ЮдЖУЛЬКА, Ну ладно задела
1) как быть тем кто приедет в субботу? (половина на утреник уехало ((( )
я дуже сумніваюся, що хтось в суботу приїде раніше 12-ї години
а навіть якшо так - то половина то залишиться - як раз поки ми приїдемо - вже будуть готові до спілкування з нашою половиною
2) разбредутся половина.
куди? ну хіба що на рибалку
3) потраченные доп деньги (пусть 20дорога+ там пивка, перекусить ещё чего) даже при 20, это с семьи 40грн
ну це вже кожен для себе сам вирішує - мені наприклад краще менше з"їсти але отримати естетичне задоволення від побаченного чогось нового
5) на дорогу уйдёт не меньше 3х часов (поверьте мне) и если там 2 часа то...
тут я думаю ти помиляешся - все буде організовано і швидко - в 9 ранку виїдем до 13 годин повернемося.
6) что делать нам на базе? Тупо сидеть и ждать? Или жарить мясо и пить водку?
спілкуватися з половиною або їхати з нами
ну в кінці кінців - ну ми ж не жерти їдемо - ми як би не голодні ж наче
а поїздка разом прогулятися Вашим містом - то є свого рода пригода - чому ні?
і поспілкуватися можна - якшо автобусом всі разом поїдемо - це класна, чесна )))))))
7) увы но мы собираемся и так на малое время...
уви... се ля ві )))) але ж в нас для спілкування ще й вечір п"ятниці буде
....... продолжить?
ні
Валерчік, все буде добре
Вообще то можно было бы отдельно организовать прогулку по городу (например, весной) когда всё позеленеет и солнышко будет и день увеличится и повод собраться... и ПРОДОЛЖАТЬ?
ми вже того разу спробували весною прогулятися... було так само як і зараз - за їжою та
до прогулянки так і не дійшло...
і не дійде ніколи... бо завжди мало часу і він швидко минає в компанії гарних людей...
але сумісна прогулянка - це також спілкування плюс бонус у вигляді нових емоцій від чогось нового
Валерчік, ну не приготовимо сніданок.... та хай їй грець тій їжі - ми ж не їсти їдемо
от диви, як красиво було в Святогорську...
і сімдесят людей як на диво були дуже організовані - стали по парам
і.... щасливі....
Добавлено: 06 Ноября 2012, 16:27:37
ЮдЖУЛЬКА, з центру десь 50 км, але більша частина населеними пунктами.просто тоді розриваються всі на "поїхати в Харків" та погуляти на базі. Ну, а ті хто залишаться на базі з тими, хто поїде місто підкорювати недоспілкується
ну чого порозриваються
- на базі також всі порозриваються зранку - хто поспати, хто поїсти, хто погуляти - чи думаєте 50 піплів сядуть у кружечок і будуть спілкуватися зх 9-ї ранку?
так і не зрозумів, чому не погуляти в день виїзду?
бо ми вже намагалися так зробити , коли приїзжали весною - але все було настільки занадто гарно і гостинно
і сил на прогулянку вже не вистачило - там само були ось місяць тому в зп - також планували ще в Дніпр заїхати - яке там - еле до дому доїхали... важко після гулек гуляти
Післямова: вирішувати вам, ви ж гості
нічого ми не будемо вирішувати - ми ж гості
не треба нам приділяти стільки уваги - хай все йде своїм чередом - ми ж не маленькі діти - якось собі раду дамо
все буде добре
Добавлено: 06 Ноября 2012, 16:28:57
Кстати на след. недельке уже и свершится все