Автор Тема: розхід бензини по Львову  (Прочитано 14267 раз)

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
Re: розхід бензини по Львову
« Ответ #150 : 16 Февраля 2012, 13:16:05 »
Rapala,
Як на мене то може бути багато варіантів, але для початку було б добре перевірити свічки...., наступне - інжектор(форсунки)...
А ще як - варіант - виїхати на трасу і дати машинці "просратися"  8)(сорі за мій хранцузький)  ;) - тоді всяка зараза з паливної системи повилітає, свічки очистяться, і т.д.
 beer2

Оффлайн yurbec

• Старожил
  • Вчера Aveo LS; Сегодня Nissan Qashqai 2,0 4WD CVT
« Ответ #151 : 16 Февраля 2012, 15:00:14 »
Rapala, ти напевно маєш на увазі не рівномірну роботу двигуна на ХХ? Правильна підказка Roy1 - в першу чергу свічки. Так проявляє себе їх не стабільна робота. 10000 проїхав на одних свічках? Якщо так, то пора їх глянути і при потребі замінити.

Оффлайн Semenigor

• Старожил
    • Видалення вм'ятин без фарбування
« Ответ #152 : 16 Февраля 2012, 19:26:13 »
Ну і крім свічок можна ще переглянути ВВ дроти до них.
http://www.avtomaster.lviv.ua - видалення вм'ятин
http://www.avtozalizo.com.ua - запчастини до ZAZ, Chevrolet, Daewoo

Оффлайн Rapala

• Пользователь
« Ответ #153 : 17 Февраля 2012, 17:53:32 »
10000 точно проїхав. буду дивитись, дякую. А на розхід це може вплинути? :)

Оффлайн yurbec

• Старожил
« Ответ #154 : 17 Февраля 2012, 18:32:10 »
Rapala, ну на розхід може вплинути навіть лишнє яйце в яєшні на сніданок  :D. Але, великих надій на конкретне зменшення розходу через заміну свічок я би не покладав.

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
« Ответ #155 : 18 Февраля 2012, 17:31:52 »
Rapala, yurbec, Якщо свічки працюють з перебоями  це однозначно впливає на роботу двигуна, і на якість згоряння палива - а звідси ОДНОЗНАЧНО що робота свічок впливає на розхід бензину.
От наприклад - погано працює одна свічка отже в цьому циліндрі бензин буде погано згоряти (або взагалі не буде згоряти) відповідно виходить що двигун працює на 3 циліндрах, отже падає потужність двигуна, для того щоб авто їхало - доведеться більше тиснути на педаль "газу" - а частина бензину, який не згорів просто вилетить в "трубу".
Що таке робота свічок знаю дуже добра ще з тих давніх часів коли на татовому Москвичі по селі ганяв... - от тоді я свічок намінявся....
Коли свічки були хороші і без перебоїв працювали - тоді навіть старий Москвич їхав пристойно

Оффлайн yurbec

• Старожил
« Ответ #156 : 18 Февраля 2012, 18:29:02 »
Roy1, ти вже кидаєшся в крайнощі. Звичайно ж робота свічок в якійсь (як крайність - в достатній) мірі впливає на розхід. Але про три циліндри - явний перебір. Двигун же не троїть. Не забувай, що Чеку, тобто пропусків запалювання не було.

Оффлайн nazary

• Старожил
  • Leocity
« Ответ #157 : 21 Февраля 2012, 11:36:32 »
хочу теж своїх пять копійок вставити в тему про свічки))
недавно в мене злетів наконечник з одної свічки, так машину почало ковбасити, але чек не загорівся))) відкриваю капот і бачу як іскра між наконечником і корпусом двигуна пробиває)))
Кожен — коваль своєї долі.
Аппій

Оффлайн yurbec

• Старожил
« Ответ #158 : 25 Марта 2012, 14:34:45 »
Вчора поставив свій маленький рекорд. Правда не по місту, а на яворівській трасі. Правда в машині були лише я і два мішки картоплі, але мішки великі і гума зимова. Отже, 5,2 л/100км  stroit glazki

Оффлайн nazary

• Старожил
  • Leocity
« Ответ #159 : 25 Марта 2012, 20:23:37 »
yurbec, ну ти звір)))
мабуть вітер попутній був))
або траса незагружена)))
Аппій

Оффлайн yurbec

• Старожил
« Ответ #160 : 25 Марта 2012, 20:45:33 »
nazary, напевно і перше і друге, а ще максимально використовував п’яту передачу  ;)

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
« Ответ #161 : 26 Марта 2012, 12:03:11 »
Вчора поставив свій маленький рекорд. Правда не по місту, а на яворівській трасі. Правда в машині були лише я і два мішки картоплі, але мішки великі і гума зимова. Отже, 5,2 л/100км  stroit glazki
Звідки такі дані??? :o
Якщо дані по БК - чесно скажу - щось я не дуже довіряю показам БК....
Я вірю лише показам гаманця - при наступній  заправці  :(

Оффлайн yurbec

• Старожил
« Ответ #162 : 26 Марта 2012, 14:21:34 »
Roy1, дані з БК і перш ніж довіряти його показам я декілька разів його перевіряв (калібрував) твоїм методом за допомогою гаманця, заправки і калькулятора. В результаті все сходиться. Чомусь при меньших показах БК витрат пального бере сумнів ... В місті, в залежності від умов їзди БК щедро може видати і 12л, і 14л. А головне, що на заправці все підтверджується - гаманець не дасть збрехати. А чому в тебе виникають сумніви і недовіра до БК? Твій бреше?

