку, що тривав тисячоліття на певній території. Ситий Микола і ситий Вася житимуть у мирі тільки тоді, коли вони не займатимуть сакральних речей один іншого. Якщо цього не станеться, вони мирно будуть сьорбати борщ або щі, їсти пєльмєні або вареники з печінкою або м'ясом. 

А Фаріон має рацію, потребуючи використання українських літер для телеграфних текстів, тому що не можна сидіти, склавши руки, спостерігаючи за брателою з півночі, який активно пропагує поширення і використання російської на пост-радянському просторі. І це зрозуміло, чому. Вони просто хочуть відновити імперію і контролювати її. Шо тут неясна?  І я тричі підтримаю Фаріон, ніж Колесніченка або ще якогось підараса з ПР, бо її цілі і наміри перетинаються з моїми.
Миша: Хочеш купатися?
Толя: Я стрілять хочу!

Оффлайн Vitalych

• Старожил
  • LS 1,5 МКП, STAG-4+
« Ответ #78 : 25 Февраля 2013, 14:54:44 »
http://pedpresa.com/blog/za-vykorystannya-rosijskoji-movy-dovedetsya-platyty.html

За інформацією сайту вигаданих новин, Інститут російської мови ім. В.В.Виноградова при Російській академії наук подав на розгляд Державної думи законопроект “Про повернення російської мови до національної власності”. Відповідно до положень цього закону, російська мова визнається “национальным достоянием”, а її використання не резидентами РФ – протиправним.
Закон передбачає обов’язкове отримання ліцензії на використання російської мови всіма юридичними особами та засобами масової інформації, що офіційно не зареєстровані в Росії. Зауважимо, що під дію закону підпадають усі російськомовні інтернет-проекти, що не входять до доменів “ru” або “рф”.

Оффлайн tan_den

• Пользователь
  • Что Вы про это думаете?
« Ответ #79 : 25 Февраля 2013, 16:52:19 »
А Фаріон має рацію, потребуючи використання українських літер для телеграфних текстів, тому що не можна сидіти, склавши руки,
Моя психика не выдерживает такого обвала информации. КАК я мог жить без ЭТОГО? Раньше, я думал, что у нужно потерпеть, все образуется. Но теперь ясно- огромный пушистый зверек уже здесь и ничто нам не поможет.

Оффлайн Vitalych

• Старожил
  • LS 1,5 МКП, STAG-4+
« Ответ #80 : 25 Февраля 2013, 20:13:56 »
огромный пушистый зверек уже здесь и ничто нам не поможет.
і це звірятко потопталось по наших дорогах і тепер вони ніби після бомбардування :(

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.