Так народ маю проблему, буду вдячний тому хто поможе її вирішити, отже:
1 день) заправився на 50 грн - 4,4 л 95-а вог, лампа не горіла, проїхав 20 км сиджу в машинімотор працює стрілка пального лижить в 0-лі, і от бортяк починає видавати 50км потім 72 потім 82... починаю їхати пропало думаю глюкнуло, приїхав під хату, зняв клему акума, ставлю назад, заводжу стрілка на 1мм (приблизно) нижче 0-ля, лампа не горить.. проїхано 25 км...
2 день) заправився на 50 грн стрілка пінялась буквально 2-3 мм над 0-ем.. проїхав десь 35 км, заїхав на вог знов заправився на 100грн 95 мустанг десь 8,4 літри, стрілка піднялась вище 1\4 бака на 2мм .... проїхав я по місту км 37 стрілка практично в 0 буквально 2-3мм више...
Деякі мої дії,сьогодні заїхав на форвард, кажуть може бути датчик рівня бензини в баці потрібно провірити реальний розхід, дотого всі підрахунки робив по БК штатному +- точно рахував, траса 6.1-6.8 місто 10л.... зайшов в маганиз СТО форвард кажуть лямда може бути ... але ось це "може бути", мене трохи лякає, народ підкажіть як правильно поступити до кого звернутись ?
Там же Порекомендували кажуть попробуй заправ повний бак під горло (щоб аж виливалось) проїдь км 100-200 і знов дозаправ підгорло, кажуть вичислиш реальний розхід ... так і зробив,але коли заїжав на заправку вог, БК показує що ще можу проїхати 55км стрілка 2-3мм над 0-ем, заправили мені 36л що аж виливалось 95-а.... виходить якщо вірити бортяку і даним книжки до авео має бак 45л то 9л було в баці ... по підрахункам по формулі 9л*100км\55км = 16,4 л розхіл 0_0 ...чесно кажучи я в шоці і незнаю що робити .. а як холода влуплять півбака на 100км мене жде (( рятуйте !