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
« Ответ #163 : 26 Марта 2012, 16:45:31 »
yurbec, Мені простіше, у мене БК немає  :)і чесно кажучи не бачу у ньому особливої потреби.... repa
Як колись заміряв наш одноклубник Дімар - 100 грн = 100 км  от і весь розхід бензи ... :D
Але боюся що при теперішній ціні бензи вже не впишемося в 100 км. за 100 грн. :'(

Оффлайн Handsomeboy

• Пользователь
« Ответ #164 : 09 Мая 2012, 15:30:33 »
Почав заправлятись на шелл 95 простим, розхід по трасі впав до 6,7 груженим під завязку, + по трасі 100-120 км\год, пустим врайоні 6,1-6.3 при такій же швидкості..  як сів трохи порахував то виходить дорожчою бензиною при такому розході вигідніше заправлятись ... чесно трохиофігів від того як розхід впав до того +- 7,2- 7,5 було

Оффлайн yurbec

• Старожил
« Ответ #165 : 09 Мая 2012, 16:06:27 »
Вставлю свої 5 копійок. Двічі "пережив" тестові перекриття вулиць (це до Євро 2012). Моє враження і ставлення до всього гуртом - до сраки! Якщо в тестовому режимі перекриття вулиць виглядало і відчувалося так, що Львів стоїть, то що буде з 28 травня?! Я вже не кажу про те, що до деяких вулиць доступу просто нема. Скільки ж мені буде коштувати це євро в вимірі бензино-гривнях? Під час останнього перекриття зимовий розхід мені здався дріб’язково-святковим. Ще раз мій висновок і відношення до всього цього - ДО СРАКИ!!!

Оффлайн nazary

• Старожил
  • Leocity
« Ответ #166 : 09 Мая 2012, 16:15:06 »
yurbec, по обїздній треба їздити ))))
або тікати з того Львова на місяць...
Остання надія -як сам не втечеш..то може хоч інші втечуть..і машин стане на порядок менше..
А ще питання по БК він у тебе нуль мидтєвий показує якшо з гори ногу з газу забираєш при більше 2000 об?
Аппій

Оффлайн yurbec

• Старожил
« Ответ #167 : 10 Мая 2012, 09:08:16 »
nazary, та куди нафіг втечеш, якщо кожен день треба їздити до податкової ...
А ще питання по БК він у тебе нуль мидтєвий показує якшо з гори ногу з газу забираєш при більше 2000 об?
і миттєвий розхід = 0 і час вприску = 0 поки оберти не впадуть нижче 1500. Ну і звісно, якщо двигун не нагрузиш, не даш газу. Доречі початкові оберти не обов’язково повинні бути більше 2000. Достатньо 1500 (приблизно) і вище.

Оффлайн nazary

• Старожил
  • Leocity
« Ответ #168 : 10 Мая 2012, 11:24:02 »
yurbec, а в мене чогось лише коли більше 2000 об якщо менше режим отсечки не включається.....ну а коли вже включиться то до 1500 тримає...
Аппій

Оффлайн DimaR

• Старожил
    • RDS
« Ответ #169 : 10 Мая 2012, 15:31:10 »
100грн = 85км  :(
І четвер може стати понеділком, якщо в середу добре випити....

Оффлайн yurbec

• Старожил
« Ответ #170 : 10 Мая 2012, 17:14:38 »
nazary, не знаю, що і сказати ... Може попробуй якось внаглу поексперементувати з крутої гори? Бо шось не так  dntknw

Добавлено: 10 Мая 2012, 17:16:16
DimaR, ... присоединяйтесь, граф, присоединяйтесь ...  :P :D

Оффлайн nazary

• Старожил
  • Leocity
« Ответ #171 : 11 Мая 2012, 10:57:56 »
yurbec, а може то в тебе результат чіповки? може в стоку так і є? ;)
а з крутої горки воно набере до 2000 і тоді включить отсечку
Аппій

Оффлайн DimaR

• Старожил
    • RDS
« Ответ #172 : 11 Мая 2012, 10:59:13 »
короч, тре на спирт машинку переробляти....

Оффлайн yurbec

• Старожил
« Ответ #173 : 11 Мая 2012, 11:07:08 »
nazary, не можу порівняти поведінку машини (в плані отсєчки) до і після чіповки. БК встановив після чіповки. В принципі "отсєчка" спрацьовує при певних умовах: прогрітий двигун ... і т.д. Може потрібно звернути увагу на стан датчиків? Може ще протестувати поведінку другої не чіпованої машини?  dntknw
DimaR, а чи не буде тоді страждати машина від хронічного недоливу від хазяїна?  :D

Оффлайн DimaR

• Старожил
    • RDS
« Ответ #174 : 11 Мая 2012, 11:12:09 »
yurbec,  якщо підключити свою СБПС (Станція Безперервної Подачі Спирту) до баку, то якось поділимося )))

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.